Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אבל איפה כאן מחברים?

$T2eC16JHJFsFFSQJ7RohBRifR902yQ~~60_3.JPG

VCC ו-GND הם מתח קבוע. OUT מוציא משהו, אבל מה לגבי כניסה ? ומה הוא ממתג למוצא?

פורסם

קצת קשה לראות בתמונה, אני מניח שכשתקבל אותו ותראה בעין זה יהיה יותר ברור, אבל מן הסתם אחד הקונקטורים מכיל

את הINPUT.

הOUT נותן פולס שלילי או חיובי לפי התאור,ניתן לקינפוג, עם יכולת משיכה של 15mA (תבדוק שזה מספיק לך ליישום).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לקחתי את הסיכון האדיר (שלא יתאים) והזמנתי... דיווחים ועדכונים באחרית הימים (אחרי שיגיע, ישוחרר מהמכס ויוטמע לתוך ה"פרוייקט"...).

פורסם
משהו שאיננו יודעים עליו, או סתם...?

לא FAT MAN, ולא PISTOL PETE. סתם נסיון להקל על החיים לנכנסים בשערי ביתי...

פורסם

לא יאומן, אבל המעגל נחת במקום שכוח האל בו אני גר כבר אתמול :shock: .

בכל מקרה - נייר עם כתוב אין, גם לא נייר עם מחוק. אין לי מושג איך מחברים את החרא הקטן.

תמונות בהמשך, בתקווה לפתרון התעלומה.

פורסם

אני חוזר על ההצעה:

אמור להיות לי עוד DEI אחד חדש בקופסא, אז אם אתה לחוץ בזמן אתה מוזמן לקבל את שלי ולהחזיר לי את זה שתייבא, לכשיגיע.

הבעייה שאני קצת רחוק ממך, והבעייה השנייה היא למצוא אותו...

:turn-l:
  • תוכן חדש...