Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ רשמית אומנם יגיע רק בעוד כשלושה שבועות, אבל קץ האביב כבר מביא עמו גלי חום רציניים.

לאחרונה שמתי לב שהמזגן בבראבו מוציא פחות אויר, מה שאילץ אותי לבטל את הפעולה האוטומטית של מערכת בקרת האקלים ולקבוע בעצמי מהירות מאוורר גבוהה יותר.

היום לקחתי את הבראבו לטיפול תקופתי שבמסגרתו הוחלף גם מסנן המזגן. לאחר כמה דקות של נסיעה שמתי לב שאני קפוא לגמרי.

החזרתי את השליטה במזגן למערכת בקרת האקלים והפשרתי בחזרה.

לפני שאתם שוברים את הראש למה המזגן שלכם לא מקרר ורצים לשפוך סכומי כסף על מילוי גז, נסו להיזכר מתי לאחרונה החלפתם את מסנן המזגן והחליפו בהתאם לצורך.

שיהיה לכולנו קיץ נעים וקריר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה ידוע, אני תמיד אומר כאן בפורום לשים לב למסנן מזגן.

הקטע הזה זכור לי בעיקר מלפני שלוש שנים ככה(כמובן זה צריך להיות מוחלף בטיפולים תקופתיים)ו שהוחלף לנו אז מסנן מזגן אחרי שאחד היה קרוע והרוס והאוטו היה קפוא ברמה מפחידה, מאז אוטומטית אני יודע שמסנן מזגן משפיע בהחלט על הקירור.

בעיקרון במזגנים ביתיים מוציאים את הפילטרים ומנקים טוב טוב את כל האבק ואז מחזירים ומרגישים שיפור, לדעתי אפשרי לבדוק את זה גם ברכב לפני שמחליפים.

רק השאלה שלי היא כזאת,

האם בעזרת מסנן מזגן מקורי נרגיש הבדל יותר טוב מאשר מסנן מזגן תחלופי?

פורסם

אין דבר כזה למלא גז לפני שבודקים את המסנן מזגן דבר ראשון, אלא עם כן עושים עלייך קומבינה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

את הפילטר אני מחליף במסגרת הטיפול התקופתי ואכן מורגש שיפור כשזה נעשה, אם כי מתווסף מעט מריח הלוואי של הפילטר עצמו, שעובר אחרי כמה זמן.

פורסם

כמו קודמי, בטיפול התקופתי הכי טוב להחליף. עשיתי טיפול 30 אלף לפני יומיים, וזה אחד הדברים שנכללו בטיפול מבחינת המוסך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...