Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חומר לדעתכם יכול להוציא כתמים כאלה מריפודי בד ?

יש לי מכשיר קיטור ביתי יחסית גדול ,הוא יכול לעזור בעיניין הזה ?

20130529_193142.jpg

20130529_193129.jpg

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיטור יכול לעזור, אם הוא לא חזק ייקח לו קצת יותר זמן. אם אתה מאזור רחובות אתה מוזמן לבוא לקבל קצת APC, מובטח שזה יירד בכלום מאמץ וזמן.

פורסם
קיטור יכול לעזור, אם הוא לא חזק ייקח לו קצת יותר זמן. אם אתה מאזור רחובות אתה מוזמן לבוא לקבל קצת APC, מובטח שזה יירד בכלום מאמץ וזמן.

אני לא מאזור רחובות ,אבל תודה על הרצון הטוב שלך :-)

אם לדעתך ה-APC יכול להתמודד עם זה ,אז אולי אני אקנה ונפתור את הבעייה.

להשתמש גם עם הקיטור וגם עם ה-APC באותו הזמן ?

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

בכיף, אם בכול זאת תהיה בסביבה אתה מוזמן לבוא ;)

לא צריך גם וגם, אם אין לך APC תנסה עם הקיטורית, אם היא מספיק חזקה היא אמורה להוריד את זה, תיזהר לא להתמקד יותר מידיי זמן על אותה נקודה.

אם בכול זאת אתה קונה APC אז תשפריץ מעט מים על האזור, רק תרטיב מעט, ואז APC ולשפשף עם מברשת רכה, ואז לנגב.

אני מוריד ככה כתמים מאוד חזקים בקלות, הכי הרבה חוזרים שוב על הפעולה.

אני משתמש בAPC של מגויירס, בהמלצתו של E-A התותח, חומר מצויין.

פורסם

שמתי לב שה-APC מאוד אהוב על חברי הפורום ,אבל לא מוצא אותו באריזות קטנות ,רק 4 ליטר .

פורסם

יש באתר של vix באריזה קטנה, של CG,

אגב, זו הסיבה שמראש הצעתי לך לבוא, חבל לקנות גלון בשביל כמה שפריצים, גם ככה מדללים את החומר ביחס דיי גבוה

פורסם

ה-APC של מגויירס מתאים לניקוי כל פנים הרכב כולל הדשבורד ,ולא מזיק ?

לאילו עוד שימושים הוא יכול להתאים ?

פורסם

גם אני לא האמנתי בהתחלה, אבל הוא מתאים באמת להכול, ניקיתי איתו פלסטיקה, ריפודים, שטיחים, ריפוד של הגג, ועוד ועוד...

אבל 4 ליטר לשימוש ביתי זה ה-מ-ו-ן!! הדילול הכי חריף זה 1:4 וזה כבר 16 ליטר חומר, ואני משתמש לרוב 1:10 וזה כבר ממש הרבה חומר מ4 ליטר.

פורסם
גם אני לא האמנתי בהתחלה, אבל הוא מתאים באמת להכול, ניקיתי איתו פלסטיקה, ריפודים, שטיחים, ריפוד של הגג, ועוד ועוד...

אבל 4 ליטר לשימוש ביתי זה ה-מ-ו-ן!! הדילול הכי חריף זה 1:4 וזה כבר 16 ליטר חומר, ואני משתמש לרוב 1:10 וזה כבר ממש הרבה חומר מ4 ליטר.

תודה לך על ההסברים ,נראה לי שבביקור הבא שלי באוטוסטור אני אקנה למרות ש-4 ליטר זה הרבה מאוד חומר .

פורסם

עופר,מאיפה אתה בארץ? בטוח מישהו יתרום לך כמה שפריצים. או ימכור לך איזה חצי ליטר כדי שיהיה לך להמון שימושים.

פורסם
עופר,מאיפה אתה בארץ? בטוח מישהו יתרום לך כמה שפריצים. או ימכור לך איזה חצי ליטר כדי שיהיה לך להמון שימושים.

אכן כן, כמו הצעתי, חבל בשביל כמה שפריצים לקנות 4 ליטר.

עופר - אני מרחובות - שוב, אתה מוזמן בכיף.

וכמו שE-A רשם, תגיד מאיפה אתה, בטוח מישהו יוכל לעזור לך בקצת.

חבל לקנות 4 ליטר בשביל שימוש מועט.

פורסם

אני מחולון ,ואני מאוד אשמח לקנות ליטר מהחומר הזה.

פורסם

מתעלק על השרשור.

מחפש APC של מגיוורס, כמות של ליטר/חצי ליטר.

במידה ומישהו גר באזור חדרה והוא יכול למכור קצת אני אשמח :).

דרך אגב למי שקנה ויודע, בארץ מוכרים את APC הרגיל או גם את גרסת ה-PLUS? מי שהוא יודע מה ההבדל בלפני שאני אבדוק באתר העולמי.

עריכה:

אני אענה לעצמי :)

ה APC הרגיל בעל יכולות הקצפה (poam) מעולות והוא מתאים יותר לשימוש במיכלי ריסוס/ בקבוקי שפריצר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

Kenworth - אתה רחוק ממש ;)

בקשר למה שאתה אומר לגבי הAPC, מעניין מה יש לי, אם זה הפלוס או לא, אתה בטוח שזה מתכוון לאותה סדרה שנמכרת בגלונים, כי הבנתי שזו סדרה אחרת שמיועדת ל"מקצוענים"..

באתר של מגס זה מופיע תחת קטגורית - PROFESSIONAL

לפחות זה הסוג הספציפי שיש לי, והוא מצויין.

• תוכן חדש...