Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פה זה לא FXP!

לאחר ברור מקיף של הבעיה ופתרונה, אנא חזור לעדכן!

חחח סבבה אני יבדוק בכל מקרה נראה מה זה

פורסם
לא נראה לי קשור.

אצלי הצמיגים זהים וכל תידלוק אני ממלא אוויר (ולא חסר).

אתה ממלא אוויר בצמיגים כל תדלוק? או שלא הבנתי נכון (במידה וכן, שים לב שאתה לא אמור לעשות את זה אלא רק אחת לכמה שבועות)

פורסם
אתה ממלא אוויר בצמיגים כל תדלוק? או שלא הבנתי נכון (במידה וכן, שים לב שאתה לא אמור לעשות את זה אלא רק אחת לכמה שבועות)

כן. כל תידלוק.

אבל לא. לא ממלא אלא בודק ומשלים חוסרים.

מ"ז שאני לא אמור לעשות את זה?

אני דואג שיש לחץ תקין בכל הצמיגים.

מה זה משנה אם כל תדלוק או פעם בשנה?

ההבדל בין כמה שבועות לבין כל תידלוק זה שאצלי אני יודע בוודאות שיש לחץ תקין בכל הצמיגים וגם אין בריחת אוויר מאף צמיג.

בדוק כשהצמיגים קרים (נסיעה של עד 1.5KM לאחר הפסקה של כמה שעות)

אני בודק תמיד בבוקר (הרכב ישן בלילה), תחנת הדלק בסביבות ק"מ וקצת מהבית.

פורסם
מעולה!

כדאי גם לתדלק בשעות הקרות האלה!

אני מתדלק רק בצהריים כי אז בגלל החום הדלק תופס יותר נפח ולכן ממלאים פחות ומרוויחים ככה כמה שקלים. :lol: :lol: :lol:

האמת שאני מתדלק בבוקר ואחרי זה עובר בעמדת המילוי.

יוצא לי לתדלק פעם בשבוע וחצי-שבועיים אז זה נראה לי סביר, אם הייתי מתדלק יותר - לא הייתי בודק אוויר כל פעם.

גם ככה יוצא לי מידי פעם לדלג על בדיקת אוויר, אז זה לא בדיוק כל תדלוק.

פורסם
אני מתדלק רק בצהריים כי אז בגלל החום הדלק תופס יותר נפח ולכן ממלאים פחות ומרוויחים ככה כמה שקלים. :lol: :lol: :lol:

אתה באמת מאמין למה שאמרת הרגע? :lol:

• תוכן חדש...