Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן נשים? אז בנות... איזה סנדלים הכי נוחות לנהיגה (וגם יפות)?

מה אתן נועלות? ומה עושים כשצריך לצאת עם נעלי עקב, אתן נוהגות יחפות או מחזיקות עוד זוג נעליים באוטו?

פורסם

אמנם אני לא אשה אבל נשוי לאחת כזו. בעיקרון, כל מה ששטוח צריך להספיק, משהו בסגנון הזה:

img-thing?.out=jpg&size=l&tid=57309744

אני כמובן לא מתכוון לנהיגה ספורטיבית, שבמקרה זה צריך להתייחס לעניין כמו כל ספורט אחר- את לא תצאי לריצה\מכון כושר בסנדלים, נכון?

פורסם

הכי חשוב שהסנדלים ייסגרו טוב על הרגל ולא יאפשרו לרגל "לברוח" מהסנדלים מאותה סיבה שלא רצוי לנהוג עם כפכפים

זה יכול לעוף מהרגל ולהתקע מתחת לדוושת הבלם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ראיתי פעם בחורה בת"א עם סנדלי נהיגה (או "נהיגה"?) של פומה, מאוד דומות לדגם ה-speed cat אבל פתוחות. לא מצאתי תמונה של הדגם הזה, אבל הנה משהו דומה:

Puma%20Espera%20Speed%20Princess%20Black%20White%20Black-1.jpg

פורסם

לגופו - אשתי מסוגלת לנהוג על עקבים ברכב אוטומטי. כשהיה לנו רכב ידני הייתה מחזיקה נעליים שטוחות לנהיגה בלבד קבוע ברכב. מה שמאד מעצבן אותה, על עקבים במיוחד, זה מכוניות עם דוושת גז שיוצאת מהרצפה (סטייל BMW) והיא נמנעת מלנהוג באקורד של אבי בגלל זה.

לגבי פורים, אולי יש כאלה שאצלם כל יום פורים ;-)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ראיתי פעם בחורה בת"א עם סנדלי נהיגה (או "נהיגה"?) של פומה, מאוד דומות לדגם ה-speed cat אבל פתוחות. לא מצאתי תמונה של הדגם הזה, אבל הנה משהו דומה:

לאישתי יש בדיוק כאלו רק שהכל בשחור מט.

אני מכיר את זה בתור נעלי בובה.....בוא נשאיר את זה ככה כדי למנוע הוצאות נוספות.

אני לא בטוח שנעלי נהיגה זאת ההגדרה שהיא מעוניית בה.

נחזור לעניין.

גם סנדלי שושר נוחות ויפות שמשלבים אותם עם הלבוש הנכון.

אבל גם אני מכיר את העניין של זוג נעליים נוחות בספסל האחורי לכל מקרה שלא היה.

בטח כשחוזרים מאירוע, או כל מקרה שדורש נעלי עקב וכו'.

פורסם

לאישתי יש זוג סנדלים / נעלים שטוחות (תלוי בעונה) קבועים ברכב, אבל היא משתמשת בהם רק אם היא נועלת עקבים גבוהים ודקים (סטילטו וכו').

אין לה בעיה לנהוג עם נעלים עם עקב נמוך. אבל אני מניח שמדובר במשהו אינדיבידואלי...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

פעם נתפס לי העקב בשטיח ולא רצה להשתחרר. פחד אלוהים.

אמנם זה לא חוקי לנהוג יחפה, אבל למען הבטיחות - אם חלילה שכחתי כפכפים - אז קראי לי עבריינית.

פורסם
פעם נתפס לי העקב בשטיח ולא רצה להשתחרר. פחד אלוהים.

אמנם זה לא חוקי לנהוג יחפה, אבל למען הבטיחות - אם חלילה שכחתי כפכפים - אז קראי לי עבריינית.

אין חוק שאוסר על נהיגה יחפה. עדיף לנהוג יחף מאשר עם כפכף שלא מחזיק על הרגל.

פורסם

לי אישית אין שום בעיה לנהוג על סטילטו בכל גובה (אולי כי אני רגילה לנהוג בהם), פשוט צריך לקחת בחשבון שעם עקבים גבוהים במיוחד צריך לקחת את המושב קצת אחורה.

חוץ מזה - אם את מסוגלת ללכת בעקבים - אין סיבה שלא תהיי מסוגלת לנהוג בהם.

וזה פשוט כיעור לשמו:

• תוכן חדש...