Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התלבטות לגבי שני רכבים:

יונדאי - שנת 2009 - 95,000 ק"מ, יד 2. (יד ראשונה ליסינג) - מחיר - 47,000 ש"ח

טויוטה - שנת 2006 - 110,000 ק"מ, יד 2 מפרטיות, מחיר - 46,000 ש"ח.

מה עדיף לדעתכם ולמה??

תודה רבה!

מירב

פורסם

המחיר של הI30 נמוך באופן מחשיד-הפחתה של מעל 20,000 ש"ח מהמחירון בד"כ לא נעשית סתם.

על פניו אם הרכב לא עבר תאונה רצינית עדיף לבחור בו על הטויוטה,שפרט לסמל שלה,אין שום סיבה בעולם לשלם על רכב זקן יותר ב-3 שנים מחיר זהה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב (יונדאי) לא עבר תאונה רצינית של פגיעה בשלדה, אבל עבר דפיקות (הוחלף מכסה מנוע, כנף, פגוש) אני לא מבינה מה המשמעות של זה, אתה יכול אולי להסביר לי?

אם מסתכלים על המחירון של יד 2 - אז ההפרש הרבה יותר קטן, מדובר על הפרש של 5000 ש"ח מהמחירון אם משקללים את הליסינג וכו'.

תודה,

מירב

פורסם

בדקת את הרכב במכון בדיקה שאת בחרת ? אם כן,תסרקי לכאן את טופס הבדיקה כדי שיוכלו לראות מה בדיוק עבר על הרכב.

אני די חושש,שהמחיר נמוך מידי וכנראה בצדק-הרכב היה מעורב בתאונת חזית כלשהי,שחוות דעת על כמה היא נוראית אפשר יהיה לתת אחרי שנראה את דוח הבדיקה.

מעבר לכך,מחירון יד 2 נמוך בכמה אלפים מזה של לוי יצחק אבל זה כבר עניין לדיון אחר.

מה שחשוב יותר הוא שתדעי,איזו תאונה בדיוק עבר הרכב (אם החליפו מכסה מנוע ולא תקנו המכה כנראה לא היתה ממש קלה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בדקת את הרכב במכון בדיקה שאת בחרת ? אם כן,תסרקי לכאן את טופס הבדיקה כדי שיוכלו לראות מה בדיוק עבר על הרכב.

אני די חושש,שהמחיר נמוך מידי וכנראה בצדק-הרכב היה מעורב בתאונת חזית כלשהי,שחוות דעת על כמה היא נוראית אפשר יהיה לתת אחרי שנראה את דוח הבדיקה.

מעבר לכך,מחירון יד 2 נמוך בכמה אלפים מזה של לוי יצחק אבל זה כבר עניין לדיון אחר.

מה שחשוב יותר הוא שתדעי,איזו תאונה בדיוק עבר הרכב (אם החליפו מכסה מנוע ולא תקנו המכה כנראה לא היתה ממש קלה).

המחיר טיפה נמוך, אבל בהתאם למצב השוק של היום (וזה שהרכב עבר תאונה) המחיר הגיוני.

קחו בחשבון שחברות הליסינג מוכרות היום I30 יד1 2009 באיזור ה 60K.

פורסם

הRUNX (מ 2005) עדיפה על הפוקוס ו I30 על הכביש.

היא נוחה, שקטה, איכותית ומאובזרת יותר (למעט כריות אוויר).

מצד שני, מחירה גבוה בהרבה, ובמקרה הזה בצדק, לדעתי.

פורסם

הראן X לא נוחה יותר, לא שקטה יותר, לא איכותית יותר ובטח לא מאובזרת יותר.

היא מיושנת ופחות מאובזרת מהצמד ובעיקר פחות בטיחותית. אין לה שום יתרון כאן לדעתי והמחירון שלה לא הגיוני בעליל.

פורסם

העדפה בין שני הרכבים תלויה בעיקר במצב הפיזי של כל אחד מהם , הרכב אשר נמצא במצב הטוב יותר אותו את צריכה לרכוש.

לטעמי האישי המחיר של הקורולה לא מוצדק, ולרכוש רכב בן 7 במחיר כזה זה פשוט מופרך.

יש היצע ענק של יונדאי בחברות הליסינג , חפשי טוב אולי תמצאי רכב שמור יותר , שווה אולי לקחת רכב חדש יותר מליסינג במחיר גבוהה יותר תוך שימוש במימון שמציעות חברות הליסינג, חלקם אף מוכנים לתת את הרכב בתשלומים ללא ריבית והצמדה, שווה לבדוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...