Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי שני אוקלי

אחד שאני מסתובב איתו בדר"כ M FRAME (העדשה בצבע כתום)

485942d800649.jpg

את השני קיבלתי במתנה FROGSKINS

4f74fc9eba943.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפני הרבה שנים היו לי משקפי קארררה דומים לאלה של פות"ש - עד עכשיו לא ברורה לי המקוריות שלהם, אבל הם שימשו אותי זמן רב.

משך כ-8 שנים השתמשתי במשקפי פולרואיד שקניתי בשוק באיזה עיירה ליד וורונה, ירדו מאף שלי רק לאחר שהתעוותו במידה שלא אפשרה הרכבתם.

כיום אני משתמש במשקפים מקטבים מתצרת Pola by Opa שקניתי בצרפת לפני כשנה. כנראה שהדגם יצר מייצור כי לא הצלחתי למצוא אותו ברשת, רק דגמים דומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאז ולתמיד OAKLEY בלבד.

כרגע עם JAWBONE:

Oakley%20Jawbone%2009-67333.jpg

ובתיק של היום יום יש גם זוג Flak Jacket XLJ :

51xJRr8-L3L._SL1000_.jpg

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

או זה:

10-160134-0014-02_a2.jpg

EA 9534/S

הולכות טוב עם טרנינג האדידס הלבן שלך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
פורסם

Ray Ban AVIATOR. רגילות (עדשות פלסטיות) ופולוראיזד (עדשות זכוכית עם שלל ציפויים).

Ray-Ban-Aviator-RB3025-001_58-Arista_Polarized-Crystal-Green-31.png

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...