Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקפי שמש הם פריט חובה אצלי, ואני מאמין שאצל רבים אחרים. מה דעתכם?

לאחר תקרית עצובה שקרתה לי לפני שלושה שבועות שחבר החליט לארגן פגישה בין משקפי השמש שלי שמאוד אהבתי לבין נפטון במעמקי נחל הזוויתן, אספתי את עצמי והתחדשתי עכשיו במשקפי שמש של Ray-Ban שהתאהבתי בהם מהרגע הראשון.

הנה ה-Carrera ז"ל

Safari-R_d28.jpg

ואלו ה-Ray-Ban החדשות :-D

RayBan3025.jpg

אז אילו משקפיים אתם מרכיבים?8)

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינדמן? :roll: זה אתה?

בכל מקרה - ראייבאן. (אבל עם לא עם העדשה המקורית, כי אני צריך משקפיים, אז המשקפי שמש צריכים להיות עם עדשות מתאימות).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רייבאן. ושלל דגמים. אני קונה אותן בארה"ב והן לא יקרות מדי. לאבא שלי יש זוג של serengeti. פשוט מעולות, אבל לא מצאתי אותן למכירה בעצמי ואני לא מתכוון להזמין מהאינטרנט מבלי אפשרות למדוד.

היו לי משקפי טייסים דומות למשקפיים שפותח השרשור קנה. קרתה להן תאונה טראגית. הן נפלו לי מ C-152 מעל אזור נתניה :shock:.

.Your average Notepad

פורסם

יש רייבאן ויש רודי פרוג'קט.

RAY BAN-

Ray-Ban-Sunglasses-Tech-RB8305_11621.jpg

רודי פרוג'קט-

1292328965-27915400.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רייבאן. ושלל דגמים. אני קונה אותן בארה"ב והן לא יקרות מדי. לאבא שלי יש זוג של serengeti. פשוט מעולות, אבל לא מצאתי אותן למכירה בעצמי ואני לא מתכוון להזמין מהאינטרנט מבלי אפשרות למדוד.

היו לי משקפי טייסים דומות למשקפיים שפותח השרשור קנה. קרתה להן תאונה טראגית. הן נפלו לי מ C-152 מעל אזור נתניה :shock:.

איך אתה מגיע למצב שנופלות לך משקפי שמש ממטוס?

אני טס מדי פעם עם חברים ב-C172 ואני לא רוצה לאבד עוד זוג משקפיים :lol:

בינדמן? :roll: זה אתה?

בכל מקרה - ראייבאן. (אבל עם לא עם העדשה המקורית, כי אני צריך משקפיים, אז המשקפי שמש צריכים להיות עם עדשות מתאימות).

כן, מר בחור. זה אני :wink:

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

באוטו משקפיים של זארה שקניתי במינכן ובתיק זוג של קרולינה למקה:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

Silhouette

silhouette_5.jpg

זוג ראשון נדרס ע"י המכונית שלי כשהיה בתוך הנרתיק שלו ובתוך פאוץ', הורכב חזרה ושרד עוד שנה וחצי עד שהתפרק. זוג שני איתי כבר כמעט שבע שנים. יקר אבל שווה כל גרוש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איך אתה מגיע למצב שנופלות לך משקפי שמש ממטוס?

אני טס מדי פעם עם חברים ב-C172 ואני לא רוצה לאבד עוד זוג משקפיים :lol:

לא זוכר למה, שמתי את משקפי השמש על הברכיים. התחלנו לתרגל "מצבים מוזרים", כלומר, היחלצות מוורטיגו וכו'. מסתבר שהדלת של המטוס לא הייתה סגורה לחלוטין, וכשהעמסנו על המטוס הדלת פשוט נפתחה והמשקפיים עפו. טסנו בערך 3 דקות עד ששמנו לב שהדלת בכלל פתוחה, בגלל האוזניות כמעט ולא שומעים את הרעש :shock:.

.Your average Notepad

פורסם

את אלה כמובן.

הבאתי אותם מגרמניה והחלפתי בארץ את העדשות לאופטיות מקטבות, לפי המספר שלי.

$(KGrHqEOKpIE7FKNBt7SBRilzf2Tig~~60_12.JPG

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...