Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משמיד משקפיים סדרתי, אני יושב עליהם, מועך אותם, ואפילו דרכתי על הזוג הכי אהוב עליי והוא צריך ללכת לשיפוץ.

דרכתי על RAY BAN קלאסיות משנות ה70, זהב 18K, פיצצתי להם את הצורה אבל הערך שלהם ממש גבוה, גם סנטימנטלית.

הם היו נראות ככה, אפילו יותר טוב

Ray_Ban_Aviator_44.jpg

חוץ מאלה כבר ישבתי על 2 קאררה, פראדה ועוד.

עכשיו אני רוצה לקנות MONT BLANC אבל אני חושש שגם אותם אהרוס.

haters will hate

פורסם
אני משמיד משקפיים סדרתי, אני יושב עליהם, מועך אותם, ואפילו דרכתי על הזוג הכי אהוב עליי והוא צריך ללכת לשיפוץ.

דרכתי על RAY BAN קלאסיות משנות ה70, זהב 18K, פיצצתי להם את הצורה אבל הערך שלהם ממש גבוה, גם סנטימנטלית.

הם היו נראות ככה, אפילו יותר טוב

Ray_Ban_Aviator_44.jpg

חוץ מאלה כבר ישבתי על 2 קאררה, פראדה ועוד.

עכשיו אני רוצה לקנות MONT BLANC אבל אני חושש שגם אותם אהרוס.

תשים אותן בנרתיק.

בהתחלה זה קשה להתרגל אבל בשלב מסוים אתה אפילו לא שם לב איך אתה פותח אותו והכל נהיה אוטומטי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מוציא מהנרתיק, נוהג, רוכב על האופנוע, איפה בדיוק אני אשים את הנרתיק? אצלי המשקפיים נתלות על החולצה קבוע.

haters will hate

פורסם

מצאתי משקפי שמש ממש מגניבות, אבל הן עולות 700 דולר. בחיים אני לא אקנה משקפי שמש ב3.5K

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה לא? אתה יודע שלא מקבלים אמריקן אקספרס בעולם הבא...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מצאתי משקפי שמש ממש מגניבות, אבל הן עולות 700 דולר. בחיים אני לא אקנה משקפי שמש ב3.5K

הבעיה היא שחלק מהמשיכה שלך למוצר זה תג המחיר הגבוה.

אם היית רואה את אותו מוצר בשוק כשהוא זרוק בתוך סלסלה, סביר להניח שלא היה מעניין אותך.

אותי מעניין באיזה משקפיים מדובר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתן, ממש לא. אם יש דבר שאני שונא זה ניתוחי אופי פסיכולוגיים, לא בגללך, בגלל חבר טוב שלי שלומד פסיכולוגיה ומנסה לנתח כל נאד של כל בנאדם, בד"כ הוא גם טועה :)

במקרה של המשק"ש, חיפשתי אותן, מבלי לדעת כמה הן עולות. זו הייתה אהבה ממבט ראשון. לא ידעתי מה המחיר שלהן, והופתעתי לרעה כשדובר על סכום כזה. בארץ אין אותן בכלל. לפי מה שמצאתי ברשת, הן קסטום מייד. אלה:

http://www.ebay.com/itm/Oliver-Peoples-Victory-55-/261217555892?pt=US_Sunglasses&hash=item3cd1c795b4

הייתה גם גרסה יותר זולה, שכעת אינני מוצא אותה.

קייסר, כי יש לי דברים יותר טוב לעשות עם הכסף. לימודים, טיול לחו"ל וכדומה. לא בשביל משקפי שמש :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לא ממש ניסיתי לעשות איזה ניתוח אופי, אבל אני נתקל הרבה בדחיית מוצר ע"י לקוחות רק בגלל תג המחיר שלו.

המשקפיים שאתה רוצה מאוד דומים למשקפיים שמקבלים טייסים בארץ, משקפיים של אמריקן אופטיקל:

AMERICAN-OPTICAL47297.jpg

תוכל למצוא אינספור משקפיים דומים במחירים הגיוניים..

פורסם

כן ברור לי שזה לא ניתוח אופי, זה פשוט מזכיר :)

אני יודע שיש הרבה דומות. הבעיה היא שהצורה ביחד עם צבע הקוניאק של העדשות זה משהו שעוד לא ראיתי. אני גם הבטוח שהמחיר המוגזם הוא בגלל שהמסגרת (או משהו שם) מצופה זהב. הייתי מוותר עליו בקלות תמורת מחיר זול יותר. מצידי פלסטיק שחור ב4 שקל.

הדגם נקרא oliver people victory 55 cognac aviators עם כל מיני POLARIZED בולשיט.

jDe4UKJ4dttk2Dv.jpg

בתמונה זה נראה כהה, אבל הקוניאק יותר בהיר.

אפשר קישור לאתר שממנו הבאת את המשקפיים למעלה?

פורסם
הבעיה היא שחלק מהמשיכה שלך למוצר זה תג המחיר הגבוה.

אם היית רואה את אותו מוצר בשוק כשהוא זרוק בתוך סלסלה, סביר להניח שלא היה מעניין אותך.

האישה שלי שתהיה בריאה, לא קונה מותג בגלל היותו מותג, היא קונה מה שהיא אוהבת, לפעמים זאת נעל מזארה ב$100, לפעמים זה לאבוטון ב$1400.

לי אין בעיה עם זה שאוסף הנעליים והתיקים שלה שווה ערך למזארטי חדשה, שתהיה בריאה.

ועדיין אנחנו קונים בגדים בH&M, זארה וכד', לא מודדים לפי המותג אבל מה לעשות, יש איכות גם בעיצוב.

אני רוצה לקנות זוג נעליים חדש בסגנון ספציפי, מדדתי כבר יותר מ30 זוגות, ומה לעשות, אלה של גוצ'י ופראגמה הן הכי טובות האיכות של התפרים, הסגנון הכולל, וכן המחיר, $600+ אבל זאת לא נעל לשנה, זאת נעל ל5 שנים.

הנה דוגמא לאיכות שאני מדבר עליה :

IMG-20130516-WA0004_zps5f7141c5.jpg

IMG-20130516-WA0006_zps32fe64e2.jpg

IMG-20130520-WA0023_zpsec1d1993.jpg

IMG-20130520-WA0026_zps912af221.jpg

IMG-20130516-WA0005_zps59ec8cdd.jpg

haters will hate

פורסם

ניקו זה האתר שממנו הבאתי את התמונה http://www.google.com :lol:

יצרן המשקפיים נקרא american optical כמו שאמרתי. אלו משקפיים שמחולקים לצוות אויר בארץ. אלו משקפי הטייסים האמיתיים, בניגוד לריי באן שטוענים לכתר.

תוכל לחפש אותם ברשתות אופטיקה וברשת. אני מניח שיש גם זיופים בכמות מכובדת.

בנצי, אני אשתדל להיות זהיר ולא למשוך את השרשור הזה להיות שרשור צרכנות. אבל רק כמה מילים ברשותך.

אמרת שדווקא נעלי מעצבי העל הן מהאיכות הטובה ביותר.

מכל מוצר אפשר למצוא ספקטרום רחב של איכויות ומחירים.

והמוצר הטוב ביותר לרכישה הוא לאו דווקא המוצר האיכותי ביותר. במיוחד כשמדובר בפריטי אופנה, שהרי ב-5 שנים הם יכולים לצאת מהאופנה, לחזור, ולצאת שוב.

אישית, אני יודע שמספיקה לי נעל שברגע הנעילה הראשונה, מתהפך בה שעון חול קטנטן שמתחיל לספור אחורה לשנה-שנתיים. כי גם אם אחרי פרק הזמן הזה היא תהיה במצב מעולה, סביר להניח שאני כבר לא אנעל אותה, או אשתמש בה בתור נעל ב'.

וגם לא מבחינה אופנתית, אלא אסתטית בלבד: גם העור המשובח ביותר יראה כיווצים בפרקי האצבעות אחרי נעילה של שנתיים.

אז לא צריך לקנות את הנעליים שיש בשוק ב-50 שקל, וגם לא את מותגי העל ב-600 דולר.

יש זול, יש יקר ויש הוגן. נעליים מאיכות טובה ויצרן מוכר אפשר לקנות גם ב300-400 ש"ח. שיחזיקו פרק זמן שהוא די והותר לנעל.

למזלך, בנעליים אני לא ממש מתמצא. אז אני לא אחפור עליהם הרבה.

מנגד, לרוע מזלך, ממשקפיים אני מתפרנס, כך שאני יכול לדבר ולהסביר עד מחרתיים.

אני יודע מה ההיצע בשוק, מאיזה חומרים עשויים מסגרות, מה ההבדלים באיכויות בין החומרים השונים וכו'.

משקפי שמש יכולים "לספק את הסחורה" גם במחירים של 100 ש"ח עבור הצרכן הממוצע.

כך שאפשר לרכוש משקפי שמש ב 200-300 ש"ח ולהנות מהם.

כמובן שתמיד יהיו את אלה שמנסים להיות יוקרתיים בכח (שיבוץ אבני חן, זהב, ציפוי בדמעות של דרדסים), אבל זה יותר תכשיט מאשר משקפי שמש. ההבדל הוא במחיר החומרים המיותרים במסגרת.

קישור לשרשור ישן בנושא

האם יש הבדל בין מותגי על למותגי ביניים? עמליה דואק מביאה את הפרטים.

בסיוע המחלקה לאופטיקה באונ' בר אילן, מבצעים סדרת בדיקות למשקפי שמש מטווח מחירים שונה.

המסקנה העיקרית לפי הכתבת: "ההפרשים זניחים ואתם משלמים בעיקר על המותג"

פורסם

מתן, סליחה על הבורות, אבל מה כ"כ מיוחד במשקפי "טייסים" אמיתיות? ומה ההבדל בינהן למשקפי שמש ממוצעות?

אגב, נסיוני במשקפי שמש הוא עם הוגו בוס, רייבאן ורודי פרוג'קט. כשחיפשתי משקפי שמש למיניהם, מבנה המסגרת היה שיקול מכריע (מוטות דקים וצמודים לפנים בדומה לשלושת הזוגות שעברו תחת ידי). לצערי, כמה שלא חיפשתי, לא מצאתי משקפי שמש במבנה המתאים ועם תג מחיר היורד מ400 ש"ח (הרייבאן שבמבצע).

ההוגו בוס עלו לי בזמנו 700 (50% הנחה) והחזיקו יפה שנתיים אך פרשו לפנסיה כי הם פשוט לא מחזיקות מעמד (הברגים נפתחים כל הזמן, הגומיות של המוטות יורדות וכו' אך אציין להגנתם שהם שוכבים ברכב לוהט בקיץ).

הרייבאן (400 ש"ח) היו אצלי תקופה קצרה והועברו לאחי.

הרודי פרוג'קט (540 ש"ח) משמשות אותי כיום ומתאימות לי מאוד מבחינת סגנון השימוש והחיים.

בשלושתם איכות העדשות מעולה והראייה לא פחות ממצויינת (וחששתי בהתחלה מהמעבר מזכוכית לפוליקרבונט או מה שזה לא יהיה שיש ברודי, חשש שהתבדה לאחר מדידה).

חברים שלא הכירו את רודי טענו שהעדשות שלהם עדיפות על מיני משקפי שמש שהם רכשו במתחת ל200 ש"ח. אולי זה גם תלוי בגווני העדשה וסוג החומר?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...