Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בטח מכירים את הידית אחיזה שנמצאת מעל הדלת . קראתי שהיא מיועדת לנוחות ביציאה וכניסה לרכב. אבל כנראה שהיא מיועדת גם לנוסע שנוח לו להחזיק בה בעת הנסיעה כי ברוב המקרים היא חסרה בצד הנהג, אבל ראיתי למשל בשקודה אוקטביה שהיא קיימת. אני מניח שיצרני המכוניות לא רצו שהנהג יחזיק בה בעת נהיגה. האם היו כללים שאסרו על התקנת הידית בצד הנהג? יש הכנה לידית גם במקרים שהיא חסרה, מה שאולי מצביע על כך שאלו כללים שמשתנים בהתאם למדינה? או שאולי הם מאפשרים התקנה מאוחרת למי שרוצה בידית. מישהו יכול להרחיב בנושא?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדגמים ישנים של מרצדס היתה ידית גם בצד הנהג.

למיטב ידיעתי אין חוק שאוסר על התקנת ידית בצד הנהג, אך היא פשוט מיותרת.

משיקולי בטיחות, רוב המכוניות החדשות מצויידות בידיות מתקפלות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש גיל שאתה מתחיל לבחור את הרכבים שלך לפי המצאות הידית הזאת...

ולצד הנהג, חשבת שנעילת ההגה כשאין מפתח בסוויץ זה נגד גנבים?, אז חשבת.

פורסם

משום מה גם בגולייטה הנוכחית וגם במיטו האקסית אין ידיות אחיזה...

איפה אני אמור לתלות את הקולב עם החולצה??:shock:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אצלי בלנסר הקודמת (הדור האחרון) , הידית הזאת בצד הנהג הייתה קיימת , בזמן שעשיתי נסיעת מבחן על הג'טה החדשה , את האמת לא שמתי לב אם הידית שם קיימת או לא , נראה ברגע שאני אקבל את האוטו .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
כלומר לדעתך ההגה ננעל כדי שתישען עליו כשאתה יוצא ונכנס לרכב?

בפיאט דוקאטו חדשה זה גרר החלפת סוויץ'

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוולוו אצלי יש 3 ידיות. בצד של הנהג אין ידית, אך יש הכנה.

קרץ לי מאוד להרכיב שם ידית (יש לי נוספת) כדי לשפר את איכות הנהיגה.

בעודי עם המברג ביד מרכיב את הידית ה"חדשה", חשבתי על מה שיקרה לראש שלי במגע עם הידית הקשיחה במקרה של התהפכות או תאונת צד. מחשבה שגרמה לי לזנוח את הרעיון.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

ידית האחיזה היא מעיקרה שריד ארכאי של ימי הנסיעה בשבילים ובכבישים קופצניים, וכאשר הכניסה לרכב היתה מדרישה היאחזות בידית.

בצד הנהג היא לא נשארה כיון שמבחינת היצרן, הרכב מתוכנן כך שאחיזת ההגה תהיה עם שתי הידיים, ובמילא מושב הנהג ותעלת הדוושות תומכות בגוף הנהג כנדרש מבלי שיהיה לו צורך להיתלות מן הידית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בדגמים ישנים של מרצדס היתה ידית גם בצד הנהג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי ברכב קיימת ידית כזו (יש בכל 4 הדלתות).

קשה לי להזכר אם אי פעם השתמשתי בה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...