Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינה משפחתית וצעירה עד 80K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים הרכב ימכר בסך של 60K ש"ח מה שאומר שכנראה אצטרך לקנות רכב ממגרש או מקום שנותן מימון כדי להוסיף

עוד 20K ש"ח (לא לוקח מבנק).

אני מחפש מקום טוב ומומלץ לרכישת רכב ע"י קונים מנוסים בסכום של עד 80K ואת עזרתכם בייעוץ לגבי סוג הרכב.

אין לי רכב מועדף אחריו אני רץ אבל כן יש שני מועמדים כרגע:

1 -מאזדה 6 2 ל' שנת 2009

2- אלפא רומיאו 159 שנת 2008 מנוע 2.2 ל'

הדגמים שאני מחפש חייבים לכלול חישוקי מגנזיום ושליטה מההגה אם יש סאנרוף- מה טוב.

מדובר על רכב לזוג+1 קטן ולצורך השוואה לנק' המוצא שלי הרכב שיימכר הוא מאזדה 3 08 1.6ל' .

וכצעיר אני עדיין מחפש קווים חיים ומודרניים, בעיקרון אני מחפש רכב עם מנועי 2 ל' עד 2.3ל' או 1.8 T

ועושה רושם שאני מחפש משהו שלא קיים לפחות בתקציב שהעמדתי.

אשמח לקבל ביקורות על שני הרכבים שציינתי ורעיונות לרכבים נוספים.

תודה!

פורסם

את הרכב שלך כנראה שלא תוכל למכור ב-60,000.בחברות הליסינג כבר מוכרים 2009 וגם 2010 במחירים הללו או עשירייה יותר,עם תנאי מימון,אשראי ואחריות,שלא תוכל לתת כאדם פרטי ואם הרכב שלך היה בליסינג לשעבר המחיר,שאתה יכול לקבל רחוק מאוד מ-60,000.

בתקציב הזה אפשר לרכוש I30 2010 או גם בגרסת הסטיישן,קאיה פורטה/סיד.

אפשרות אחרת- לבדוק במאזדה(יש להם טרייד אין ארצי- טופ טרייד מוטורס), אם יש להם את הדגם המאובזר (ספיריט,עם מנוע 2000,מגנזיום,סאן רוף ועוד)ואז לבצע איתם טרייד אין,שיעזור אולי להיפטר מהרכב הישן סביר ולא של .... .

אם אתה מחפש חברות ליסינג אמינות יש לך : אלדן/אלבר/אופרייט ליס/אוטוסנטר- הרץ.

מגרשים של יבואנים: טרייד מוביל,אוטו דיל,לובינסקי וכמובן שיש עוד

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה חבר על התשובה המפורטת. עזרת.

וכאמור אמרתי שהרכב ימכר בימים הקרובים משמע יש לו קונה במחיר המדובר.

פורסם

אם תהיה לכם אלפא 159 2008

עם אופציה לטרייד אין. בבקשה תגיד לי

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: הרכב נמכר ועבר לבעלות הקונה בהצלחה. עכשיו למשימה הקשה לא פחות, מציאת רכב.

רציתי לרכוש בימר סדרה 3 08 בתקציב של 80-85k או אודי A4 08 שגם עומדת בתקציב זה. התקשרתי לחברת הביטוח להצעת מחיר והזדעזעתי לשמוע שמקיף של בימר נע סביב 4,400 והאודי 5,300 בערך. נוסף לטיפולים והחלקים היקרים. החלטתי לרדת מזה.

כרגע אני פוזל לאלפא 159 08-09

לא כל כך הבנתי מה ההבדלים בין sטרוניק , JTS וסלספיד..

אני מדבר על מנוע 2.2 ל׳.

אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי רכב זה או לשעבר על חלפים טיפולים במורשה דלק אמינות מחלות ומחירי הביטוח הממוצע.

אין הרבה למכירה ביד 2 אז החיפוש יהיה קשה.

אודה לעוזרים!

פורסם

לדעתי כדאי לבדוק את הסיאט לאון, ה-1.8 יכולה להתאים לדרישות, גם אוקטביה עם אותו המנוע.

קצת פחות חזקה היא הסיויק האצ׳בק שבדגם הספורט הגיעה עם אבזור לא רע.

פורסם

אתה ממליץ לי על לאון ורכב האצ׳בק כרכב למשפחה? שבו אמורים להיות כסא בטיחות, בוסטר ועגלת תינוק ומרחב כלשהו להזיז את הידיים ?

פורסם

בכל מקרה בלי שום קשר, הלאון לא הטעם שלי, אני לא מסתדר עם רכבים קטנים לכן הם לא נמצאים ברשימה .

הייתי שמח אם מישהו היה מוכן לשפוך קצת אור בנושא האלפא 159 בשנתונים 08-09 אני ראיתי שיש כאן לא מעט חברי פורום בעלי רכב הנ"ל . קצת מידע על נוחות,צריכת דלק, ביטוחים, חלקים וטיפולים, מחלות אם יש ומרחב פנימי.

מעולם לא נהגתי ברכב או נסעתי בו כנוסע לכן אין לי כל אינדיקציה מלבד סירטוני יוטיוב וביקורות רכב שדי בעדה אך סולדים

מהגיר הרובוטי שלה.

פורסם
אתה ממליץ לי על לאון ורכב האצ׳בק כרכב למשפחה? שבו אמורים להיות כסא בטיחות, בוסטר ועגלת תינוק ומרחב כלשהו להזיז את הידיים ?

לא מבין למה אתה פוסל את הליאון.

לגברת יש גולף והעגלה נכנסה פרפקט והיה עוד מקום, עכשיו יש טיולון בבגאז'.

מעבר לזה אפשר לשבת ליד הכסא של הקטנטן בצורה מרווחת.

אחרי ששמענו על זוועות הDSG אנחנו מתכננים למכור עוד חצי שנה-שנה את הגולף ואם לא פוקוס, אז C4 כמובן לגברת.

אני ב206 לא מצליח להכניס את העגלה (250 ליטר תא מטען)אבל לא הייתי עובר לרכב גדול מ208 (כי אני צעיר).

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...