Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור צודק, גם אני נכנסתי לסוכנות קיה בחיפה ולא התייחסו אליי עד שניגשתי לנציג וביקשתי עזרה. הנציג היה עסוק בשיחה פרטית עם מכר שלו (ככה נשמע לפי השיחה שלהם) שהגיע לסוכנות והם חתכו את השיחה רק אחרי שפניתי לנציג.

גם לגבי נסיעת מבחן, אני נהג צעיר וביקשתי נסיעת מבחן על הפיקנטו ואיך שאמרתי שאני נהג צעיר הנציג מכירות אמר "נסיעת מבחן לא תיהיה". רק אחרי שפניתי לקיה דרך הפייסבוק שלהם, פתאום החליטו לאשר נסיעת מבחן וטענו שבדיוק עוד כמה ימים משנים את הנהלים ונהגים צעירים יוכלו לבצע נסיעת מבחן.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותם החבר'ה שמוכרים פיקנטו ב60K. מה אתה מצפה שיפרסו שטיח אדום ויציעו קפה לכל מי שנכנס בדלת? צא מהסרט.

אה. נכון. פיקנטו זה "רק" 60K ש"ח. כלום כסף. נאדה. רק איזה 10 משכורות נטו של שכיר ממוצע. שום דבר. באמת שלא מגיע קפה או יחס כלשהו למי שבא לקנות פיקנטו.

הגישה שלך היא תבוסתנית. בארה"ב אתה מקבל יחס של מלך בסוכנות רכב גם אם אתה קונה רכב משומש ב-4K$. זו העבודה שלהם. לתת שירות ולמכור מכוניות.

פורסם
מה יש לך לחפש בסוכנות קיה אחינו? אם אתה מחפש רכב בתקציב הנ"ל? לא חסרות סוכנויות שיציעו לך רכבים שיעלו על הקיא של קיה בכל פרמטר אפשרי ואפילו בפחות כסף. הסוכנים לא ניגשו אליך כי אין להם מה להציע לך, בעוד לסוכנויות אחרות כן יש.

לקאיה אין מה להציע???

מציע לך לגשת ולראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם ...............

מצטער אבל אין לך פה קייס.

+1

למרות כשקפצתי "לתעניין" בסיאט לפני שנה וחצי, נציג קפץ ושאל אותי מה אני רוצה, למרות שהמקום היה הומה אדם, והאוטו גם ב- 70K אבל בסה"כ זו רק קיה ואתה חונה מולם עם שירוקו אדומה..

מה הם יציעו לך, קפה? :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בן אדם תהיה קצת יותר אסטרטיבי,

מצד אחד אני מבין אותך שהגעת להתעניין ברכב בסכום נכבד,

וציפית שילקקו לך קצת, אבל מבטיח לך שברגע שאתה תראה רצינות ונוכחות ולא סתם תסתובב באולם התצוגה

אלא תיגש ותבקש פרטים, אני בטוח שתקבל את כל היחס הטוב שמגיע לקליינט שרוצה לרכוש רכב.

לי באופן אישי קצת נמאס מכל ההתחנפויות של נציגי המכירות כמו בסוכנויות יוקרה כאלה ואחרות.

שים את עצמך במקום נציג המכירה, אם תהיה לקוח "חם" נכון לא ירדו לך מהצוואר, כמעט לא משנה מה אתה קונה ואיפה

אם תכנס ותסתובב מבלי ליצור קשר עין לפחות עם אחד המוכרים, אל תצפה ליותר מדיי ברוב המקומות שאתה נכנס אליהם.

הסתובבת שם חצי שעה ?(!), 30 דקות? אם באמת זה כך אז אתה כנראה בן אדם מאוד פסיבי עם המון המון סבלנות.

כל הכבוד...?

לכל המשמיצים, לקיה יש אחלה רכבים, הם ממש קפצו מדרגה בשנים האחרונות, לצורך העניין אני מכיר את הקיה ספורטאז' מקרוב

וזה רכב באמת על רמה, עדיין לא מרצדס אבל מגיע להם שאפו.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לקאיה אין מה להציע???

מציע לך לגשת ולראות.

כנ״ל, הקיה של היום זה לא מה שהיה פעם, מנסיון, רכשתי אחת, ואני מרוצה לחלוטין.

פורסם

כמו שכבר אמרו - אם הייתה מנסה לפנות אליהם והם היו שמים עליך בכל מקרה לא היו מתייחסים. אז הייתי מבין...

אבל לא ניגשת אליהם בכלל אז בשביל מה להתלונן? אני דבר אחרון שאני אוהב זה שאני נכנס לחנות ומגיע איזה מוכר שמחליט להתעלק עליי. ואז כמו כולם אני צריך לענות לו בחיוך "אני לא צריך עזרה, אני סתם מסתכל בינתיים".

לא משנה באיזה סכום תכננת לקנות, תעיר את תשומת ליבם של המוכרים. הרי לא כתוב לך על המצח "לקוח רציני בעל תקציב של 200 אלף". נכון?

פורסם

רק בשוק מונופוליסטי, חסר תחרות אמיתית, יחס מסוכני מכירות ופקידי הביטוח הלאומי, לא שונה בהרבה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מצטרף לתחושות, גם אני ביקרתי בסניף המדובר לפני שבוע ויצאתי עם תחושות דומות.

המוכר, לא רק שהיה אדיש ולא אכפתי אלה גם חוצפן. לא הסתכל לכיווני במשך 10 דקות שלמות והייתי הבנאדם היחידי בתוך הסוכנות.

כשהנחתי את השקית עם הפרוספקטים שאספתי מסוכנויות אחרות על הגג של הסיד על מנת שאוכל להיכנס אליה ולהתרשם פתאום "נזכר" בקיומי וסינן משהו בסגנון של "תוריד את השקית, אני עוד צריך למכור את הרכב הזה" בטון מזלזל. כשניסיתי לדלות ממנו עוד פרטים על רכבים בהם התעניינתי נתן לי תשובות קצרות לקוניות וחסרות עניין. למרות שקיה עשו מהפך משמעותי קו המוצרים החדש שלהם ולמרות שאהבתי את הרכבים יצא לי כל החשק להישאר שם עוד דקה נוספת. מקווה שזה לא ככה בסוכנויות האחרות ורק עם המוכר הספציפי הזה.

פורסם

בסוכנות בעכו המצב אחר לגמרי המוכרים דווקא נחמדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אה. נכון. פיקנטו זה "רק" 60K ש"ח. כלום כסף. נאדה. רק איזה 10 משכורות נטו של שכיר ממוצע. שום דבר. באמת שלא מגיע קפה או יחס כלשהו למי שבא לקנות פיקנטו.

הגישה שלך היא תבוסתנית. בארה"ב אתה מקבל יחס של מלך בסוכנות רכב גם אם אתה קונה רכב משומש ב-4K$. זו העבודה שלהם. לתת שירות ולמכור מכוניות.

+1

...

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אני חייב לציין לטובה את השירות של קמור במספר פעמים שהיינו שם והתעניינו באקס 1 וה3.

גם האודי בזמנו היו אחלה, אבל רק שאבא של חבר נכנס לפני זה לא שמו עלינו אולי בגלל שהיינו בני 20.

בפולסווגן ליד גשר מעריב בכלל נציג מכירות יהיר גירש אותי ועוד חבר בגיל 19 ולא נתנו לנו לראות את הרכבים, בסוף הוחלט לא לקנות רכב נוסף מהם.

זהו, התחיל החופש?! קמור כבר מזמן לא יבואנים של ב.מ.וו

פורסם

התחיל החופש? אתה טיפש או מה?

אני בפורום הזה לפני שאתה נולדת.

זה היה לפני כמה שנים. חוץ מזה המסגר תמיד יהיה בשבילי קמור.

תמיר.

• תוכן חדש...