Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו חדש או משומש 2012 . מה עדיף ?

amba28
שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום

בהתחלה הייתי סגור על רכב מהסוכנות . אבל אח"כ ראיתי שיש היצע של רכבים בני כמה חודשים בלבד בהבדלים של יותר מ10000 שקל . (למשל פיקנטו אוטומטית בסוכנות 77k . משומשת 2012 63k ) .

אני עדיין פוחד קצת לקנות משומשת כי לך תדע מה מסתיר ממך בעל הרכב . איך אני יכול לדעת מאה אחוז שהאוטו בסדר ? (מלבד בדיקה במכון - שאסי מנוע וכו , מומלץ גם לקחת למוסך לעוד בדיקות ? )

ואז אני אומר בעצם מה כבר יכול לקרות לרכב (שנחשב אמין) בן פחות משנה ..

בקיצור , מתלבט :-(:?

אז מה אתם אומרים חדשה או משומשת "חדשה" ?

יעזור לי לשמוע את דעתכם ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכוי שיש בעיה ברכב בן שנה מאוד קלוש,מה גם שיש לו עדיין אחריות במידה ויש בעיה.

אם אתה מעדיף לחסוף מאשר לקבל את החוויה של רכישת רכב חדש,אין בכך בעיה,קח את הרכב לבדיקה וחסכת לא מאט כסף.

אם אתה רוצה את החוויה,של הריח החדש,קריעת הניילונים,לדעת שאתה הבעלים הראשון,זה עולה כסף.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לחברי הפורום

בהתחלה הייתי סגור על רכב מהסוכנות . אבל אח"כ ראיתי שיש היצע של רכבים בני כמה חודשים בלבד בהבדלים של יותר מ10000 שקל . (למשל פיקנטו אוטומטית בסוכנות 77k . משומשת 2012 63k ) .

אני עדיין פוחד קצת לקנות משומשת כי לך תדע מה מסתיר ממך בעל הרכב . איך אני יכול לדעת מאה אחוז שהאוטו בסדר ? (מלבד בדיקה במכון - שאסי מנוע וכו , מומלץ גם לקחת למוסך לעוד בדיקות ? )

ואז אני אומר בעצם מה כבר יכול לקרות לרכב (שנחשב אמין) בן פחות משנה ..

בקיצור , מתלבט :-(:?

אז מה אתם אומרים חדשה או משומשת "חדשה" ?

יעזור לי לשמוע את דעתכם ..

בן כמה הפיקנטו בדיוק וכמה נסע - ירידה די חדה ולא אופיינית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיתרון עבורך - יד ראשונה מיבואן. אתה הבעלים הראשון שנוהג ברכב, הבעלים השני ברישיון.

החיסכון הוא גדול מאוד, אלפי שקלים.

^+1 זה פתרון מצויין בשבילך, גם מחיר נמוך וגם רכב חדש לחלוטין.

אפשרות נוספת אולי אפילו טובה יותר, לרכוש פיקנטו ישירות מהיבואן אבל בהנחה שהם מציעים בימי מכירות מיוחדים לכלל הציבור או לארגוני צרכנות כגון ״חבר״, ״הוט״, ״הסתדרות המורים״ ועוד או אפילו לקבל מהם הנחה ללא קשר לנ״ל, קיה גמישים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב זמן ארוך (4 שנים ומעלה) כדאי לשקול יד שניה. אם לא, תמצא את עצמך מתקשה למכור ומקזז חלק ניכר מההנחה שקיבלת בעת הקניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שהירידה בגלל "יד" היא כזו משמעותית.

ההורדה במחיר היא על תאונות וק"מ.

רכב יד שנייה בן 4 זה לא כזה נורא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בן כמה הפיקנטו בדיוק וכמה נסע - ירידה די חדה ולא אופיינית

Vday ..

עלה על הכביש אוגוסט 2012 . עשה 23000 ק"מ . אני חושב שזה המחיר מחירון של יד 2 .

נראה חריג ?

זתומרת , ראיתי שיש אחרים שמבקשים 70 k על 2012 אבל זה נראה לי יקר וזה לא מחיר שהם באמת יקבלו לדעתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיתרון עבורך - יד ראשונה מיבואן. אתה הבעלים הראשון שנוהג ברכב, הבעלים השני ברישיון.

החיסכון הוא גדול מאוד, אלפי שקלים.

יד ראשונה מיבואן .. אתה מתכוון חברות כמו אלבר שמוכרות את הרכב 0 ק"מ ואני רשום יד שנייה ? זה מה שנקרא ליסינג פרטי או שזה משו אחר?

יש לכם אולי דוגמאות של רכבי סופר מיני : מחיר חדשה לעומת מחיר יד ראשונה מיבואן ..?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בשני סוגים של רכבים:

1. רכב שעמד תקופה מסויימת ונאלצו לרשום אותו על שם סוכן המכירות או חברת ליסינג או סתם חברה.

2. רכב עודפים, ז"א חברת הליסינג רוכשת מראש 100-200 רכבים מעבר למה שהיא צריכה, מקבלת הנחה מטורפת ומוכרת לך בהנחה צנועה יותר, במטרה לגרוף כמה ג'ובות בדרך.

אני מניח שאפשר לגלח כמה אלפים טובים בשיטה הזו, סתם דוגמא אם פיקנטו אוטומטית עולה 74K בסוכנות לפני אגרות, אתה תקבל אותה ב-68K כולל אגרות בחברת ליסינג.

אני חושב שבשיטה הזו אתה גם מקבל רכב חדש וגם לא משלם את המחיר המלא.

החיסרון? כשתבוא למכור, יש לך כתם ליסינג. לך תשכנע בנאדם שהרכב שלך לא באמת היה ליסינג ואתה קנית אותו ראשון.

בגלל החיסרון המהותי הזה, השיטה לא מתאימה למי שאוהב למכור כל 3 שנים. אם אתה מוכן להחזיק רכב ל-5 שנים, כתם הליסינג יהיה פחות משמעותי מבחינת הסחירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בשני סוגים של רכבים:

1. רכב שעמד תקופה מסויימת ונאלצו לרשום אותו על שם סוכן המכירות או חברת ליסינג או סתם חברה.

2. רכב עודפים, ז"א חברת הליסינג רוכשת מראש 100-200 רכבים מעבר למה שהיא צריכה, מקבלת הנחה מטורפת ומוכרת לך בהנחה צנועה יותר, במטרה לגרוף כמה ג'ובות בדרך.

אני מניח שאפשר לגלח כמה אלפים טובים בשיטה הזו, סתם דוגמא אם פיקנטו אוטומטית עולה 74K בסוכנות לפני אגרות, אתה תקבל אותה ב-68K כולל אגרות בחברת ליסינג.

אני חושב שבשיטה הזו אתה גם מקבל רכב חדש וגם לא משלם את המחיר המלא.

החיסרון? כשתבוא למכור, יש לך כתם ליסינג. לך תשכנע בנאדם שהרכב שלך לא באמת היה ליסינג ואתה קנית אותו ראשון.

בגלל החיסרון המהותי הזה, השיטה לא מתאימה למי שאוהב למכור כל 3 שנים. אם אתה מוכן להחזיק רכב ל-5 שנים, כתם הליסינג יהיה פחות משמעותי מבחינת הסחירות.

דבר ראשון תודה על התגובה

בקשר לעניין בכתם ליסינג : בחברת אלבר אמרו לי שלא נרשם שהיד ראשונה הוא ליסינג . מכירים משהו כזה ? יש איזשהו קאץ' ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי הגיוני שלא שתקנה מחברת ליסינג ותירשם כ- יד ראשונה. בדוק זאת שוב.

מה שכן אפשר לעשות זה לבקש מסמך מחברת הליסינג שהם מכרו לך רכב חדש עם 0 קילומטרים וכך תוכל להוכיח שהרכב הוא חדש למרות שרשומה חברת ליסינג כ- יד ראשונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון תודה על התגובה

בקשר לעניין בכתם ליסינג : בחברת אלבר אמרו לי שלא נרשם שהיד ראשונה הוא ליסינג . מכירים משהו כזה ? יש איזשהו קאץ' ?

לא נראה לי הגיוני שלא שתקנה מחברת ליסינג ותירשם כ- יד ראשונה. בדוק זאת שוב.

מה שכן אפשר לעשות זה לבקש מסמך מחברת הליסינג שהם מכרו לך רכב חדש עם 0 קילומטרים וכך תוכל להוכיח שהרכב הוא חדש למרות שרשומה חברת ליסינג כ- יד ראשונה

זה נכון - לא נרשם שהיד הראשונה היא ליסינג, רשום רק שם חברת הליסינג (ללא ההערה של "השכרה/החכר").

אבל עדיין, את הקונה הממוצע שירצה לרכוש ממך את הרכב עוד 3-4 שנים, זה לא יעניין והוא ידרוש הורדת ליסינג כיוון שראה שהבעלים הראשונים היו אלבר.

לא צריך לבקש מסמך- יש חוזה רכישה וניתן לראות לפי התאריך שנחתם החוזה, כי הוא קרוב יחסית למועד עליית הרכב לכביש.

בנוסף אתה יכול להוסיף סעיף בחוזה שבו רשום כי הרכב נקנה עם "0" קילומטר ולא שימש כליסינג תפעולי/השכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...