Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סובארית (E10)...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא ממש קשור לאספנות, אבל מאחר ואני משתמש קבוע (מכור) לפורום, החלטתי לבקש את עזרת ה"מרגלים"...

אני זקוק בדחיפות לסובארו E10 (סובארית) במקום זו שמתה לי...

תודה רבה מראש לכולם על העזרה

אמיר

050-8669963

פורסם
אני יודע שזה לא ממש קשור לאספנות, אבל מאחר ואני משתמש קבוע (מכור) לפורום, החלטתי לבקש את עזרת ה"מרגלים"...

אמיר

050-8669963

תגדיר "מתה"...

הלך מנוע? בני דודים לקחו אותה? משאית "לקחה" אותה?

אם נראה, נגיד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא יודע מאיפה להתחיל....

הטכנאים שלי נהגו עליה במשך שנתיים.

זה הספיק.

:-(

למה להחליף? אולי לשקם??? אגב, פעם זה היה "רכב החלומות שלי"... עד שיצא לי לנהוג באחד כזה...

אגב, חוויה לא מוצלחת במיוחד. אח שלי התהתפך עם אחת כזו, רק 600 CC...

הוא היה בכיתה ה', לקח טרמפ לביה"ס, המורה שלו עצרה לו, היתה לה אחת כזו רק 600CC...

הדבר הזה לא נוסע מעל 40-50 קמ"ש (בספידומטר אין יותר מ 70 אם אני זוכר טוב).

בקיצור, היא "לקחה" סיבוב יותר מידי מהר (30 קמ"ש או משהו כזה) והאוטו פשוט נישכב על הצד...

מיד הגיעו כל מיני סקרנים, ועזרו לה להפוך את האוטו בחזרה... בהמשך הדרך הוא אמרה "טוב, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה"...

מעניין למה :lol:

בכל אופן, למה לא "תלך" על משהו טיפה יותר מיתקדם, בטיחותי ועם יותר מקום? אולי טנדר סקודה או המישפחתית סטיישן (משהו בסיגנון רנו אXפרס רק עם יותר מקום, דומה ל"רמפה" לאופנועים :lol: )... יש לי חבר שאחת כזו משרתת אותם נאמנה כבר 10 שנים כמעט ללא תקלות עם נסיעות תכופות לת"א מאזור הצפון...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אמיר שלחתי לך ה"פ,יש לי בשבילך סוברית E10 מודל 90 לשיפוץ או חלקים בירושלים.

נהגתי על E10 וגם על E12 שאמורה להיות מתקדמת לקודמת,רכב חמוד וחסכוני לא יותר מזה.

אתה מוזמן לראות גם את הE12 שיש בנוסף לE10 שאתה מחפש.

ובמקרה במקרה יש לי את התמונה של הסוברית המדוברת להתרשמות,תשטוף את העיניים :lol: .

אחלה פרוייקט לבאגי דרך אגב.

DSC00042.JPG

DSC00043.JPG

איציק.

פורסם

שעוברים "אונס" ועדיין שורדים :-P .

זכורה לי אחת כזאת של המשלוחים בסופר שלנו-החזיקה איזה 3 שנים בהתעללות יום יומית,הזנחה פושעת,והעמסה מטורפת של סחורה וקניות למשלוחים....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יש לי שכן בבניין שהבן שלו מחזיק סובארית בחנייה (תצורה ישנה. נראה לי שנת 86 או 87 בצבע חום-בז' כזה)

היא לא זזה המון זמן ונראה לי שהוא התייאש ממנה (היא נסעה ושמשה אותו במשך זמן-מה).

מושבתת כשנתיים בקירוב, ונראה לי שתמורת סכום סמלי תוכל לקחת אותה ולתרום ממנה חלקים לסובארית שמתה לך.

רח' קאפח בחולון

(אין מצב שתפספס את הבניין כי זה הבניין היחידי ברחוב שחונות 2 סובאריות סמוך אחת לשניה - פאדיחה להראות לחברים איפה אתה גר עם רכבים כאלה בחנייה :wink: )

פורסם

אמיר

050-8669963

אתמול ראיתי בחצר בשיכון המזרח בראשל"צ אולי 3-4 סובאריות במצבים שונים, אני אנסה לברר כתובת מדויקת.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מצאתי סובארית למכירה- שנת 87.

מישהו יודע מה הערך - כמה הגיוני לשלם עליה? (המצב שלה לא רע אך היא תזדקק לקצת שיפוץ...)

תודה

פורסם

אמיר

050-8669963

ברחובות ראיתי אחת עם פתק למכירה. מדובר במודל החדש יותר (לא הצורה המוכרת, נראה לי שזה מודל 94...).

זה רלוונטי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מי שחושב להתחיל למצוא רכב כזה מושבת ולהתחיל להביא אותו למצב נסיעה אני חייב להגיד לכם מניסיון של חבר של אבא שלי שהרבה מוסכניקים יזרקו אותכם מהמוסך עקב מיקום מחורבן של המנוע וגישה בעייתית...

בהצלחה

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...