Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני משתמש פרסומי אינטנסיבי מאוד וכל תרומותיי לפורום הסתכמו בפרסום סמוי של ה"עסק" שלי, הוכנסתי למעקב ללא אפשרות לכתוב הודעות בפורום או בפרטי.

כך יוצא שאני לא יכול לערער - אין לי הודעות פרטיות.

אך אני גם לא יכול לתפקד כמשתמש פעיל - אני במעקב.

כבר יומיים שכתבתי הודעות בשרשורים שונים ואלו היו אמורות להיות מאושרות, אך בדיעבד עד עכשיו אף אחד מהודעותיי לא אושרה. אז שמתם אותי במעקב, אבל לפחות תאשרו הודעות.

באותה מידה אתם יכולים להרחיק את המשתמש הסתמי שלי לצמיתות ואני אכנס לפורום כאורח, מה כבר ההבדל ?

אנא בידקו מה אפשר לעשות, כל הסיפור הזה חסר טעם לחלוטין.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מבקש להוריד את ההגבלה שלי ,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93073

יש לי הרבה שאלות לשאול , והידע שלי מזערי אז קשה לי להגיב בנושאים לעניין , אחרי שארכוש ידע יהיה לי יותר קל להגיב לאנשים ולעזור , אם אפשר לאשר את ההודעות שפרסמתי ,

מצטער שהספמתי ותודה מראש דולב .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93073

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...