Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהפורד פוקוס שבדקתי בשביל המשפחה התברר בתור פלופ ענקי (לא ארחיב מעבר לזה), ונכוויתי בפעם השלישית כבר משוק היד שניה המעוות שנוצר כאן, החלטתי שבשביל השקט הנפשי עוברים לרכב חדש. המטרות נשארו זהות- רכב למשפחה צעירה (הורים+תינוק) - עיקר השימוש יהיה ע"י אשתי בנסיעות בתוך העיר, שיהיה בטיחותי ואמין ויחזיק לאורך שנים. לאחר מתיחה של התקציב ומחקר מחודש- אשמח לשמוע דעות על 2 הצעות שקיבלתי:

1. פולקסווגן פולו במנוע 1.4: במסגרת המבצע של צ'מפיון, ובגלל שהמשפחה כבר קנתה מכוניות שם: ערכת מולטימדיה, דיבורית, קודן ועלוקה ב- 98300. הרכב באחריות לשנתיים, והגיר מקבל חמש שנים (ברור לי למה..)

יש לי נסיון חיובי מאוד עם פולקסווגן, ברור לי שהרכב מאוד בטיחותי, ותיבת ה-7 הילוכים נוחה לי לנהיגה מאוד.

2. אופל קורסה במנוע 1.4: על פניו, המנוע של האופל חזק יותר (100 כ"ס לעומת 85 בפולו). התחייבות להתקנה של חלונות חשמל מאחור ונעילת בטיחות נגד ילדים, חיישני רוורס ותוספת צבע מטאלי, קודן ועלוקה כ"בונוס" מהסוכנות ב- 97600.

נפח הבגאז' של הקורסה הוא טיפונת גדול יותר (5 ליטרים הפרש).

הערה: ממש לא מחפש את כל התוספות שנותנים כבונוס- אם רק היה אפשר, הייתי מוריד את כל המערכות מולטימדיה וכו' כדי לקצץ במחיר.

בגלל ההפרש הלא משמעותי במחיר, אשמח לשמוע מכם תובנות האם האחד עדיף על השני, ובכלל האם אכן מדובר בהצעה משתלמת.

תודה לעוזרים ושבת שלום

פורסם

אני הייתי הולך רק על האופל וזה מנסיון עם שתי הרכבים הנ"ל. באופל הפלסטיקה מחזיקה יותר טוב וחזקה יותר.

כמו כן המנוע יותר חזק, זריז ואמין יותר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא מכיר את הפולו, את הקורסה (2012) דווקא כן.

מנוע שאמור להיות חזק, אבל רכב כבד וגיר 4 הילוכים מטומטם משאירים אותך עם מעט מאוד כח, ועם רכב מלא הוא כמעט לא זז.

שתיינית דלק לא קטנה, עם רוב בינעירוני עמדתי על 1:10 בנסיעה רגועה.

אכן אמורה להיות מאוד בטיחותית.

אל תצפה ליותר מדי נטיות ספורטיביות.

עשית נסיעות מבחן?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הוזמנו 2 נסיעות מבחן לשבוע הבא.

התיבה של פולקסווגן נראית לי כיתרון (7 לעומת 4) כן, אני מודע לזה שלחלק יש בעיות עם התיבה הזאת, בעיקר בשילוב עם TSI שאינו עומד על הפרק עקב עלות.

היעדר המוניטין החיובי לאופל בארץ גם קצת מרתיע אותי- אני לא יודע איך זה יהיה למכור את הרכב יום אחד (רחוק).

פורסם
הוזמנו 2 נסיעות מבחן לשבוע הבא.

התיבה של פולקסווגן נראית לי כיתרון (7 לעומת 4) כן, אני מודע לזה שלחלק יש בעיות עם התיבה הזאת, בעיקר בשילוב עם TSI שאינו עומד על הפרק עקב עלות.

היעדר המוניטין החיובי לאופל בארץ גם קצת מרתיע אותי- אני לא יודע איך זה יהיה למכור את הרכב יום אחד (רחוק).

אתה אולי רוצה לוותר על המולטימדיה אבל מבטיח לך שברגע שתהיה לך, לא תוכל יותר לחזור אחורה. פתאום ה"רדיו דיסק" נראה מה זה מיושן. גם כל האפשרויות של ניווט, מצלמות וחיישני רוורס, כל הMP ושממפי, חיבור לסמארטפון וכו' מתגלים כמאוד יעילים ושימושיים. אם נותנים לך, תיקח. אצלנו למשל זה לא יאומן כמה מכות פח וכסף זה חסך לנו מהרוורסים האיומים של אשתי בחניה.

פורסם

ג'וני: לגבי חיישני רוורס מסכים לגמרי. אבל זה לא חלק מהמולטימדיה שהם מציעים. אם היו מורידים לי עוד 2000 שח מהמחיר ומשאירים אותי עם הרדיו דיסק הישן והטוב - דיינו.

דרך אגב- מה בדיוק המולטימדיה הזה כולל, עכשיו כשאני חושב על זה? רדיו עם מסך מגע וחיבור לפלאפון?

וכמובן שאם נותנים ניקח :)

פורסם
אני כבר שנה עם פולו 1400. מצויינת ללא כל תקלה!

ממליץ לך בחום

כפיר- תודה על התגובה. אפשר לשאול אם אתה הנהג היחיד במכונית או האם השימוש בה הוא למשפחה? :-D

פורסם
כפיר- תודה על התגובה. אפשר לשאול אם אתה הנהג היחיד במכונית או האם השימוש בה הוא למשפחה? :-D

נהג יחיד. רק אני ראשי לנהוג ברכב;)

פורסם
ג'וני: לגבי חיישני רוורס מסכים לגמרי. אבל זה לא חלק מהמולטימדיה שהם מציעים. אם היו מורידים לי עוד 2000 שח מהמחיר ומשאירים אותי עם הרדיו דיסק הישן והטוב - דיינו.

דרך אגב- מה בדיוק המולטימדיה הזה כולל, עכשיו כשאני חושב על זה? רדיו עם מסך מגע וחיבור לפלאפון?

וכמובן שאם נותנים ניקח :)

אין לי מושג מה מציעים לך בעיסקה אבל שווה לך לבדוק. למערכות הללו יש המון אפשרויות ויש הבדל למשל בין חיבור בלוטות' לבין זה שיהיה לך חייגן על המסך ותוכל להקיש ישירות ממנו מספרים או פקודות קוליות לטלפון. בעיקרון הפיצ'רים החשובים זה אודיו, טלפון, מצלמת רוורס וניווט. לפעמים לוקחים כסף למשל על התוכנת ניווט, כל חברה והמדיניות שלה. תבדוק מה אתה מקבל ומקסימום תבקש להוסיף דברים שחשובים לך.

• תוכן חדש...