Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי Avis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב כבר המון המון זמן,ולא מצליח לקנות אמרתי אולי הכי טוב ללכת לחברת רכב הכי נוח ובטוח וגם אפשר לקנות רכב חדש יותר בזכות המימון והתשלומים.

ראיתי עכשיו פרסומת של Avis שבה אומרים,קניית מאזדה 2 שנת 2013 מליסינג פרטי כאשר משלמים 15 אלף שקל+663 שקל *30 חודשים ככה שבסך הכל יוצא בסביבות ה34 אלף שקל.

מה הקאץ?!אני לא מצליח להבין את המחיר הנמוך הזה!!!!

אהה ולא הבנתי מה קורה בהנחה ואני לא רוצה להחליף את הרכב ורוצה להשאיר אותו אצלי...

פורסם

אם תרצה להשאיר את הרכב ברשותך,תצטרך בסוף העסקה להוסיף עוד כסף,כפי שירשם בחוזה.

זה כנראה סוג של עסקת בלון עם מקדמה,תשלומים חודשיים ותשלום של 40% לערך ממחיר הרכב בסוף העסקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה לא ליסינג פרטי, זה סוג של השכרה לטווח ארוך.

בעסקה הנ"ל אין לך אפשרות להשאיר את הרכב אצלך, אתה שוכר אותו לשנתיים וחצי, זו עסקה חד פעמית.

היא טובה למעשה למי שרוצה לקנות רכב חדש כל 3 שנים, כך אתה משלם מעט חודש ולמעשה סופג רק את ירידת הערך.

(תחשוב שהיית קונה רכב ב 100K ואחרי שנתיים וחצי מוכר אותו, המחיר שלו כבר יהיה 65K).

פורסם
אני מעוניין לקנות רכב כבר המון המון זמן,ולא מצליח לקנות אמרתי אולי הכי טוב ללכת לחברת רכב הכי נוח ובטוח וגם אפשר לקנות רכב חדש יותר בזכות המימון והתשלומים.

ראיתי עכשיו פרסומת של Avis שבה אומרים,קניית מאזדה 2 שנת 2013 מליסינג פרטי כאשר משלמים 15 אלף שקל+663 שקל *30 חודשים ככה שבסך הכל יוצא בסביבות ה34 אלף שקל.

מה הקאץ?!אני לא מצליח להבין את המחיר הנמוך הזה!!!!

אהה ולא הבנתי מה קורה בהנחה ואני לא רוצה להחליף את הרכב ורוצה להשאיר אותו אצלי...

אין שום קאץ או "הפתעות" כאלו ואחרות ,מטרת העסקה הזאת היא לפרוס עבור הלקוח את התשלום עבור ירידת הערך כאשר ניתן גם לשלב אפשרות לחבילת טיפולים וביטוח ולהקנות ללקוח וודאות שבתום התקופה, לא יהא עליו לחפש קונה לרכבו או לגייס הון התחלתי גבוה מאד בכדי לרכוש רכב כזה.

אם תרצה להשאיר את הרכב ברשותך,תצטרך בסוף העסקה להוסיף עוד כסף,כפי שירשם בחוזה.

זה כנראה סוג של עסקת בלון עם מקדמה,תשלומים חודשיים ותשלום של 40% לערך ממחיר הרכב בסוף העסקה.

עסקת הבלון שאתה מתאר היא מודל הליסינג פרטי המוכר שהלקוח בסוף התקופה למעשה נשאר עם תשלום היתרה על הרכב

בעסקה זו ישנה אפשרות ללקוח לרכוש את הרכב בסוף התקופה בהנחה של 12% ממחיר מחירון ללא הפחתות נוספות

אך כפי שציינתי בתשובתי לאלון זו לא מטרת העסקה ,בגדול העסקה היא לא עסקת בלון אך אפשר להפוך אותה לכזו אם רוצים.

זה לא ליסינג פרטי, זה סוג של השכרה לטווח ארוך.

בעסקה הנ"ל אין לך אפשרות להשאיר את הרכב אצלך, אתה שוכר אותו לשנתיים וחצי, זו עסקה חד פעמית.

היא טובה למעשה למי שרוצה לקנות רכב חדש כל 3 שנים, כך אתה משלם מעט חודש ולמעשה סופג רק את ירידת הערך.

(תחשוב שהיית קונה רכב ב 100K ואחרי שנתיים וחצי מוכר אותו, המחיר שלו כבר יהיה 65K).

ליתר דיוק לא מדובר בהשכרה אלא בעסקת מודל ליסינג פרטי חדשני שמוצע בחברות הליסינג השונות עבור מגוון רכבים(למרות שזה נראה כמו השכרה לטווח ארוך).

אני מצרף כאן קישור לשרשור מהפורום שיכול לתת עוד מידע בנושא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=476313

כמו כן אשמח לענות על שאלות נוספות

• תוכן חדש...