Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואוו zuzut5 מדהים, אבל אני חייב להגיד שזה לא מה שדימינתי לפי התמונת פרופיל שלך, כל פעם שאני רואה את התמונה אני שומע אותו אומר "חותמת ?!" :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קראתי קצת על השמפו, מבטיחים שהוא שומר על הצבע ע״י ראקציה כימית כל שהיא, דניאל מה ההתרשמות שלך הרגשת משהו שונה משטיפה בסבון רגיל?

פורסם
לקנוורת, אכן בחול תמיד יצא יותר זול ואין מה לעשות, אבל אני כן הייתי מוסיף 20 ש"ח כן כן רק 20ש"ח בשביל לתת פרנסה לעסק בארץ.

סכום כזה קטן עדיין לא הרג אף אחד.

ממש לפני כמה רגעים סיימתי לעזור לחבר טוב לטפל ברכבו שהגיע לא מזמן מהיבואן (יונדאי i35)

לאחרונה הוא קנה מספר מוצרי דיטיילינג בהמלצתי באתר של אוטוסטור, שם הוא גם ביקש המלצה לאוטם צבע / ווקס מהטובים ביותר שהחנות יכולה לספק לו, המליצו לו על OPT Opti-Coat 2.0 המפורסם והמרשים במחיר של 390 ש"ח ועוד 30 ש"ח משלוח לביתו בצפון. סה"כ 420 ש"ח. מכיוון שזה הרגיש לו טיפה יקר הוא ויתר על המוצר ולבסוף שמנו את האוטם של מנזרנה שהיה אצלי בבית.

אחרי שסיימנו לטפל ברכבו נכנסו לבדוק כמה יעלה לו לרכוש את ה Opti-Coat בחול.

בדקנו באתר של http://www.i4detailing.co.uk וגילינו שהמוצר עולה £45.42 כולל משלוח שזה יוצא 252.3 שקלים חדשים.

420-252 = 170 ש"ח

לא 20 שקל, לא 40 שקל וגם לא 100 שקל חסכון, אלא 170...

תעשה את החשבון שלך לבד.. אני לא מוצא שום הצדקה לפער כזה! לא סיפורים על עלויות שילוח ולא נעליים..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קנוורת ידידי, אני יודע שפערי המחירים בין חול לארץ הם גבוהים, כמעט בכל מוצר, אין מה לעשות גם אני את רוב המוצרים שלי מזמין מחול, אני ציינתי כאן מקרה ספציפי לדוגמא של המגבות או שמפו הננולקס שמוכרים, כאשר מחיר המגבת בארץ יקר סה"כ ב20 ש"ח לערך אני לא רואה הצדקה לקנות מחו"ל (גם אני רכשתי את ה opti coat מחו"ל)אבל גם צריך להבין שאין מה לעשות תמיד בארץ יהיה יקר יותר, אבל אם פער המחירים הוא קטן אני לא רואה סיבה לקנות מחו"ל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

למישהו יש כבר חוות דעת על OPT Opti-Coat? אשמח לשמוע.

אגב המחיר שקיבלתי מהיבואן בתל אביב (שרכשתי ממנו את ONR) היה נמוך מאשר הוצג כאן.

פורסם

האופטי coat הוא דוגמא קיצונית, מנסים לשווק אותו כמוצר יוקרה, אם תגיע ליבואן תביא אותו ב300 ש״ח +- אבל אם תיקח את האוטמים או מוצרי הפוליש תראה שהפער קטן בהרבה ובארץ יש לך את הבונוס לקבל את המוצר תוך ימים ספורים. בכל מקרה כל אחד יעדה מה שטוב לו, אישית אני מאוד מרוצה שהתחום יתפתח בארץ ושאפשר לקנות מוצרי פרימיום גם בארץ הקודש

• תוכן חדש...