Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ רום כרמל 1301 מסחרית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה ארוכה של לחץ פיזי מתון גם אני נכנעתי לחיידק האלים והמסוכן המכונה "פיברקלאב".

מכיוון שאין בבעלותי רכב הסובל מפיברגלאס נאלצתי לרכוש אחד וזאת על מנת שאוכל להצטרף למועדון העילית "פיברקלאב".

שיתפתי את און (אשר כולנו עקבנו בשקיקה אחר השיפוץ המורכב שביצע בטנדר שלו) במחשבותי ולבסוף החלטתי שנחפש סוסיתא 13/60 ,

לאחר זמן רב (יומיים) אני מקבל מיסרון ביום ששי בערב שמודיע לי שנמצאה עבורי רום כרמל 1301 ,

נאמר שהרכב לאחר צבע, סוג המרכב לא היה ידוע אבל זה הספיק על מנת לקבל את ההחלטה "ללכת על זה".

הרכב נגרר ל"מרכז שירות טיפול ומסירת רכבים" של פיברקלאב,

לפני שהגרר הספיק לעזוב את המקום פורק כל הסרן הקדמי והחלה העבודה.

אין מה להגיד , הרצון והנכונות לעזור של חברי פיברקלאב זה משהו שלא רואים כל יום .

תודה חברים יקרים .:-D

19032013468.jpg

IMG-20130313-WA0006.jpg

IMG-20130313-WA0009.jpg

IMG-20130320-WA0004.jpg

IMG-20130320-WA0005.jpg

פורסם
לאחר תקופה ארוכה של לחץ פיזי מתון גם אני נכנעתי לחיידק האלים והמסוכן המכונה "פיברקלאב".

שיתפתי את און במחשבותי...

אתה אשם, איציק! מי ביקש ממך לבוא להגיד שלום במוסך ועוד להציע עזרה בניתוח השתלת מנוע שעשינו שאותו היום? יכולת לחייך בנימוס, להסתובב אחורה ולהתרחק מהמקום בצעדים מהירים... :-D

בנימה פחות מבודחת, ברוך הבא בצל הפיבר. מקווה שהסטיישן החדשה שלך תחזור בקרוב מאוד לנוע בכבישים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

היא יפה אישית הייתי מתפטר מצבע התכלת סביב הפנסים ושוקל לצבוע את הצבי של דואר ישראל-משרד התקשורת

על ה-"אין חלון" האחורי כפי שהיה בעבר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היא יפה אישית הייתי מתפטר מצבע התכלת סביב הפנסים ושוקל לצבוע את הצבי של דואר ישראל-משרד התקשורת

על ה-"אין חלון" האחורי כפי שהיה בעבר-רן

הרעיון הכללי הינו שמירה על מקוריות במידת האפשר.

לכן החלקים השחורים יחזרו לצבעם המקורי , לגבי החלון הצדדי מקווה שיוחלף בחלון של הסטיישן , חבר יקר הבטיח לעזור בכך.

פורסם

חבל, למיטב ידעתי הצורה הזו של החלונות הסגורים סופקה למשרד התקשורת ושימשה את טכנאי התיקונים.

הייתה כזו לשכן שלנו וכילד היא הייתה חלק מהנוף הקבוע מתחת לחלון שלי.

אני לא חושב ששרדו הרבה כאלה ואולי עדיף לשמר אותה בתצורה הזו, ראיתי רנו 4 ששופצה לדגם הצבאי

של פעם, ויהיה נחמד לשמר רכב דואר תקופתי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
חבל, למיטב ידעתי הצורה הזו של החלונות הסגורים סופקה למשרד התקשורת ושימשה את טכנאי התיקונים.

הייתה כזו לשכן שלנו וכילד היא הייתה חלק מהנוף הקבוע מתחת לחלון שלי.

אני לא חושב ששרדו הרבה כאלה ואולי עדיף לשמר אותה בתצורה הזו, ראיתי רנו 4 ששופצה לדגם הצבאי

של פעם, ויהיה נחמד לשמר רכב דואר תקופתי-רן

במקור הרכב היה של דואר ישראל,

ידוע לי על לפחות שלושה רכבים בתצורה זו ששרדו.

פורסם

הרעיון בשיפוץ זה לבצע "שיפוץ מתגלגל" , כלומר להביא את הרכב למצב נסיעה ,

מבחינת בטיחות לבצע הכל ואז לגשת לטסט,

מנוע , קוסמטיקה וכל השאר בהמשך ורק לפי הצורך.

בתחילה נתמקד בפרונט אח"כ בחלק האחורי ולבסוף במנוע (יתכן ויהיו שינויים מכיוון שמצב המנוע מאד מסקרן אותי).

להנאתכם כמה תמונות משיפוץ הפרונט:

1 - החלקים הישנים, רובם לא ניתן לשיפוץ.

2 - תחילת הרכבת המשולשים החדשים לאחר שיפוץ וצביעת השאסי.

3 - מזווית אחרת.

4 - ה"מגדלים" החדשים , תודה ענקית לרענן.

5 - המשך הרכבות.

6 - פירוק הקפיצים מהבולמים.

7 - הבולם החדש מוכן להרכבה.

IMG-20130320-WA0003.jpg

03042013531.jpg

03042013532.jpg

IMG-20130403-WA0003.jpg

03042013533.jpg

IMG-20130408-WA0001.jpg

08042013543.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וממשיכים בהרכבה :

1 - 3 גמר הרכבת קפיצים , בולמי זעזועים וכל השאר

4 - מגבר בלם לאחר שיפוץ

5 - אפילו הגלגל מורכב

6 - סוף סוף עומדים על ארבעה גלגלים, וגם הגובה מתאים. (מי צריך ג'יפ כשיש רום כרמל 1301 ?)

עכשיו משנגמר שלב שיפוץ חלק קדמי תחתון נעבור למנוע ונראה מה מצבו ואם ניתן להניעו .

08042013544.jpg

11042013547.jpg

11042013553.jpg

IMG-20130409-WA0004.jpg

IMG-20130411-WA0014.jpg

IMG-20130411-WA0012.jpg

פורסם

היי איציק.

למרות שאני לא מבין אותכם כולכם, בהצלחה בפרוייקט!

אגב - זוג פנסי ערפל Hella, יבוא טוב קדימה.

ביי

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• תוכן חדש...