Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מערכת ישנה באוטו רדיו דיסק של קנווד וארבע רבמקולים שמחוברים אליו ממש פשוטים

אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי ולא ביקר!

חשבתי לקנות ארבעה רמקולים של 80 Rms לחבר לרדיו דיסק כי הוא מוציא לכל יציאה 55Rms ולקנות איזה שהוא סאב מוגבר

או משהו פשוט מיד שניה רק בשביל הבאס.

אני מאוד ישמח לדעת אם מה שאני עושה זה נכון או שיש לי אופציות טוב יותר המחיר שאני מקציב לעצמי לכל המערכת זה משהו

בסביבות 800 שקל.. אגב זה מחיר שפוי ביחס למה שאני דורש?

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

אז ככה הרדיו דיסק לא מוציא 55 RMS הוא מוציא 55 וואט לכל רמקול.... בקשר ל-RMS הוא מוציא בין10-17 RMS

ב-800 שקל לא ניתן לשדרג את המערכת כדי לשנות את המצב יותר מידי

אפשר להביא קומפוננט הכי זול שתמצא בזאפ ב-350 שקל בערך

ורמקולים 6X9 למגש האחורי כדי לקבל באס ברמה נחמדה

במקרה של תקציב גדול יותר אם תרצה לעשות שדרוג קצת יותר רציני תצטרך מגבר....במקרה ויתאפשר לך בתקציב גם קומפוננט

רציני יותר ותהיה לך מערכת טובה (בהשוואה למערכת מובנית שקיימת ברכב).....אך לא מערכת שנחשבת מתקדמת

פורסם

לפי מה שאתה אומר הרמקולים האחוריים מיועדים להשמיע צליל באס? ואם יש לי סאבוופר אני לא צריך רמקולים אחוריים?

עכשיו אני מבין אני יהיה חייב לקנות מגבר עכשיו אני רוצה לדעת אם אני קונה מגבר מיד שניה או חדש יש הבדל באיכות שמיעה

כי אני יודע לדוגמה שרמקולים יש הבדל עצום באיכות בין חדש ליד שניה? אני שואל את זה כי אני יכול להביא מגבר של 1500 וואט

במאה שקל..

פורסם

מגבר ב100 שח.. שלא ישרוף לך את הרכב.

זה כנראה משהו סיני

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

לא מודדים יכולות של מגבר לפי הוואטים אלא לפי ואט rms לערוץ, וגם וזה ממש לא הנתון הכי חשוב.

מגבר של מאה שקל הינו בזבוז של מאה שקל לדעתי, וחבל.

אם כפי שציינת התקציב הוא 800 שקלים, תחליף רמקולים, סט טמפו או מקסימו חדש עולה 500 שקלים, וזוג 6/9 טובים יש בפורום המכירה ב 300 שקלים.

בהמשך אם תרצה תחליף גם את הרדיו דיסק.

במידה וקיים סאב אז אכן אין צורך ברמקולים אחוריים.

ואם אתה מתכנן להוסיף מגבר קח בחשבון שהתקנה וחיווט בסיסים יעלו באזור ה 500 שקלים, אישית לא הייתי משקיע התקנה בשביל מגבר של מאה שקל.

SCANSPEAK

פורסם

סבבה אבל אתה לא אומר לי כמה וואט הקומפוננט שאני ייקנה? ולגביי התקנה יש לי חבר שהוא טוב בזה הוא יעשה לי בחינם

ואני מעדיף שיהיה לי סאב ככה שיהיה לי באס יותר עמוק..

ומה אני יחבר את הקומפוננט לרדיו דיסק? כמעט לא ישמעו כי יש לו רק 15 אר אמ אס לכל יציאה.

קיצור הסתבכתי לגמריי עם הנושא הזה של הקנייה.

פורסם

בתקציב של 800 שקל אין אפשרות להרכיב מערכת שלמה

HU-רדיו דיסק,מגבר,קומפוננט,סאב

מערכת סבירה עם כל הרכיבים האלו תעלה בסביבות ה-4000 שקל לפחות

בתקציב שלך ניתן להביא קומפוננט זול שהוא סבבה ורמקולים 6X9

אם אתה רוצה גם סאב בנוסף לקומפוננט אתה צריך גם מגבר

יש אפשרות להתפשר על מגבר שנחשב מגבר זול ולא איכותי, או להביא מגבר נחמד באיזור ה-800 שקל ומעלה

סאב זה תלוי המון באיכות כדי לקבל באס איכותי ונקי+ מגבר איכותי

אז בינתיים תתחיל עם קומפוננט ו6X9 ושיהיה לך כסף תוסיף מגבר וסאב

מה שאומר שאז תחבר את הסאב והקומפוננט למגבר ואת ה-6X9 לרדיו דיסק

פורסם

וואו אוקי ממש תודה רבה על העזרה!

עכשיו יש אפשרות שתאכלו לעזור לי עם זוג קומפוננט? (בתור התחלה)

• תוכן חדש...