Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטרים MOREL MT230

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני סקרן- הם אמורים להיות שידרוג לMT23?

סתם דגם חדש יותר?

אם אני לא טועה הם 4 אוהם בניגוד לאחיהם הגדול...

פורסם

שאלת פה שאלה קשה, מכיוון שמי שרצה לשדרג מה 22 לא סביר שיעבור ל 230, אלה יותר גבוה.

מכיוון שהם החליפו את ה mt22 (היו לי 22, את ה 230 לא יצא לי לשמוע), אני מעריך שזו אותה גברת בשינוי אדרת פחות או יותר, אבל זו הערכה שלי וזהו, יכול מאד להיות שאני טועה.

ה22 היו טובים מאד, עם קצת חוסר פירוט, בעוד שביקורות על ה 23 הם מעולות, אם כבר אז אני מאמין שה 230 נמצא איפה שהוא בינהם, במידה ואכן שינו משהו פרט להתנגדות.

אדון scoob היקר, ברור לי שיכול להתחיל כאן ויכוח, אז לפני שהוא מתחיל, זו דעתי האישית ותו לא.

SCANSPEAK

פורסם

Scoob מתווכח על דברים שהוא יודע או כשמישהו מדבר על דברים שהוא לא יודע/ניסה בעצמו.

הפעם אין לי מושג אפילו מה ה230 מחליפים (כתבתם גם דברים שונים, פעם אחת שהם מחליפים את ה23 ובני כתב שהם מחליפים את ה22 אז לי אין מושג).

אני יכול להגיד לגבי הישנים שה23 הרבה יותר מפורטים מה22 ואפילו מהפיקולו, וגם מנגנים את הטווח העליון ביעילות יותר מהשניים האחרים.

שאלת פה שאלה קשה, מכיוון שמי שרצה לשדרג מה 22 לא סביר שיעבור ל 230, אלה יותר גבוה.

מכיוון שהם החליפו את ה mt22 (היו לי 22, את ה 230 לא יצא לי לשמוע), אני מעריך שזו אותה גברת בשינוי אדרת פחות או יותר, אבל זו הערכה שלי וזהו, יכול מאד להיות שאני טועה.

ה22 היו טובים מאד, עם קצת חוסר פירוט, בעוד שביקורות על ה 23 הם מעולות, אם כבר אז אני מאמין שה 230 נמצא איפה שהוא בינהם, במידה ואכן שינו משהו פרט להתנגדות.

אדון scoob היקר, ברור לי שיכול להתחיל כאן ויכוח, אז לפני שהוא מתחיל, זו דעתי האישית ותו לא.

בכל מקרה גם בשביל שתהיה דיעה אישית צריך לשמוע את הרכיב המדובר ולא להגות אחת על סמך השם שלו.

פורסם

ה 230 באים היום בסט של ההיבריד החדש, במקום ה 22, ואת ה 23 שהיה באילייט מחליף טוויטר אחר בשם 250 mt .

SCANSPEAK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, אז אני אחראי על הבילבול, חשבתי בגלל השם שהם מחליפים את הMT23...

אז אם ככה, איך הMT250? :-P

(והאם הוא 6 אוהם או 4?)

• תוכן חדש...