Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו DL שנת 92 ב 1500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי שלום:

מזה שלוש שנים בערך אני מתנייד בקטנוע 125 סמ"ק לעבודה ולסידורים, יתרונות - חסכון בדלק ואין פקקים (חניה לא בעיה כי יש לי מקום שמור בעבודה ובבית), חסרונות - קר בחורף חם בקיץ ומסוכן לגמרי וזמן מה אני פוזל לכיוון אוטו כתחליף.

שכן שלי רכש לפי כחצי שנה רכב חדש והסובארו DL שלו עומד בחנייה ללא שימוש מאז. צריך לשלם 2 טסטים ויש מה להשקיע - לפחות ביישור קו יש להחליף 4 צמיגים, שמשה קידמית שמנופץ, מצבר, ריפוד קצת קרוע וגם אעשה טיפול כללי לרכב כולל החלפת כל הנוזלים שמנים וכדומה.

השאלה שלי האם שווה וכדאי להיכנס להרפתקא כזה? בעל הרכב רוצה 1500 ש"ח על הרכב, תוסיף 1000 ש"ח אגרות טסטים, אישור מוסך על רכב ישן 250 ש"ח טיפול גדול 1000 ש"ח 4 צמיגים 800 ש"ח ועוד 1000 ש"ח למראות שמשה קדמית וכדומה...

האוטו יד 2 עם 200 אלף ק"מ, למה אני שואל, כי ראיתי ביד 2 מכוניות כאלו עם טסט ובמצב נסיעה שמחירם דומים לרכב הנ"ל כולל הישור קו

המוח שלי אומר "עזוב תרד מזה" אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעתכם

תודה - ויום טוב!

פורסם

יוצא לך 5500שקל מינימום ובלי לדעת איזה שפנים יקפצו לך. אם הרכב עושה לך את זה ואתה סומך על המוכר שאלה הבעיות, סבבה. אם אתה רק דלוק בדלל שזה רכב של השכן, תעזוב.

הרוב טוב.

פורסם

אחד הרכבים הנפוצים ביותר במדינה. אחרי כל האגרות וכו' אתה יוצא עם מחיר מפולפל.

לדעתי - תגיד לבחור שכדאי לו למכור אותה לסוחר ב-500 ש"ח. יותר מזה היא לא שווה.

אם אתה דלוק על סובארו ליאונה בכללי, יש כאלה בשפע (בינתיים) למכירה במצב סביר פחות או יותר ברחבי המדינה. חפש לך אחת בלי כ"כ צרות לסדר מסביב.

פורסם
אל תכנס להרפתקאות, תוכל להשיג רכב במצב נסיעה ועם טסט באותו מחיר רק ללא כאבי הראש.

ורכב מודרני וחסכוני יותר, כמו פיאט פונטו למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תיקח.

אתה לא יודע איזה בעיות יש לרכב, הישור קו שכתבת לא כולל תקלות שיצוצו בדרך (ויצוצו ברכב כזה), במחיר של הישור קו והטסטים תוכל לקנות אוטו אחר הרבה יותר טוב (עד כמה שאפשר).

גם שלא לדבר שהאוטו הזה דיי מכוער וישן. (למרות שאאל"ט בזמנו הוא היה נחשב שיא היופי והטכנולוגיה).

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

אם היית קונה אותו בתור "באגי" לשדות אז ברור שלך על זה.

אם אתה מתכנן לעלות איתו על הכביש אז לא הייתי ממליץ לך.

מעבר לדברים שציינת, מדובר ברכב ישן מאוד (וכנראה גם ממש חרוש) שכנראה טומן בחובו עוד כמה אלפיות במסגרת יישור הקו.

אני לא חושב שהוא מכוער אני אפילו מאוד אוהב את הצורה שלו אבל מכאן ועד לקנות אחד כזה במצב שציינת? אפילו לא בצחוק

פורסם
למה ללכת על רכב עם מראה כל כך מיושן? ובנוסף הוא גניב.

אפילו דייהטסו שרייד יהיה עדיף.

מה רע במראה מיושן?

גם לדייהטסו שרייד יש מראה מיושן, רק יותר מכוער והאוטומטית לא חסכונית במיוחד

ולדביר 306 מציע לך לחפש סובארו DL אחרת לא חסר כאלה יפות ועם נתונים טובים בפחות מ5000 ש"ח

ואם תוסיף עוד קצת תוכל לקנות קורולה 93' עם כל בפינוקים שיש ברכב מודרני

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...