Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה :)

זה המספר שלו: 057-724-2506

קוראים לו רומן, עושה עבודה מקצועית ואיכותית.

תגיד לו שאתה חבר שלי ושאני שלחתי אותך הוא כבר ידאג לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא יפה מאוד.

צבעו את כל האוטו כולל ספים ופנים דלתות?(בגלל שינוי הצבע)???

מפה נראה שהמים שלך במיכל רדיאטור חומים,טפל בזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המים לא חומים, זה הצבע שהמיכל הזה מקבל עם הזמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מניסיון אישי: המיכל הזה עם הזמן נעשה פריך ועלול להתבקע ללא התראה מוקדמת. אם הוא מעל גיל 10 שווה להחליפו, במיוחד כשמשקללים את מחירו של מיכל חדש ומקורי כזה (לי נשאר עודף מ-200 והעבודה אורכת 7 דקות על השעון).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבר׳ה תודה על ההערה לגבי המיכל, יוחלף בסופ״ש הקרוב.

יום טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בתור בעל פולו זהה (01, צבע שונה) אני חייב להגיד לך - שאפו על העבודה המדהימה, איך אפשר שלא להתאהב באוטו הזה??

מחכה לראות עוד עדכונים!

JL Audio

פורסם

מה דעתכם על הג'אנט ששמתי? רפליקה של BBS כשג'אנט אחורי עם קאנט יותר עבה מהקדמי.

IMG_0699.JPG

IMG_0698.JPG

פורסם

לדעתי מאוד מתאים,אהבתי את הצביעה בכחול של הקליפרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה.

פורסם

גם אני אהבתי את הג'אנטים הקודמים. רק שהייתי מחזיר אותם לצבע כסוף ולא האפור מט,

שנראה עצוב עם הצבע של הרכב.

בכל מקרה הרכב נראה מעולה. היתה לנו אחת כזו בעבר, רכב חמוד מאוד, שלעומת רוב המכוניות

הקטנות, גם נותן איזה מראה מכובד, ולא של איזה צ'יקמוק.

• תוכן חדש...