Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 208 gti - (מה אתם אומרים?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. הרכב עוד לא הגיע.

ב. כמעט תמיד, אולי למעט בלובינסקי, עדיף יהיה למכור את ה-207 באופן פרטי מאשר לתת לטרייד.

ג. כדאי לקנות רכב שנהגת בו.

ד. זה שלא ראית קליאו, זה כי גם היא לא הגיעה, וגם - זה לא מדד לטיב של משהו.

משכנתא זה קל

פורסם
דווקא ממש לא רק בשביל המראה שלו, לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת.

יותר בגלל שאני אוהב פיג'ו ולטענת המון ביקורות פיג'ו הצליחו לייצר רכב מהנה לנהיגה בדרישות של היום, מה שהם לא כל כך הצליחו לעשות מאז ה-205.

לגבי הקורסה, כבר קראתי עליה וחקרתי עליה מזמן, בינתיים אני מעדיף את ה-208 אבל זה יכול להשתנות אחרי שהיא תגיע.

אם הייתי מחפש רכב רק בשביל הפוזה ולא החוויה הייתי קונה איזה שירוקו\ולוסטר או משהו בסגנון.

עריכה:

לדעתך באופל [או כל חברה אחרת שהיא לא פיג'ו] ירצו את הרכב של אמא שלי?

מדובר בפיג'ו 207 2010 עם 11 אלף ק"מ, יד ראשונה, ללא תאונות מכות וכו', עם המון תוספות.

עריכה 2:

כל הזמן רציתי לשאול ושכחתי, מה לדעתכם אופציית השיפורים ב-208?

1. מעריך את החיבה שלך למותג אך לדעתי כדאי לך להפתח גם למותגים אחרים.

2. לחקור זה נחמד, אבל בסופו של דבר המטרה ברכישת הוט האץ' היא לרכוש רכב מהנה. מכאן, אתה צריך לנהוג על הרכבים(נסיעת מבחן).

3. טרייד זה מוצא אחרון. גם אם תקבל מחירון על הרכב שלך זה יגיע ע"ח הנחה במחיר הרכב החדש. לא ממליץ לבצע טרייד בשום אופן, בטח על רכב עם נתונים טובים.

4. פוטנציאל שיפורים בטח קיים, בכל זאת מדובר על מנוע טורבו. מה שאי אפשר לדעת, זה את עמידות המכלולים לשיפורים כיוון שהדגם עדיין בחיתוליו.

פורסם

זה שלא ראיתי לא מעיד על טיב הרכב, אבל הקליאו ספורט נמצאת כבר מספיק זמן בשוק [לא דור 4] ולא ראיתי אותה פעם אחת על הכביש, רק דור 1\2 ראיתי.

הבעיה בלמכור את ה-207 שאנחנו לא מצליחים. היא ביד 2 כבר המון זמן ואנשים לא מתקשרים וגם מי שמתקשר מציע באמת מחיר מצחיק.

דניאל, ברור שאני צריך לנהוג על הרכבים אבל אם אני לא טועה אני לא יכול לקחת רכב לנסיעת מבחן כי אני נהג צעיר [ככה שמעתי, יכול להיות שאני מדבר שטויות].

עוד סיבה שאני ובכלל בבית שלי מעדיפים פיג'ו היא כי היו לנו המון רכבים של פיג'ו, אבא שלי ממש מכיר את כל המותג הזה ובנוסף לזה שהוא מכונאי רכב זה מתכון טוב לרכב שמור ומטופל.

פורסם

ה208 עפ מבחנים שקראתי נראה רכב מבטיח עם הרבה פוטינציאל ממומש.

אבל אני לא הייתי קונה רכב בלי לבצע בו נסיעת מבחן.

שיגיע הרכב תבהיר לאיש המכירות שאתה בא לקנות ולא מחפש סיבוב עם הרכב.

אני די בטוח שתקבל נסיעת מבחן.

פורסם

ברור שלפני שאני יראה את הרכב ואם יתאפשר אנהג בו אני לא אקנה אותו.

במקרה הכי גרוע שבאמת אני לא יכול לנהוג אני אתן לאבא לנהוג ואני אשב לידו ואנסה לקבל את התחושה מהרכב.

פורסם

הבעיה בלמכור את ה-207 שאנחנו לא מצליחים. היא ביד 2 כבר המון זמן ואנשים לא מתקשרים וגם מי שמתקשר מציע באמת מחיר מצחיק.

תקבלו הצעה מהטרייד, ותנסו למכור ביותר. הרי עכשיו המחיר המפורסם הוא גבוה בהרבה מזה שיציעו לכם בטרייד, לא?

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתם מתכוונים לקנות פז'ו, אז כן.

(אגב, מומלץ לפרסם מחיר, גם אם זה במדויק המחיר במחירון. מודעה בלי מחיר לא נראית טוב).

משכנתא זה קל

פורסם

אני עוקב לא מעט אחרי ה-208... קראתי כל מאמר אפשרי שיצא בארץ על ה-208 וביחוד על גירסאת ה-GTI.

כל מה שיש לי להגיד זה שזה רכב החלומות שלי. היא פשוט מושלמת!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בינתיים ה-208 היא גם בעדיפות שלי על פני שאר המכוניות בקטגוריה!

אבל הכל יכול להשתנות ברגע שהיא תגיע לארץ וניראה אותה במציאות ובמיוחד ננהג בה.

המחירון של ה-207 הוא 64 אלף, מחירון משוקלל הוא 70,400. אני בספק אם יש סיכוי שמישהו יתן לנו את המחירון המשוקלל, אבל לאבא שלי גם ממש כואב להתפשר על המחיר כי האוטו באמת במצב תצוגה.

• תוכן חדש...