Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לעוד מוסך כדי לשמוע חוות דעות נוספת ואמרו לי בכלל שזה לא יכול להיות קפיצים וזה בולמים גמורים. מה לעשות?מי צודק מבניהם?

פורסם
הלכתי לעוד מוסך כדי לשמוע חוות דעות נוספת ואמרו לי בכלל שזה לא יכול להיות קפיצים וזה בולמים גמורים. מה לעשות?מי צודק מבניהם?

זה מה שמההתחלה אמרתי לך תקרא את ההודעה שלי מתחילת השרשור ותדע מה לעשות זה רק הבולמים חבר יקר

😉

פורסם

מעניין.

בולמי זעזועים (לפחות אלו שיצא לי לראות) ניתן היה לסגור ולפתוח בכוח היד. ואין להם שום "קפיציות" שיכולה להשפיע על גובה הרכב.

ולכן לא מובן לי איך בולם יכול להשפיע על גובה הרכב.

החלפת הבולמים תפחית את הנדנודים של הרכב בנסיעה על שיבושים ופסי האטה, אבל גובה הרכב לא ישתנה.

פורסם

מה עם בולמי זעזועים עם גז? זכור לי שמאוד קשה לכווץ אותם עם היד, מה שגם כן כאשר עוזבים אחרי שמכווצים עם היד הבולם נפתח בחזרה בכוח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מה עם בולמי זעזועים עם גז? זכור לי שמאוד קשה לכווץ אותם עם היד, מה שגם כן כאשר עוזבים אחרי שמכווצים עם היד הבולם נפתח בחזרה בכוח

מוסכניק אחד נתן לי אותה תשובה.

אמר שאם מחליפים בולמים לגז, הם נמתחים יותר.

הוא היחידי ששמעתי אותו אומר את זה, מצד שני אין לו אינטרס להגיד לי את זה סתם, שכן הגומיות יעלו לי עוד כסף אצלו.

• ספונסר פורום
פורסם

שוב,אין שום קשר בין גובה הרכב לבולמים,אתה יכול לפרק את הבולמים מהרכב וגובה הרכב ישאר זהה.

רק הקפיצים יקבעו את גובה הרכב.

אורן

• תוכן חדש...