Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזכור.

NirLevi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אענה לך בשיר של יהודה עמיחי. אולי תבין מה מפריע לי ולעוד אלפי אנשים שחיים במדינה הזו.

אלוהים מרחם על ילדי הגן

פחות מזה על ילדי בית הספר.

ועל הגדולים לא ירחם עוד

ישאירם לבדם

ולפעמים יצטרכו לזחול על ארבע

בחול הלוהט כדי להגיע

אל תחנת האיסוף

והם שותתי דם.

אולי על האוהבים באמת

יתן רחמים ויחוס ויצל

כאילן על הישן בספסל

שבשדרה הצבורית.

אולי להם גם אנחנו נוציא

את מטבעות החסד האחרונות

שהורישה לנו אמא,

כדי שאשרם יגן עלינו

עכשיו ובימים האחרים

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בינתיים אדוני, מי שנוקם את דמי הקורבנות אלה הם צה"ל ומערכת הביטחון. בני הבליעל יכולים להכות בנו אבל ידם של זרועות הביטחון לעולם לא קצרה מלהגיע אליהם. כפי שידוע לי מדינת ישראל היא זו שהעמידה את אייכמן לדין ומיצתה איתו את מה שהיו צריך להעישות. לא אלוהים ולא אף אחד אחר.

לזו בדיוק הכוונה.

....הנסיבות יסתובבו כך שהמרצחים האחראים על שפיכת דם אחינו יזכו לגורל אכזר וישלמו על מעשיהם, בין אם בידי חיילינו...

מפללים לכך שהמציאות תמיד תאיר את פניה לעוסקים במלאכת הקודש, כך שידם לעולם לא תקצר מלמצות את הדין עם אלו שפשעו נגדינו. הרי שלהביא את אייכמן לדין כדוגמה, לא היה דבר של מה בכך. מעבר לעובדה שעצם איתורו לא היה מובן מאליו, כל-כך הרבה דברים יכלו להשתבש - אך בסופו של דבר הוא נמצא, והמבצע עבר בהצלחה כנגד כל הסיכויים ולמרות כל הסיכונים. לזה הוא פילל, וזו משמעות הביטוי... שהמציאות תמיד תסתובב כך שבסופו של דבר - ינקם דמם של חללי ישראל. אבל בוא לא נסיט את הדיון מתכליתו, וניתן לו להיכנס לארכיון כשרשור לזכר הנופלים...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יהונתן נתניהו נפל במבצע אנטבה 1976.

אני מכבד את יוני, ומכבד את כל הנופלים. אבל את מי שבאמת צריך להזכיר בהקשר למבצע אנטבה יותר מכל, הוא דן שומרון. נעשה פה עוול קשה! הוא היה מפקד המבצע בשטח, ואין הוא זוכה להכרה!

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/256/283.html

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/186096

לעמוד בצפירה לזכר אלו שנפלו על מנת שתהיה לנו מדינה- עם מדי משטרת ישראל- רגע מרגש ומדהים.

כמי שעמד עד יוה"ז לחללי צה"ל הקודם במדי צה"ל בצפירה, אני מבין ללבך, וחייב לציין כי כאשר אתה על מדים, ההרגשה חזקה עשרות מונים.

יהי זכרם ברוך!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה יודע את מי עוד שכחו? את סורין הרשקו. חייל שנפצע באותו מבצע והפך למשותק בכל גופו עד עצם היום הזה. הוא נעזר בעזרה במשך כל שעות היום.

http://www.nrg.co.il/online/archive/ART18/729.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
בינתיים אדוני, מי שנוקם את דמי הקורבנות אלה הם צה"ל ומערכת הביטחון. בני הבליעל יכולים להכות בנו אבל ידם של זרועות הביטחון לעולם לא קצרה מלהגיע אליהם. כפי שידוע לי מדינת ישראל היא זו שהעמידה את אייכמן לדין ומיצתה איתו את מה שהיו צריך להעישות. לא אלוהים ולא אף אחד אחר.

בינתיים, אנשים רק מתים ושופכים את דמם על חתיכת האדמה הקטנה הזו שהובטחה לנו על ידי האל שלך. כנראה שאומות העולם עדיין לא קיבלו את התזכיר.

זה שאתה כופר,לא אומר שכולנו כאלה. "האל שלך" .....

לא נורא,יגיעו זמנים שתתפלל ל"אל שלך" על אי אלו ניסיונות שתעמוד בהם במהלך החיים. ואם לא אתה,אז מישהו שקרוב אליך.

כנראה שרק כשקורה משהו קריטי לבן אדם הוא פתאום נזכר בבוראו...

פורסם

גם שירשור כזה אתם מצליחים לחרבן

:shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

השתדלתי להתאפק אבל יש דברים שמוציאים אותי מדעתי. לכן חיכיתי עד שיום הזיכרון יסתיים.

אם המנהלים ייראו לנכון לערוך ולמחוק הודעות שלא לענין-ת'פדל....

פורסם
זה שאתה כופר,לא אומר שכולנו כאלה. "האל שלך" .....

לא נורא,יגיעו זמנים שתתפלל ל"אל שלך" על אי אלו ניסיונות שתעמוד בהם במהלך החיים. ואם לא אתה,אז מישהו שקרוב אליך.

כנראה שרק כשקורה משהו קריטי לבן אדם הוא פתאום נזכר בבוראו...

מסתבר שביקורת נגד האל "הרחום והחנון" הופיעה עוד ממזמן.

סִלְחוּ לִי, עֲלוּבֵי עוֹלָם, אֱלֹהֵיכֶם עָנִי כְמוֹתְכֶם,

עָנִי הוּא בְחַיֵּיכֶם וְקַל וָחֹמֶר בְּמוֹתְכֶם,

כִּי תָבֹאוּ מָחָר עַל-שְׂכַרְכֶם וּדְפַקְתֶּם עַל-דְּלָתָי –

אֶפְתְּחָה לָכֶם, בֹּאוּ וּרְאוּ: יָרַדְתִּי מִנְּכָסָי!

וְצַר לִי עֲלֵיכֶם, בָּנַי, וְלִבִּי לִבִּי עֲלֵיכֶם:

חַלְלֵיכֶם – חַלְלֵי חִנָּם, וְגַם-אֲנִי וְגַם-אַתֶּם

לֹא-יָדַעְנוּ לָמָּה מַתֶּם וְעַל-מִי וְעַל-מָה מַתֶּם,

וְאֵין טַעַם לְמוֹתְכֶם כְּמוֹ אֵין טַעַם לְחַיֵּיכֶם.

וּשְׁכִינָה מָה אוֹמֶרֶת? – הִיא תִּכְבֹּש בֶּעָנָן אֶת רֹאשָׁהּ

וּמֵעֹצֶר כְּאֵב וּכְלִמָּה פּוֹרֶשֶׁת וּבוֹכָה...

וְגַם-אֲנִי בַּלַּיְלָה בַלַּיְלָה אֵרֵד עַל הַקְּבָרִים,

אֶעֱמֹד אַבִּיט אֶל-הַחֲלָלִים וְאֵבוֹשׁ בַּמִּסְתָּרִים –

וְאוּלָם, חַי אָנִי, נְאוּם יְיָ, אִם-אוֹרִיד דִּמְעָה.

וְגָדוֹל הַכְּאֵב מְאֹד וּגְדוֹלָה מְאֹד הַכְּלִמָּה –

וּמַה-מִּשְּׁנֵיהֶם גָּדוֹל? – אֱמֹר אַתָּה, בֶּן אָדָם!

אוֹ טוֹב מִזֶּה – שְׁתֹק! וְדוּמָם הֱיֵה עֵדִי,

כִּי-מְצָאתַנִי בִקְלוֹנִי וַתִּרְאֵנִי בְּיוֹם אֵידִי;

וּכְשׁוּבְךָ אֶל-בְּנֵי עַמֶּךָ – אַל-תָּשׁוּב אֲלֵיהֶם רֵיקָם,

כִּי מוּסַר כְּלִמָּתִי תִּשָּׂא וְהוֹרַדְתּוֹ עַל-קָדְקֳדָם,

וּמִכְּאֵבִי תִּקַּח עִמְּךָ וַהֲשֵׁבוֹתוֹ אֶל-חֵיקָם

אַף קְלָלָה נִמְרֶצֶת אַחַת לֹא-תוֹלִיד עַל-שִׂפְתֵיהֶם. הַאֵין פִּצְעֵיהֶם נֶאֱמָנִים – – וְלָמָה תְפִלָּתָם רְמִיָּה?

לָמָּה יֱכַחֲשׁוּ לִי בְּיוֹם אֵידָם, וּמַה-בֶּצַע בְּכַחֲשֵׁיהֶם?

וּרְאֵה גַם-רְאֵה: עוֹד הֵם נְמַקִּים בִּיגוֹנָם,

כֻּלָּם יוֹרְדִים בַּבֶּכִי, יִשְּׂאוּ קִינָה בְּנִיהֶם,

וְהִנֵּה הֵם מְתוֹפְפִים עַל-לִבְבֵיהֶם וּמִתְוַדִּים עַל-עֲוֹנָם

לֵאמֹר: "אָשַׁמְנוּ בָּגַדְנוּ" – וְלִבָּם לֹא-יַאֲמִין לְפִיהֶם.

הֲיֶחֱטָא עֶצֶב נָפוֹץ וְאִם-שִׁבְרֵי חֶרֶשׂ יֶאְשָמוּ?

וְלָמָּה זֶה יִתְחַנְּנוּ אֵלָי? – דַּבֵּר אֲלֵיהֶם וְיִרְעָמוּ!

יָרִימוּ-נָא אֶגְרֹף כְּנֶגְדִי וְיִתְבְּעוּ אֶת עֶלְבּוֹנָם,

אֶת-עֶלְבּוֹן כָּל-הַדּוֹרוֹת מֵרֹאשָׁם וְעַד-סוֹפָם,

וִיפוֹצְצוּ הַשָּׁמַיִם וְכִסְאִי בְּאֶגְרוֹפָם.

חיים נחמן ביאליק מתוך "בעיר ההריגה" שנת 1903

פורסם
לא ידעתי שלהציג דיעות נקרא לחרבן. אם ככה,אפשר לסגור את הפורום.

וויכוח סרק על קיום או אי קיום יישות אלוהית/מומצאת כזו או אחרת בשרשור הזה במיוחד, סלח לי, אין תיאור יותר טוב ממה ששביט כתב.

פורסם

כרגע עזבו את אלוהים מחוץ לשער בשרשור. אני מאמין בו, אבל הוא לא קשור!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

למען האמת, הוא היה בסדר גמור (ערער על קונספט מסויים כי חשב שאין לו קשר לדיון, אמנם בלשון חריפה כסגנונו - אך זכותו להאמין במה שמתחשק לו). על כן, שים לב כי אחרי שהסברתי לו את פשר האמירה, כך שהבין שהיא לא תמהונית ותלושה מהקשר הדיון, אלא קשורה בצורה לגיטימית כדרך להביע הזדהות - הוא הפסיק וחזר לנושא השרשור המקורי. אתה מאידך, קראת לו "כופר", כשזהו אינו שרשור העוסק בענייני דת, וזאת מעבר לעובדה שלקרוא לאנשים כך זה ממש לא במקום (ובטח ובטח שבשרשור כזה).

כמו שלא נדחוף את האף לצלחת של השכן שלנו - כך בל נדחוף את האף אל תוך האמונה שלו, אחרת? תוך זמן קצר נתחיל לערוף ראשים אחד לשני. אין יותר סימבולי מהשרשור הזה כדי להזכיר את העובדה שאם לא נהיה תלויים אחד בשני, נהיה תלויים אחד ליד השני. בין אם אנחנו מאמינים ביישות אלוקית \ בחייזרים \ במפלצת הספגטי המעופפת - בסופו של דבר קמים עלינו בגלל הלאום שלנו והארץ בה בחרנו לגור, כך שבעיני אוייבי ישראל כולנו אותו הדבר. עדיף שנפתח סובלנות ופתיחות אחד כלפי השני, מאשר שנעשה לאוייבינו חצי ויותר מהעבודה.

יהי זכרם ברוך. בבקשה, מפאת כבוד לנושא השרשור המקורי, שאף אחד לא יזרוק עוד גפרור למדורה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...