Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אשמח לחוות דעת לגבי לנצ'יה דלתא 1.8 טורבו 200כ"ס,מבעלי הרכב הנ"ל לגבי אמינות נהיגה וכו.

תודה לעוזרים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בעיות אמינות אין, יש לה את אותו מנוע שיש לך בג'ולייטה (קצת פחות כח) כך שאתה מכיר את יתרונותיו וחסרונותיו.

הרכב מאוד מפנק.

בניגוד לרכב שלך אין לו שום יומרות ספורטיביות והוא אמנם יציב אבל חסר תחושה לחלוטין והרבה יותר רך.

גיר אוטומטי רגיל בלי בעיות מדווחות.

מרווח עצום במושב האחורי בעקבות מושבים שנעים על מסילה. יותר מרווח מה159 שלי למשל .

זה בא על חשבון מרווח תא מטען כמובן.

פורסם

תודה..מילה בקשר לפינוק.יצא לי לראות את הדגם המפואר עם העור והגג,פשוט מדהים,מרגיש יותר מפואר מה qv שלי.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני יודע שמביאים רק באוטומט.

חבל שסמלת לא מהמרים על ידני שהבנתי שקיים לדגם,לדעתי היו מצליחים למכור,מה גם שגם כך ההיצע של לנצ'יה מאד מצומצם.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

לאבא שלי יש כזו בערך שנה.

עבר אליה מסידרה ארוכה של מכוניות גרמניות.

בינתיים רק מילים טובות, אמינות מופתית, שירות מעולה - באו אליו הביתה להחליף פנצ'ר! אבל את זה אתה מכיר מהג'ולייטה.

הבנתי שזו בחירה מוצלחת אחרי שהוא סיפר לי שהוא יוצא לעשות סיבוב באוטו בשביל הכיף:-)

• תוכן חדש...