Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 530D או אאודי A6 - שתיהן דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות במוו סדרה 5 דיזל מודל (מנוע 3000) או אוודי A6 דיזל (מנוע2500 או 3000) (מדובר בשנים 2004-2006) מה עדיף מבחינת נוחות,איבזור,תא מטען , חלקים זמינים וזולים, חסכונית בדלק, והכי חשוב שתסחוב בעליות טוב מאד (יש לי המון נסיעות בעליות קשות אני עושה בערך עשר אלף ק"מ בשנה, תודה רבה.

סגור לגבי אחד משני הרכבים הנ"ל מבקש עזרה ויעוץ מודה לאחזקה לא זולה כרגע יש ברשותי מרצדס

פורסם

אם הנאה מנהיגה מעניינת אותך, לך על הסדרה 5 בלי לחשוב פעמיים - לא תצטער.

אגב, איפה מצאת אחת? למיטב ידיעתי (וצערי) ה5 וה3 דיזל מעולם לא יובאו לארץ (באופן רשמי לפחות...).

פורסם

את ה אאודי אני לא מכיר , אבל לקרוב משפחה (שגר בחו''ל) יש את הבמוו , אם אני לא טועה גם 2006 , על כל פנים הרכב ברשותו כבר מספר שנים והוא סוס עבודה - ללא שום בעיות מיוחדות .

אני הייתי בטוח שאין דיזל בארץ אבל אם הצלחת למצוא - כל הכבוד ! וללא ספק , אם היה תלוי בי הייתי בוחר ב במוו 5 דיזל .

פורסם

אאודי A6 שנת 2004 יש דיזל בנפח 1900 סמ"ק 130 כ"ס, ו2500 סמ"ק 155-180 כ"ס (תלוי בתוכנה)

ב2005 הדגם שונה ויש רק 2000 סמ"ק 140 כ"ס, או 3000 סמ"ק 225 כ"ס והנעה 4X4 (גם ב2004 היה קוואטרו, אבל אף פעם לא יצא לי לראות דיזל כזו)

אני יודע שלA6 3.0TDI אין כל בעיה בכל סוג של עלייה (יש לי אחת כזו שנתיים וחצי), עליות של פרוייד (אם יצא לך להסתובב בחיפה קצת) אני עושה על מקסימום 2.5 סל"ד.

צריכת דלק בתוך העיר 1-8.5/9 ומחוץ לעיר 1-14/15, 1-10 משולב.

חלקים יקרים..מאוד.. (תושבות מנוע שמגיעות לכמעט 5000 שקל למשל) גם לא כ"כ זמינים, הרבה דברים צריכים להזמין ואין להם ב"שלוף" במחסן.

אך סה"כ רכב אמין כשמטפלים בו נכון, כמובן שמפנק ונוח עם איבזור שרק היום מתחיל להגיע לרכבים הרגילים.

אבזור:

בקרת אקלים מפוצלת,ווילון אחורי חשמלי + ווילונות צד, יציאות בקורות הדלתות האחוריות למיזוג + יציאה מרכזית, בקרת שיוט שיודעת גם לבלום אותך כשאתה בירידה, שליטה מההגה + פדלים להעברת הילוכים, כיסאות נהג+נוסע חשמליים עם זכרונות, סאנרוף, 6 כ"א, 12 רמקולים, מערכת MMI שאחראית בעצם על כל הרכב, מחשב דרך מפורט עם תצוגה של תקלות (נורות שרופות וכו'), חיישני רוורס+תצוגה מובנית, דיבורית BT מובנית, GPS (לא מגיע מקורי עם הרכב, אלא מכשיר עם שלט ש"מתעלק" על הצג הנוכחי) עובד לא רע בכלל, ובטח עוד כמה דברים ששכחתי..

תא מטען ענקי כמו בכל גרמניה מבית טוב..

מה שכן מעצבן שאין חיבור AUX או USB, אבל יש צ'ינג'ר של 6 דיסקים. (יצא עידכון תוכנה לMMI שנראה לי אמור לתמוך בסמארטפונים, יהיה ניתן לנגן שירים דרך הBT)

אין לי מושג לגבי הBMW, אני רק יכול לשאר שהנתונים די דומים לA6 מכל הבחינות.

בהצלחה!

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

ozwrx, ככה היה לפני 15 שנה. דיזל קונים מי שנוסע 0 ק"מ בשנה או יותר כי סולר זול יותר מבנזין ורכב חסכוני יותר מבנזין מקביל. בנוסף לזה הרבה מומנט בטורים נמוכים.

מעבר לזה, לפותח שרשור הרכב הנוכחי שלו גם דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...