Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

קצת רקע:

יש לי חבר שסיים לא מזמן לימודים בניסן נתיב, כיום הוא משחק בהצגת מקור שהעלה אחד התלמידים במחזור שלו, מקיים סדנאות שונות ומופעי רחוב, בקיצור... בחור רבגוני ומוכשר.

לאחרונה הוא התחיל לכתוב הצגה בעצמו, והוא זקוק לעזרה בנושא מכוניות. אני לא יודע כלל מה הוא כותב, לכן אני מפרסם פה בדיוק מה שהוא כתב לי, בסה"כ זה משהו חביב שלחובבי מכוניות יקח דקה וחצי ויעזור לו מאוד.

הנה מה שהוא ביקש (מצוטט, ואם זה נראה קצת מוזר... בכל זאת, מדובר בשחקן :wink:)

"אני כותב הצגה ויש בה קטע מצחיק שמתעסק במכוניות

יש מצב שתשלח לי במייל רשימה של איזה 10 מכוניות מכל מני זמנים

מכוניות שוות. תכתוב את השם של המכונית ורצוי מכוניות עם שמות ארוכים ומגניבים

לדוגמא: שברולט ניואנס TRS שנת 2001

ותרשום לי ליד כל אחת כמה פרטים טכניים עליה

לדוגמא: תא דלק, נפך מנוע, סממן חיצוני. (פרטים קטנים ולא חשובים זה הכי טוב כמו, איך המושבים זזים לאחור, איך עובד הרדיו וכוליי..."

אני אפנה אותו לכאן כשיהיו עשר מכוניות (או יותר...)

המון תודה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מציע לך לבקש ממנו להסביר למה בדיוק הוא צריך את זה, אחרת רוב הסיכויים שהוא לא יקבל תשובות טובות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא צריך את זה כחומר להצגה שהוא כותב, לא נראה לי שיש הסבר יותר מדויק... זה בטח כבר יהיה חלק מהחומר הכתוב.

תכתבו מה שעולה בראש, בלי כובד ראש :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

פורד פוקוס LX 1600 אוטומטית ליסינג לשעבר בצבע לבן. מכוונים את גובה המושב עם מנואלה כזאת, כמו הידית של החלון!

סיטרואן GSA 1300 שנת 82, האוטו נראה כמו צפרדע מוזרה, עולה ויורד והרדיו יושב בין שני המושבים הקדמיים!

פולקסווגן חיפושית מנוע 1200 עם מנוע מאחורה וצורה מצחיקה וחייכנית שכל ילד מכיר

זה הכיוון? מנסה לחשוב על עוד כמה..

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

קיה מג'נטיס 2008, צבע כחול שרוט - פרצוף של קוראני המום.

הנדסת אנוש לא מהטובים, נורת ההתרעה של חגורת הבטיחות מתריעה גם שהרכב במצב חניה. :shock:

פורסם
סקודה פאביה ספורט 16v בצבע Candy White וגיר DSG מקולקל.

אלעד, הוא ביקש מכוניות שוות :-D

שם ארוך ומגניב? מזראטי קוואטרופורטה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מציע לך לבקש ממנו להסביר למה בדיוק הוא צריך את זה, אחרת רוב הסיכויים שהוא לא יקבל תשובות טובות.

בטח זה משהו בסגנון המחקרים שסופרים עושים לפני שהם כותבים על נושא שהם לא מכירים לעומק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תפנה אותו לטופ גיר.

שעה-שעתיים מהחיים, אפילו רק של קטעים קצרים ששוחררו ליו-טיוב,

והוא יקבל את כל ההשראה שהוא זקוק לה. לא חסרים גם קטעים

על מכוניות "אגדיות" מהעבר.

(עלול להפוך למונולוג על דייסיה סנדרו)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אסטון מרטין וונטג', כראוי למכונית שהיתה המכונית של ג'יימס בונד יש בה סממן "בונדי"- ישנו כפתור בדשבורד שכאשר לוחצים עליו נשלף ממנו עט כתיבה.

דאצ'יה דלתא 88, פאר היצירה הרומנית, הרכב היה כל כך דפוק וחסר אמינות שהוא מראש נמכר עם מנואלה כדי להתניע את המנוע ידנית (רכב שנת 88,כן?...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דאצ'יה דלתא 88, פאר היצירה הרומנית, הרכב היה כל כך דפוק וחסר אמינות שהוא מראש נמכר עם מנואלה כדי להתניע את המנוע ידנית (רכב שנת 88,כן?...).

זאת לא הסיבה. המנואלה זה כדי להתניע במצבים קיצוניים, ממצבר וסטרטר גמורים, עד מציאות פוסט-אפוקליפטית (דרישת חובה במזרח אירופה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב.מ.וו איזטה, נו כמו האוטו של סטיב ארקל מ"אריזה משפחתית". זה אוטו שאם הוא דורך בטעות על מסטיק, הוא נשאר תקוע.

סוסיתא קוביה משלדת עץ ובודי מפיברגלס, דו שלי נסע איתה למילואים בנגב וגמל אכל לו את הכנף השמאלית!

רנו 4 כמו שהייתה לקצינים בצבא. הידית הילוכים שלה נראתה כמו מקל סבא שיוצא מהדשבורד. פעם אחת היא התנתקה מהמקום ונשארה לי ביד!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...