Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביליתי את רוב שנות ה20 שלי במחשבה "אם היה לי איזה 150 אלף שקל הייתי בטוח קונה כזה"

כל פעם ה"כזה" השתנה - פעם סדרה 3, פעם S2K, פעם מיני קופר S, פעם איבו...

שנות ה20 שלי כמעט נגמרו ועדיין לא יצא לי להגשים לעצמי איזה כזה אחד.

והנה עכשיו החיים שלי (והעו"ש שלי) מאפשרים לי לקנות איזה רכב "כזה".

תכלס התקציב עומד על 200 אלף שקל. אני רוצה רכב איכותי, ספורטיבי ומתקשר, עם נטייה להיות חזק (לא דראג) ועם הנעה בגלגלים הנכונים ( או לכל הפחות הנעה קידמית שמצטיינת בהיגוי). לא אכפת לי איזה שנה, לא ממש עקרוני לי היד... בקיצור אני גמיש, מחפש את הרכב הבא שלי ולא ממש מקובע על משהו ספציפי.

ראוי לציין באותה נשימה שהסכום הנ"ל לא מיועד בשביל לקנות גרוטאה שאיזה ילדון חושב שהיא שווה 100 אלף שקל מעל המחיר הריאלי בגלל שהיא שייכת לו. גם לא מיועד בשביל לקנות משהו "סביר", אני לא מחפש רכב סביר במשכורת שנתית של משפחה ממעמד הביניים, אני מחפש רכב בן זונה.

מחפש, בודק, מסתכל. כבר מעל חודש.

המודעות נעות בין ההוא שמוכר S2000 שנת 2002 (הלו חבוב!! זה 11 שנה על הכביש) ב200 אלף שקל

לבין סדרה 3 שנת 2000 עם 250 אלף ק"מ יד 24 מתודלקת רק באום אל פחם עם קיט אמ תמונות מדבררווות לא להיתקשר סתאם.

אז מה קרה פה? כל הרכבים המעניינים של שנות ה2000 המאוחרות נעלמו? התפרקו? מעולם לא היו?

אי אפשר לקנות רכב בלי להיות מעורבב ב"ברנז'ה" המוטורית? אני מחפש במקומות הלא נכונים?

לא משנה כמה תקציב יהיה לך עדיין תצטרך פי 2?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא משנה כמה תקציב יהיה לך עדיין תצטרך פי 2?

זה הרי כלל ידוע בחיים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני הקניה תבדוק טוב-טוב שאתה מסוגל להחזיק רכב כזה, על כל ההיבטים (ביטוח-טיפולים-דלק).

בהצלחה בחיפושים

si vis pacem, para bellum

פורסם

אני איתך!

התחלתי בתקציב של 40k לא מצאתי,50k אותו סיפור,קפץ ל70k גם לא ממש עוזר :-(

עכשיו שנסגרתי על רכב פשוט אין למכירה :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
מיאטה לא עושה לך את זה?

יש לי מלא הערכה לרכב הזה, ואני דיי בטוח שזה אחלה בחירה בשבילי, אבל לצערי לא, לא עושה לי את זה.

פורסם

לא ממש הבנתי מההודעה שלך אם אתה מחפש את אותם הרכבים שפעם רצית או חדש גם בה בחשבון

אם כן הייתי שוקל את GT86/BRZ הן נכנסות לך לתקציב אם כי בלחץ.

404

פורסם

רוצה את אותם רכבים, לא השתנה הרבה,

הBRZ\GT86 אכן עם הנעה בצד הנכון, וסביר להניח שתיהיה דיי מהנה לנהיגה אבל מלבד לעשות דריפטים (שבנינו, אני לא ממש יודע לבצע) במהירויות נמוכות היא לא עושה יותר מדי ולא ממש עומדת בקריטריון הראשון שהצגתי - איכות.

פורסם

לא שאני מומחה גדול לרכבים מטורפים אבל אני יודע כמה דברים:

1) בסכום שציינת - אפשר לקנות כמה רכבים חדשים מהסוכנות, איזה?

למשל: פוקוס ST, מגאן קופה, האחיות לבית סובארו וטויוטה (GT86/BRZ), יונדאי ג'נסיס קופה ואני בטוח שעוד כמה שפיספסתי.

הן אומנם לא הגרזנים הכי גדולים ביער, אבל בהחלט עושות את העבודה (תקרא ביקורות על התאומות, על הפוקוס והמגאן שהיו במבחנים רבים לאחרונה).

2) בתחום של המשומשות - לדעתי אמור להיות מגוון עצום של רכבים זולים יחסית שבתור חדשים עלו מעל חצי מליון (עיין ערך פורשה למיניהן בנות 6-8 שנים וכו').

3) למרות הזילזול שלך, נושא ה"ברנז'ה" הוא קריטי לדעתי, במיוחד בנישה הזאת, שאכן שייכת ל"ברנז'ה". ברור שכמה מהרכבים האלה מוצאים את דרכם ללוחות יד2 וWINWIN (בד"כ הגמורים שאף אחד כבר לא רוצה), אבל הכלים האיכותיים באמת בד"כ עוברים ידיים בין החברים במועדונים השונים.

הסיבה לכך פשוטה, יש מעט מאוד רכבים כאלה, עוד פחות אנשים שמסוגלים לתחזק רכבים כאלה, ובד"כ אם מישהו מה"ברנז'ה" החליט למכור, כל החברים שלו יודעים על זה וכבר מזמן מתכננים לו על האוטו.

עצה שלי - תתחיל לקרוא בפורומים מקצועיים, ולחפש בלוחות המודעות שם (לא ביד2).

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה על התגובה,

אענה לפי הסעיפים ברשותך

1. לא רוצה רכב חדש, הפוקוס עמדה לי על קצה ההמחאה, אבל ויתרתי, אין שם מספיק רכב בשביל הסכום המדובר לטעמי.

2. פורשה זה לא רכב שאני יכול להחזיק, לפחות לפי מה ששמעתי.

3. לא רק שאני לא מזלזל בברנז'ה, אדרבה, הייתי חלק מהברנז'ה (אתה יכול לראות את זה לפי תאריך ההצטרפות שלי לכאן, אז, לפני 10 שנים היה הרבה יותר פשוט להיות בברנז'ה כי זה לא היה ברנז'ה, אלא סתם חבר'ה שאוהבים מכוניות)

אני לא מכיר פורומים מקצועיים, אשמח אם תקשר אותי לכאלה.

פורסם

200K בשביל S2000 AP1 זה מאוד מוגזם. עם קצת סבלנות תמצא AP2 2006-2008 בתקציב שלך.

אני חושב שאתה ממעיט בערכה של ה-BRZ. תזמין נסיעת מבחן, אולי תופתע. היא לבטח לא פחות "איכותית" מההונדה.

אופציה מתבקשת אחרונה, לפי הביקורות לפחות, היא המגאן 265 קאפ.

בהצלחה.

פורסם
תודה על התגובה,

אענה לפי הסעיפים ברשותך

1. לא רוצה רכב חדש, הפוקוס עמדה לי על קצה ההמחאה, אבל ויתרתי, אין שם מספיק רכב בשביל הסכום המדובר לטעמי.

2. פורשה זה לא רכב שאני יכול להחזיק, לפחות לפי מה ששמעתי.

3. לא רק שאני לא מזלזל בברנז'ה, אדרבה, הייתי חלק מהברנז'ה (אתה יכול לראות את זה לפי תאריך ההצטרפות שלי לכאן, אז, לפני 10 שנים היה הרבה יותר פשוט להיות בברנז'ה כי זה לא היה ברנז'ה, אלא סתם חבר'ה שאוהבים מכוניות)

אני לא מכיר פורומים מקצועיים, אשמח אם תקשר אותי לכאלה.

לצערי אני גם לא "חלק מהברנז'ה", אז יהיה לי קשה לקשר אותך לפורומים ספציפיים, אבל לא חסר מועדוני רכב שונים, וכל אחד מתמחה במשהו אחר.

אף אחד לא שאל את זה כאן, אבל... למה ישמש הרכב בכלל??

אני חושב שלמרות השאיפות שלנו לקנות מכונית מטורפת "כי בא לנו", צריך בכל זאת להפעיל שיקול דעת אל מול השימושים שלך.

הפרסומת הבאה ממחישה זאת היטב: http://www.youtube.com/watch?v=6iSO-E07djQ

אני לא יודע בן כמה אתה, או אם יש לך ילדים, והאם מדובר ברכב ראשון/שני/לסופי שבוע.

וגם לא אמרת אם הרכב ישמש לנסיעות מנהלתיות יומיומיות, או לטיולים/תחרויות וכו'.

מן הסתם צריך לקחת בחשבון עלויות אחזקה - שנשארות בגבול הסביר במכוניות כמו הפוקוס, אבל נוסקות לעלויות אסטרונומיות למכוניות כמו איוו משופרות וכו'. (עלויות דלק, חלקי חילוף עמידים ויקרים בהרבה, תקלות שונות שאפילו לא שמעת עליהן, צורך במוסכים מקצועיים שידעו לטפל ברכב וכו').

רכב ספורט זה כאב ראש לא קטן למי שלא יודע למה הוא נכנס, ולדעתי קטגוריית הביניים (כמו המגאן והפוקוס) נותנת מענה יותר ממספק למי שסתם בא לו על רכב חזק וכיפי לנהיגה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

גם אני רציתי להציע לך מיאטה, אבל כבר ראיתי שמישהו רשם ושאתה לפחות לא מתרשם.

לא נורא, כ"א וטעמו.

התקציב שלך הוא דיי יפה נאמר (ולא חייבים גם לממש את כולו).

אני אלך לכוון קצת אחר - אלפא 159 - עושה לך את זה ? (או אלפא אחרת,אולי?)

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי RS CUP זו אופציה מעולה. אם אתה חפץ בהנעה אחורית אז Z4 3.0 ליטר או Z350/370.

אולי גם קורבט נכנסת בתקציב הזה.

נשמע לי תמוה קצת שבתקציב כזה אין רכבים למכירה :shock:

• תוכן חדש...