Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה מחקו לי את ההודעה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירסמתי לפני יומיים בקשת המלצה בפורום חוות דעת על בעלי מקצוע, המודעה נשארה כיומיים והיום אני לא מוצא אותה, מה הסיבה למחיקה ?

פורסם

היה פסח היא הכילה חמץ.

(וגם פורסמה בפורום הלא נכון. פורום חוות דעת הוא מקום לכתוב בו חוות דעת, לא לבקש חוות דעת).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היה פסח היא הכילה חמץ.

(וגם פורסמה בפורום הלא נכון. פורום חוות דעת הוא מקום לכתוב בו חוות דעת, לא לבקש חוות דעת).

הכילה חמץ... איזה שנינות... זה התשובות שמקבלים חברי הפורום ? מי שלא קרוב אליך או ב"חבר'ה שלך" מקבל זילזול ?

לפני שפירסמתי את ההודעה עשיתי חיפוש על נושאים דומים למה שאני מחפש במשך שעה ולא מצאתי תוצאות ( אם הייתי מוצא לא הייתי כותב הודעה חדשה), איזו עוד דרך יש כדי לקבל חוות דעת ?

קראתי גם את חוקי פורום חוות דעת ( את כל שלושת הנושאים הדביקים ) ולא ראיתי שום איסור על בקשת חוות דעת, לא עברתי על שום חוק או הנחיה, למה למחוק ?

אודה לך על תשובה ענינית, אני באמת זקוק לעזרה בנושא שנמחק.

פורסם

שלום, לא ראיתי את ההודעה שנמחקה ולכן אינני יודע מה היה כתוב שם.

אם אתה מבקש מחברי הפורום המלצה למוסך או חוות דעת, פרסם הודעה בפורום "טכני אחזקה וטיפולים".

ציין את דגם הרכב, שנת ייצור, ואיזור בארץ. ואם יש בעיה ספציפית ברכב שאתה מעוניין לתקן, ציין גם אותה.

בברכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...