Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בן 22 ובקרוב סטודנט

נהגתי עד כה על פולו שנת 00' שאני אוהב מאוד

אבי מתעקש להחליף כבר את הפולו אבל בגלל שאני מאוהב (רכב ראשון) דחיתי את המכירה הרבה אבל הגיע הקץ

בהתחלה חשבנו על לקנות רכב יד שנה בסביבות ה 60K, אבל לאור העובדה שאני מתכנן לשמור את הרכב ללפחות 5-6 שנים, הגענו למסקנה שעדיף לקנות רכב חדש (דעות נוספות יתקבלו בברכה)

עוד דבר שחשוב לי לציין שאהבתי מאוד בפולו וארצה גם ברכב החדש: את הפשטות (כמה שפחות מעורבות של מחשבים וכו'), ואת הקשר עם הכביש (אני לא נוהג על המון רכבים ולא שהפולו היא מיאטה, אבל נהגתי על הג'טה החדשה ועל ההונדה סיויק החדשה והרגשתי כמו באיזה סימולטור)

סדרי העדיפויות מהרכב:

1. בטיחות (safety first)

2. רכב שמתקשר היטב עם הכביש. אני לא דורש יכולות ספורטיביות, אך אני מאוד נהנה מעצם הנהיגה ומעוניין להמשיך להנות מכך

3. רכב פשוט, כמה שפחות מחשבים ודברים שקורים אוטומטית

4. צריכת דלק - פרמטר חשוב, אך בשום פנים ואופן לא על חשבון הנזכרים לעיל

5. כוח - לא דורש רכב ספורטיבי ואני יודע שהרכב ממילא קטן (הזכרתי בכותרת), אבל לא בא בחשבון מנוע 1.0 אימפוטנט

כלל לא חשוב:

אבזור

מראה - זה עניין סובייקטיבי לחלוטין אז נא לא להתייחס

נוחות - גם רכבים שהוגדרו כלא נוחים לא הייתה לי שום בעיה איתם, אז לא להתייחס, מקסימום אפסול בנסיעת מבחן

פורסם

אני מניח שידני אינה בעיה בשבילך, חשבת על ראפיד ידנית שישה הילוכים עם מנוע 1.2TSI?

על הכביש הרכב לא יעלה יותר מ-105 אלף.

לפי הסעיפים שלך:

בטיחות - 6 כריות אוויר ו5 כוכבים מבחני ריסוק, ציונים מאוד גבוהים, כל בקרות היציבות ושאר ירקות.

רכב שמתקשר עם הכביש - הרכב חדש, עוד אין הרבה ניסיון עליו, אבל אין משהו חריג, לא אמורה להיות בעיה בהתנהגות הרכב.

רכב פשוט כבר קשה למצוא בשנת 2013, אבל המשפט של סקודה אומר Simply clever ואני חושב שהם מיישמים את זה ברוב הרכבים שלהם בכלל ובראפיד בפרט.

צריכת דלק - מנוע 1.2 , תיבה ידנית, על הנייר סופר חסכונית, 6.9 ליטר ל100 ק"מ בעיר, 4.6 ליטר ל100 ק"מ בבין עירוני.

לגבי כח, לא חושב שתמצא רכב חדש יותר חזק ממנה בתקציב שציינת, 1.2TSI יהיה יותר חזק מכל מנועי ה1.6 אטמוספריים שקיימים כיום במשפחתיות.

האבזור בהחלט דל יחסית למשפחתיות, אבל בהתאם למחיר, וגם לפי דעתי שום דבר לא חסר.

לפי דעתי הרכב מאוד יפה, אבל שוב, היופי הוא בעיני המתבונן כפי שציינת.

נוחות - אומרים שהרכב לא מגהץ את הכביש כמו משפחתיות יקרות יותר, אבל אישית לא הרגשתי שום דבר חריג בנסיעת מבחן.

זהו סה"כ, אתה יכול להתרשם מהרכב (בוודאות) בסוכנות סקודה חיפה צ'ק פוסט, יכול להיות שקיים גם בסוכניות אחרות.

משלוח של הרכבים הנ"ל מגיע לארץ ב14 לחודש.

פורסם

רוב הרכבים כיום בעלי הגה חשמלי ובקרות שונות המסייעות לנהג, לכן אתה מרגיש בתוך "סימולטור".

ניתן להגיד שהתחושה הזו מאד בולטת בכל רכבי ואג (VW,סיאט, סקודה..).

הייתי ממליץ לך לנסות את הפיאסטה החדשה. איכות חומרים טובה וגם מתנהגת לא רע בכלל.

*לא התייחסת לנושא הגיר.

פורסם

סקודה פאביה תענה על הדרישה אוטו אמין מאוד,חסכוני,בעל כוח זמין והגה מתקשר טוב במחיר של 102,000 ש"ח לדגם 1.2TSI, אבל אני ממליץ לך לחכות עם הקנייה בגלל שהדגם הזה מוחלף בדגם חדיש יותר

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

זה נכון לגבי כל רכב מודרני עם טורבו.

תמצא את התכונה הזו בפולו או באחת מהאחיות- איביזה\פאביה.

מצד שני, אני לא חושב שתמצא מחסור בכח בפיאסטה האוט'.

• תוכן חדש...