Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי חיפוש בגוגל על ריתוכי אלומניום והתוצאות הראו יותר מפעם אחת שהיה שירשור על ריתוכי אלומיניום כאן בפורום, אז למרות שאני בא מעולם הדו גלגלי אשמח אם תוכלו לייעץ לי בשאלה שקשורה לריתוך אלומניום.

אז המצב הוא כזה בתושבת של אחד המסבים במנוע נשבר הסטופר -החתיכה שעוצרת את המסב ותוחמת אותו לשבת במקום בדיוק (לפי מה שהבנתי זה תפקידו)

מה שאני רציתי לעשות זה ללכת לרתך שירתך לי ריתוך יחסית גס על השבר עצמו, שהריתוך ישמש כמילוי לחתיכה שנישברה.

הבעיתיות בעבודה כזו ממה שהבתי שישנו מצב גדול שהחום יעוות את החלל שבו המסב אמור לשבת, רציתי לדעת אם עבודה כזו אפשרית בכלל?

אני חשבתי על אופציה למנוע את העוות, לשים את המסב הישן במקום המיועד לרתך ואז הוא ימנע מהמקום להתעוות בצורה שלא תאפשר לי להכניס את המסב החדש... זה אפשרי?

תודה על הסבלנות וחג שמח!

485979_10200870094784599_1934505826_n.jpg

479839_10200870094264586_1100295472_n.jpg

• תוכן חדש...