Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

ברשותי ניסן אלמרה 03

בתקופה האחרונה אני מרגיש הרבה ויברציות בזמן נהיגה בעיקר במהמורות ופסי האטה ובמיוחד בפניות ימינה, את הויברציות אני מרגיש בהגה וגם יש רעש חזק של גומי מתכווץ שמגיע מהפרונט של הרכב, גם בלחיצה על הכנף השמאלית של הרכב אני שומע את זה מכיוון הבולם. (שולל תפוחי הגה משום שהוחלפו לפני כחודש)

איך אני יכול לדעת אם הבולם בעייתי או שזה בכלל הכרית בולם? לא ניתן לראות סדקים בכרית והבולם לא נוזל.

לפני כחודש ביצעתי בדיקה לבולמים במוסך, הבדיקה העלתה 50%-51% עם סטייה של 1%

אשמח לעזרה.

חג שמח.

פורסם

כדאי לפרק את הבולמים מהרכב לבדיקה ורק אז אפשר להתרשם ממצב המכלולים

קיים סיכוי שמדובר בתושבת מנוע קרועה

פורסם

דווקא כאשר אני מנענע את המנוע בעזרת היד ודי חזק, אין ויברציה ולא שומעים כלום, ניענוע על הכנף כן מרגישים ודיי חזק וכמובן שגם שומעים את הרעש של הגומי.

מחר אני אפרק את הגלגל ואבדוק אם משהו קרוע....

נניח והכרית קרוע, האם להחליף רק למקורי? במידה וכן מה העלות?

תודה

פורסם
דווקא כאשר אני מנענע את המנוע בעזרת היד ודי חזק, אין ויברציה ולא שומעים כלום, ניענוע על הכנף כן מרגישים ודיי חזק וכמובן שגם שומעים את הרעש של הגומי.

מחר אני אפרק את הגלגל ואבדוק אם משהו קרוע....

נניח והכרית קרוע, האם להחליף רק למקורי? במידה וכן מה העלות?

תודה

משום מה זה דווקא מזכיר רעיש של גומית מוט מייצב

האם בזמנו החלפה לחלק מקורי?

פורסם

זה גם יכול להיות המשולש

מכוון ששומעים את הרעש בזמן נדנוד הרכב במוסך ירימו אותו על ליפט מסילות וינדנדו את הרכב כדי לאתר את הגורם לרעש בלי לפרק שום חלק

פורסם

התמונה עם השרשור שממש מנותק הוא מהבולם השמאלי שממנו כביכול מגיע הוברציה, והתמונה השניה היא מהבולם הימני.

האם מה שרואים כקרוע אלה הכריות?

20130329_151317.jpg

20130329_153435.jpg

פורסם

הם מגינים על הבולמים מפני פגיעות ואבק שיפגע באטם אבל הם גם משמשים כבאמפ-סטופ במקרה של סגירת מהלך מתלה

כשהם קרועים או מעוותים אז יכול לגרום גם לרעשים

• תוכן חדש...