Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש אחרי רכבים עלו 2 אופציות האחת איביזה 98 אוט עם 90k והשנייה מאזדה 323 לנטיס 96 עם 110k מה דעתכם. (יש גם מגאן כאופציה אבל אני מפחד לכתוב בגלל היחס העוין לצרפתיות...)

התקציב נע בסביבות 35 k

תודה דור

פורסם

:? על האיביזה אני שואל, למה לך? האוטו הזה פשוט גרוע.

:-P על המזדה, כן שווה לך אחלה אוטו תהיה מרוצה ממנו.

:shock: בקשר לרנו זה לא שאנו שונאים את הצרפתיות זה פשוט שלרובנו יש ניסיון מר בקירבם.

לך על המזדה, אחי אם אתה רוצה רכב עממי, אמין וכדאי ללא נזילות שמן מהמנוע. יש נזילה אפילו הכי קטנה תלך משם ועל תקנה. לרכב הזה אסור שיהיה נזילת שמן, נקודה(לא בלאי טבעי ולא נעליים פשוט תברח).

פורסם
:? על האיביזה אני שואל, למה לך? האוטו הזה פשוט גרוע.

:-P על המזדה, כן שווה לך אחלה אוטו תהיה מרוצה ממנו.

:shock: בקשר לרנו זה לא שאנו שונאים את הצרפתיות זה פשוט שלרובנו יש ניסיון מר בקירבם.

לך על המזדה, אחי אם אתה רוצה רכב עממי, אמין וכדאי ללא נזילות שמן מהמנוע. יש נזילה אפילו הכי קטנה תלך משם ועל תקנה. לרכב הזה אסור שיהיה נזילת שמן, נקודה(לא בלאי טבעי ולא נעליים פשוט תברח).

מת על אלו שכותבים דברים בלי לפרש.

במיוחד כשהם כותבים שטויות.

למה האיביזה גרועה? אתה מוזמן להסביר.

למה המזדה כל כך טובה? שוב - הסבר דרוש. (בנוסף שמתי לב שזאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב את השטות הזאת על נזילות השמן - מאיפה הבאת את זה?)

ובקשר לרנו - להפך. היחס כלל לא עוין לצרפתיות. הצרפתיה הזאת עדיפה על שתי המכוניות שציינת ללא היסוס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאדון 123456, אולי זה לא קשור,

אבל יכול להיות שהמזדה יותר אמינה מהאיביזה, אבל אני די בטוח שהאיביזה (וזה מניסיון אישי, אומנם, באיביזה ממודלים גבוהים יותר, 2000, ו-2004) שהבחור פה ציין הרבה יותר נוחה לנהיגה מהמזדה שהוא שאל עליה.

ואנקדוטה קטנה, אני לא יודע מה כל הספין פה בפורום סביב המזדה שלוש (אני צריך לבדוק את העניין באמת) אבל דוד שלי קיבל מהעבודה שלו מזדה 3, והוא ממש לא מרוצה ממנה. טוען שהאוטו לא נוח בכלל, כל באמפ מורגש (וכל זה לעומת הסקודה אוקטביה שהיתה אצלו עד לפני חודש וחצי בערך...). והגימור של הפלסטיקים באוטו די זול ולא איכותי כמו בסקודה (ששם הכל היה מדופן ומרופד בצורה מרשימה).

אז, בעצם, הכל עניין של מה אתה מחפש.... אמינות מול איכות הרכבה וחומרים.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...