Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב..

יש לי שברולט אופטרה שנת 2006 קניתי אותו לפני שנתיים ,שקניתי את הרכב הוא עבר יישור קו של 4 אלף ..ומאז לא היו תקלות ואני נהנה מהרכב .

עכשיו אני בדילמה האם למכור את הרכב או להשאיר אותו,המחירון שלו צונח ואין לו שוק ,ככה שהיום מוכרים אותם (שלא בצדק) במחירים זולים מאוד (23-27 אלף שקל) כאשר אני קניתי את הרכב ב40 אלף לפני שנתיים.

הרכב עונה על רוב הדרישות שלי ואני נהנה ממנו .

השאלה האם למכור עכשיו או שאני ישאר איתו עוד שנתיים ואז למכור במחיר זנותי.

תודה לעונים.

פורסם

רכב זו לא השקעה. תוסיף את מצב שוק המשומשות וההיצע המטורף שיש - והגעת למסקנה הפשוטה שרכב זה ממש לא השקעה טובה :lol:

אם הרכב עונה על הדרישות, סע - and dont look back.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קודם כול , לדעתי אתה מעט אופטימי שתצליח למכור אותה ב-23-27 אלף. לדעתי זה יהיה יותר לכיוון ה-15-17.

ודבר שני, אם הרכב מספק אתך, אין מה למכור אותו. היום הוא שווה בערך 17 אלף, אז בעוד שנתיים כמה הוא יהיה שווה? 10 אלף? 7 אלף בשנתיים זה ממש לא ביג דיל.

פורסם

ברגע שערך הרכב יורד מ-20,000 אז האיבוד ערך שלו נהיה מזערי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לעולם אני לא אבין למה אנשים ממהרים למכור...אם יש לך רכב שאתה אוהב ומספק את צרכיך אז למה למכור?? רכב במדינת ישראל אינו השקעה כדאית בעליל! תקנה רכב ב-40 - תמכור ב-30 אחרי שנתיים - תגיד תודה!

תקנה רכב ב-60 ואחרי שנתיים תמכור בסביבות ה-47-48 - עסקה מצויינת

ברגע שקנית הפסדת במקום עוד כמה אלפי שקלים אז עדיף להישאר צנוע עם רכב טוב שעושה את העבודה ועם השנים יהיה לפי דעתי אפילו יותר קל לטפל בו בגלל ההיכרות שלך איתו עם כל חסרונותיו ויתרונותיו. אם יש כאלה שמחזיקים רכבים קרוב לעשור אז גם אתה יכול..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
רכב במדינת ישראל אינו השקעה כדאית בעליל!

ועדיף ככה, מאשר כמו במדינות עולם שלישי, שבהן מי שמחזיק רכב נחשב לעשיר מופלג, ומכונית עוברת בירושה כמה דורות, ותאונה עם טוטל לוס שווה ערך למות קרוב משפחה מדרגה ראשונה, כאשר רכב לא מאבד מערכו כלל, מאחר ודיקטטור תורן קבע הגבלות ייבוא דרקוניות בתקווה שתעשיה מקומית תצמח מקופים ובננות.

זה שרכב זה לא השקעה, ככה זה בכל המדינות המפותחות, וטוב שכך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי ממהר למכור.

בזמנו היתה לאבא שלי קווליר 2001 שמורה מאוד שנקנתה ב 40 אלף ש"ח. לאחר /שנתיים רצו לשלם עליה 20 בקושי התעקשתי שלא ימכור האוטו נשאר אצלנו 5 שנים (2006-2011) וגמע 2600000 ק"מ ובסוף נמכר ב 12000 ש"ח ז"א ירידה של 28 אלף ב-5 שנים שזה מצויין :-D . (תשאיר אותו אצלך כך תהנה ממנו ותפסיד פחות) .

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הרכב עונה על רוב הדרישות שלי ואני נהנה ממנו .

השאלה האם למכור עכשיו או שאני ישאר איתו עוד שנתיים ואז למכור במחיר זנותי.

כבר ספגת ירידת ערך של כמעט חצי והרכב משרת אותך נאמנה.

מה ההגיון למכור עכשיו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רכב בן 7 שנים ספג כבר את כל הירידות שהיו לרכב.

נכון להיום המחירון 28 לדגם 2006 ,הירידות של רכבים במחירים כאלה מינוריות מאוד כך שהרכב כבר לא יכול ל"התרסק".

השאלה אם למכור עכשיו תלויה במצב הרכב ,מספר ק"מ וכדומה , תמיד צריך לחשוב שככול שהזמן עובר צריך יהיה להוסיף יותר כסף בזמן ההחלפה לרכב החדש.

פורסם
רכב בן 7 שנים ספג כבר את כל הירידות שהיו לרכב.

נכון להיום המחירון 28 לדגם 2006 ,הירידות של רכבים במחירים כאלה מינוריות מאוד כך שהרכב כבר לא יכול ל"התרסק".

השאלה אם למכור עכשיו תלויה במצב הרכב ,מספר ק"מ וכדומה , תמיד צריך לחשוב שככול שהזמן עובר צריך יהיה להוסיף יותר כסף בזמן ההחלפה לרכב החדש.

ואת זה כותב לך מי שמכר קרוז חדשה מאובזת מנוע 1.8 על הכביש ב 140 אלף ועכשיו לאחר 3 שנים אנשים מתחננים לקבל עליה 60

ואני מדבר על יד ראשונה פרטית עם ק"מ נמוך.

הדגמים הפשוטים של ה 1.6 נסחרים ב 45-47 אלף. אנד מיי דה בסט קאר ווין.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=44&SubModelID=1581&FromYear=2009&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

הערך הריאלי של הרכב שלך הוא כ15 אלף . זה לא ששאר המשומשות במצב כל כך הרבה יותר טוב אך לדעתי שווה לך להחזיק את הדייהולט לפחות עוד 3 שנים (בסה"כ עושה את העבודה) ולספוג ירידה ממוצעת של 6000 בשנה ולא למכור עכשיו ולספוג כפול

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...