Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לרכב עד 5,000 לחיילת לנסיעות לבסיס שנמצא בירושלים ויעמוד בנסיעה לשם ולסופ"ש

צריך שיהיה חיסכוני בדלק ואמין

אם קיים משהו בבקשה הנ"ל אשמח לדעת

פורסם

אוטומט או ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכזה תקציב עדיף ידני,

תנסו למצוא יונדאי אקסנט,פיגו 205,פונטו,שרייד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אפשר לחרוג, יש כאן אחלה סיטרואן סקסו שמפורסמת - יד ראשונה, 2001, עם 70 ומשהו אלף ק"מ.

אין לי שום קשר למוכר. אני גם התלהבתי מהנתונים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם אפשר לחרוג, יש כאן אחלה סיטרואן סקסו שמפורסמת - יד ראשונה, 2001, עם 70 ומשהו אלף ק"מ.

אין לי שום קשר למוכר. אני גם התלהבתי מהנתונים.

תוכל לתת לי קישור או משהו

פורסם

בתקציב שלך מומלץ לרכוש רכב ידני עם מכלולים טכניים כמה שיותר פשוטים (לדוגמא פגו 205), טסט כמה שיותר ארוך ובעיקר מזל.

פורסם
תוכל לתת לי קישור או משהו

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471281

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לנסיעות לבסיס שנמצא בירושלים ויעמוד בנסיעה לשם ולסופ"ש

מה המרחק מביתה לבסיס?

האם היא תנהג בו כל השבוע או רק ביום א ולבסיס ובסופ"ש כאשר תצא לביתה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פורסם
מה המרחק מביתה לבסיס?

האם היא תנהג בו כל השבוע או רק ביום א ולבסיס ובסופ"ש כאשר תצא לביתה?

ל'

גרים בבת ים הבסיס ליד ירושלים

הנסיעה מפה לשם היא פעמיים בשבוע

פורסם

יונדאי אקסנט / לנטרה ידניות. אמינות מאוד. חיסכון דלק קצת פחות , אבל זה מתקזז עם עלות התיקונים בצרפתיות רק עם פחות ביקורים במוסך.

פורסם

ממליץ מאוד על קיא פריד מהשנים 97-98 יכנסו בתקציבך. רכב פשוט מאוד ומאוד אמין, מנוע וגיר של מאזדה בדיוק כמו של ה121. רכב נוח לחניה, יושב גבוה יחסית לכביש. אבזור סביר. חסכוני מאוד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...