Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מצאתי פיאט פונטו ידני , יד רביעית.

198 אלף קילומטר , שנת 99 . טסט עד 6.2013

ב16,500 ש״ח .. האם כדאי או יותר מידי ? תודה

לרכב חיצונית יש קילופי צבע , מזגן לא עובד ממש .. צריך להחליף מצבר ,הקלאץ גבוה מידי .. מה אתם אומרים ?

פורסם

16500 :shock: :shock:

זה מחיר בכלל לא ריאלי לרכב הזה.

גם אם המזגן היה פועל והאוטו היה יד ראשונה ובלי קילופים.

זה מחיר ממש הזוי.. או שהמוכר מנותק לגמרי מהשוק או שהוא מחפש פראייר שמנותק מהשוק

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני לא מבין עניין ממש , לא בדקתי ממש נתונים כל כך .. ראיתי את האוטו סהכ נראה לי בסדר.

אני נהג חדש , אז בבקשה . מה אתה אומר ? כמה אמור לעלות רכב כזהה?

פורסם

בהנחה ומדובר באחד מהדגמים הסטנדרטיים (לא ספורטיבי/קבריולט/אברת')

אז המחירים שלהם נעים סביב 3-6K

תלוי מה רמת האיבזור ומצב הרכב. לא ציינת באיזה רמת אבזור מדובר. בפונטו דור ראשון יש הבדלים גדולים מאוד באיבזור בין הדגמים.

בכל מקרה, זה בטח לא רכב יחיד ומיוחד, תוכל למצוא עוד הרבה פונטו אחרות, אולי אפילו במצב טוב יותר, וממוכרים שחיים על הקרקע.

פורסם

זה מחיר שמתאים אולי לפונטו ספייס שנת 2004-5.

פונטו שנת 99 אמורה לעלות סביבות ה6000 ש"ח בהנחה שהרכב במצב טוב.

פורסם

אכן מחיר מופרך.

מציע לך כצעד ראשון לפני שאתה מחפש רכב להשיג/ לרכוש מחירון עדכני ולראות סדרי גודל של מה אתה יכול לרכוש במסגרת התקציב שלך. מכיוון שאתה נשמע חסר ידע מוחלט ברכישת רכב כדאי שתעשה קצת חיפוש ברשת על איך קונים רכב יד 2 ויותר חשוב איך לא קונים רכב יד 2.

רצוי גם שאתה בוחן רכבים לרכישה קח איתך מישהו (אם אפשרי) שיש לו קצת יותר נסיון ברכישת רכב משומש. והטיפ הכי חשוב שאני יכול לתת - להיזהר מסוחרי רכב. חפש באתר זה על כל מיני קומבינות שהם עושים לקונים (שחלקם לא יודעים כלל שהסוחר הוא סוחר והוא מציג עצמו כמוכר פרטי).

פורסם
אכן מחיר מופרך.

מציע לך כצעד ראשון לפני שאתה מחפש רכב להשיג/ לרכוש מחירון עדכני ולראות סדרי גודל של מה אתה יכול לרכוש במסגרת התקציב שלך. מכיוון שאתה נשמע חסר ידע מוחלט ברכישת רכב כדאי שתעשה קצת חיפוש ברשת על איך קונים רכב יד 2 ויותר חשוב איך לא קונים רכב יד 2.

לא חייב לקנות מחירון, אפשר להכנס ליד 2 כדי לקבל פרופורציה על המחירים, וכדי להבין ש 16K זה מחיר שאפשר לקנות בו פונטו ספייס משנתון גבוה משמעותית מ-99

אם תפתח שרשור ובו תציין בדיוק מה התקציב שלך ומה הדרישות שלך מהרכב ולאיזה מטרות ישמש אותך, אני בטוח שתקבל כמה עצות והצעות שיעזרו לך בבחירה.

פורסם

לדעתי במחיר כזה ניתן לרכוש אוטו יפני, לדוגמא מיצובישי לאנסר/סופר לאנסר במצב מעולה אף יותר ועוד להישאר עם עודף

• תוכן חדש...