Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובר טסט או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היום הלכתי לעשות טסט לרכב מסוג סיטרואן C 3 שנת 2004 ולהפתעתי נאמר לי כי לא יעבירו אותי טסט בגלל שחסרות לי כריות הראש במושב האחורי. הסברתי כי לרכב אין ולא היו אף פעם כריות למרות שבמושבים האחורים יש את החורים המתאימים ,הרכב עובר כל שנה טסט ועד היום לא ביקשו ממני את זה. לאחר שיחה ארוכה עם הבוחן שאמר כי זה חלק בטיחותי ברכב שחייב להיות וכמובן שאני מסכים אבל אף פעם זה לא היה ברכב הרכב הגיע בלי זה הבוחן הסכים להעביר אותי... מישהוא שמע על זה ? למישהו אולי יש סיטרואן מהמודל שלי עם הכריות ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טכנית הם יכולים להכשיל אותך על זה. זה באמת אביזר בטיחותי.

אם הרכב באמת נמכר ככה בארץ אתה יכול לקבל אישור מהיבואן על זה ולהראות להם.

אם לא, או שתלך למכון שפחות מקפיד או שתקנה משענות ראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מציע שתתחיל לחפש כאלה מפירוק.

זה תמוה אם הנך היד הראשונה של הרכב. לא תמוה אם לא (ראיתי כבר שלא אחד ולא שניים, פרקו מסיבה זו או אחרת את החלקים הנ"ל).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מסכים עם חוגלי, הרכב הגיע עם משענות ראש מאחורה (אפילו בקולט 95 שלי יש אז אצלך לא?) והן צריכות להיות קיימות.

אם עד היום עברת טסט בלעדיהן, עניין של מזל ובוחן לא עירני

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

הייתה בבעלותי C3 יד ראשונה. מגיעה בלי משענות ראש ברמת גימור SX, אבל לא קרה שניכשלתי בטסט בגלל שהיו חסרות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אפילו בקולט 95 שלי יש אז אצלך לא?

מה קשור ?

לא חובה בכל רכב שיהיה משענות ראש מאחורה.

יש לי סובארו אמפרזה 2008 ואין לי מאחורה משענות ראש . לדעתי אפילו חורים אין שם .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הייתה בבעלותי C3 יד ראשונה. מגיעה בלי משענות ראש ברמת גימור SX, אבל לא קרה שניכשלתי בטסט בגלל שהיו חסרות.

הנה הוכחה.

תוציא אישור מלובינסקי שככה הביאו את הדגם הזה לארץ ותראה לבוחן בטסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני מאשר שהC3 SX מגיעה ללא משעונות ראש וכך היא מגיעה מהחברה.

מעולם לא נשאלתי על זה בטסט ומעולם אף אחד לא הופתע מכך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...