Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו הרכב שמשלב הכי טוב בין התנהגות כביש טובה , מנוע חזק , ולא עולה יותר מ-50,000??

כדאי שהרכב יהיה קל לאחזקה (למרות שאני אוכל להסתדר עם קצת יותר הוצאות , אם זה יהיה בתמורה להנאה...:twisted: )

בנוסף , לא יזיק רכב שישמש פוטנציאל טוב לשיפורים (למרות שבינתיים אין תוכניות מסויימות...)

בתודה מראש לכל העונים , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם
מהו הרכב שמשלב הכי טוב בין התנהגות כביש טובה , מנוע חזק , ולא עולה יותר מ-50,000??

כדאי שהרכב יהיה קל לאחזקה (למרות שאני אוכל להסתדר עם קצת יותר הוצאות , אם זה יהיה בתמורה להנאה...:twisted: )

בנוסף , לא יזיק רכב שישמש פוטנציאל טוב לשיפורים (למרות שבינתיים אין תוכניות מסויימות...)

בתודה מראש לכל העונים , עמרי

פיז'ו 306 S16/GTI6 ללא ספק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הצרפתיות המוכרות...

106 MK2 ראלי/GTI

306 על גרסותיה הספורטיביות

בכוונה לא רשמתי את ה-106 מכיוון שהתא מנוע שלה צפוף מאוד ולא פשוט לשפר אותה לעומת ה-306 שאפשר להכניס לה כמעט כל מנוע שתרצה ללא בעיות מקום ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מגאן קופה מנוע 2000 גם יפה וגם אופה

יפה - בעיני המתבונן (לא בעיני)

אופה - לא יותר מידי, לא ברמה שמתקרבת ל 306.

כמו שהמליצו פה לפני ה306 עונה על רוב הדרישות שלך... אבל הGTI לא ניכנסת לתקציב שלך וגם קשה למצוא, אז תחפש S16 או ZX 16V במצב טוב, ולא תתאכזב...

מגאן 265

פורסם
סיווק אצ"בק 98 ידני.

סיווק קופה.

אלפא 145/6 מנועי 2 ליטר או 1.7 ליטר .

B.M.W 325 מהמודלים הישנים ( 88 ) ידנית.

אני לא חושב שהב.מ.וו תתאים לו, לפי מה שנראה לי הוא מחפש משהוא עם שנתון יותר גבוהה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מדהים שבסכומים של 40-60 אין מה לקנות חוץ מהצרפתיות

מדהים.....

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
סיווק אצ"בק 98 ידני.

סיווק קופה.

אלפא 145/6 מנועי 2 ליטר או 1.7 ליטר .

B.M.W 325 מהמודלים הישנים ( 88 ) ידנית.

אוי אוי אוייי, אני קיוויתי שזה לא יגיע לרמה הזאתי...

על סיוויק קופה ועל סיוויק האצ'בק כבר יצא לי ליסוע (והרבה...), והדבר האחרון שאפשר להגיד עליהן זה שיש להן התנהגות כביש טובה.

אז בבקשה , לא ביקשתי עצות למכוניות "פוזה" למיניהן , אלא לרכבים שאפשר להוציא מהן הרבה הנאה (ובשבילי הנאה , זה לא רק קו ישר...).

אז לפי מה שאני מבין , לדרישות שלי עונות רק ה 306 וה-106 (הגרסאות הספורטיביות). הבנתי נכון ???

וואלאק אתה!!

פורסם

תוסיף ל306 ול 106 כמו שכבר אמרתי גם את ה ZX 16V, שאמורה להיות ברמה של הצרפתיות ברוב התחומים (לא נהגתי עליה).

מגאן 265

פורסם
תראה מבחינת התהנהגות 306 וה-106 אחלה .

אבל מבחינת יופי אני ממליץ על המגאן קופה מנוע 2000 פשוט יפיפיה

משה ש. , עם כל הכבוד שיש לי אליך , תחסוך ממני את עצותיך...

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...