Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניטרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים שאלה בשביל הידע מה זה מערכת ניטרו ? כמה עולה ? אפה מרכבים אחת ? כמה זה רע למנוע ? כמה סוגים יש ? וכל כמה זמן צריך למלא גז כמה זה מוסיף כ"ס... בבקשה להתייחס למנוע 2.0 tfsi של סיאט לאון תודה מראש ... אלדור

פורסם

לפני הכול תדע שזה לא חוקי.

קיט ניטרו זה דיי פשוט כמו שאתה רואה בסרטים בלון גז ובתוכו תערובת של חמצן וחנקן והם משמשים להגדלת ההספק של המנוע, המנגנון עובד באמצעות כפתור ברגע שלוחצים עליו הנוזל ששמור בתוך הבלון בטמפרטורה של הרבה מתחת לאפס ובלחץ גבוהה מוזרק במהירות אל המנוע ומגיע אל סעפת היניקה, ברגע שזה קורה הנוזל מתפרק לחמצן וחנקן מהחום בסעפת היניקה, מוזרק ישירות אל הצילינדר ומקפיץ את ההספק בשניות.

כמה זה עולה? תלוי כמה כוחות סוס אתה רוצה, יש קיטים של 50 100 ויותר, יעלה לך כמה אלפיות אני מאמין כי זה כולל את הבלון את המנגנון ואת הצנרת, וכמובן שתצטרך למלא את הבלונים בנוזל שוב ושוב.

ובכלל אם אתה הולך על קיט טורבו אני ממליץ לך לבצע חיזוקי שלדה ומנוע, כי אם הוא לא יעמוד בזה אני לא צריך להרחיב מה יקרה.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם
אין דבר כזה בכלל, זאת המצאה של מפיקים בהוליווד.:roll:

ברור שיש דבר כזה. דבר זה לא חוקי, אם תעשה חיפוש באייביי תראה כמה דבר כזה עולה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרא את המאמר הזה ותבין יותר טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...