Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

135,000 ק"מ לרכב שנת 2006 - הרבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כמה שבועות יאריס 2004-2006 יד ראשונה עם קילומטרז' נמוך, ופשוט אין....

מצאתי יד ראשונה שמורה 2006 עם 133,000 ק"מ, מה אתם אומרים?

לקחת או להמשיך לחפש עם קילומטרז' יותר נמוך?

יש לציין שיש לי עוד 23 יום רכב חלופי שיתחילו רק לאחר פסח, ככה שתכלס יש לי 6 שבועות של גמישות ביכולת ההמתנה שלי.

מצד שני, כבר חודש שאני כל יום ב YAD2 ופשוט לא מוצא יאריס עם קילומטרז' נמוך.

מה אתם ממליצים, במידה והרכב שמור ויפה? ללכת עליו למרות הקילומטרז'?

[לרכב עם הקילומטרז' הכי גבוה שקניתי היה 100 אלף.... אבל זה היה הרכב הראשון שקניתי, והוא היה די ישן...]

פורסם

ממש לא, זה ממוצע מינוס. רכב 2006 זה רכב שכבר 7-8 שנים על הכביש.

אני ממליץ לך להתמקד במצב האוטו ולא ב"נתונים היבשים".

היד והק"מ משפיעים רק על המחיר וכמה יהיה קשה למכור את האוטו, זהו בד"כ נתון שולי כאשר מדברים על עלויות אחזקה של אוטו.

מה שישפיע הרבה יותר על עלויות האחזקה הם איך האוטו תוחזק וננהג, לכן אני ממליץ לך להשקיע את האנרגיות שלך שם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה בערך פעמיים בשבוע פותח שרשור על זה שמצאת יאריס עם ק"מ נורמלי, למרות שאתה כבר מלא זמן מחפש ואין כאלו, אבל יש לך בעיה עם הזמן או למוכר או משהו בסגנון.

תעזוב את יד 2 ואת הפורום לאיזה שבוע שבועיים ותחזור לחפש אז, תחסוך מעצמך את הלחץ וכאב הראש.

כולה יאריס, מי שישמע איזו מציאה נדירה.

• תוכן חדש...