Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=%2F90%2F2625395

אתמול בערב אמרתי לעצמי שבדיוק דבר כזה יקרה, אם יבוצע המרתון.

אנשים לא משתמשים בדבר הזה שיושב להם בין האזניים, ואני מדבר על הרצים.

עריכה--אין ספק שהמחדל מצד המארגנים קיים וזועק אבל אני תמיד משתגע מאנשים שלא מפעילים את אותו החומר האפור..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מסוגל לצאת מהבית בחום הזה.

באמת לחלק מהאנשים חסר משהו בין האוזניים אבל לדעתי גם לאלו שהחליטו לקיים את האירוע בסופו של דבר יש אחריות שילוחית. הרי ברור שיש אנשים מספיק מטומטמים בשביל לרוץ בחום כזה, ראיתם כמה אלפים מהם, והרי ברור שבחום כזה כמה מהם יתעלפו במקרה הטוב וימותו במקרה הרע. והנה זה קרה. זה מחדל, זה לא מוריד מהטיפשות של הרצים שלא מבינים את הגוף שלהם ולא מבינים בכלל (מי רץ בחום כזה???), אבל עדיין.

פורסם

האחריות הבלעדית היא של הרצים, ונחזור אליהם תכף. תחילה, אני חושב שגם העירייה הייתה צריכה לבטל את האירוע הזה, ולדעתי הסיבה העיקרית שהוא לא בוטל, היא בגלל ההכנסות מהספונסרים. הרי אם נהיגה ללא חגורה מסכנת את חיינו - היא לא חוקית. אם חציית קו הפרדה רצוף מסכן את חיינו - הוא לא חוקי. אז למה מרתון בעומס חום כן חוקי? הרי האנשים שם אינם ספורטאים. כל ספורטאי יודע שבמזג אוויר כזה לא רצים.

בקשר לרצים עצמם. חוסר אחריות מוחלט. יש תחושה שאנשים רצים את זה בשביל הפוזה, האגו. כדי שאחר כך יוכלו להגיד לחברים בבית-הקפה: "רצתי מרתון!", ולשים מדבקה של 42.2 על הרכב. הם לא מבינים את ההשלכות של מה שהם עושים לגוף שלהם. לרוץ מרתון זה לא בריא, כמו שמסע כומתה זה לא בריא. ספורט בריא עד לנקודה מסוימת, שלאחריה הוא מתחיל לפגוע בגוף.

אדם אחד נהרג, ועוד 12 נפצעו, ועל מה? לא חבל? איפה האחריות של אותם אנשים, שיש להם ילדים ומשפחות?

שלא יידעו עוד צער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני כל פעם רואה את ריצות המרתון האלה, ותמיד, אבל תמיד אנשים נפגעים, בין אם במקרי מוות, פציעות והתעלפויות,

ושואל את עצמי, מה אנשים צריכים את השטות הזו?

שבו בבית, תראו ספורט בטלוויזיה, עוד לא ראיתי מישהו שמת מזה ;-)

פורסם

אני "שמח" לראות שאני לא היחיד שחושב שהאשמה העיקרית היא של הרצים.

חלילה לא מאחל רע לאף אחד. בטח שלא מוות!

אבל בחיאת ראבאק, איך אפשר להיות כל כך לא קשוב לגוף שלך?!?!

אני לא רץ מרתונים, אבל אני מניח שמי שרץ חצי מרתון, התאמן לקראתו.

מה שאומר שהרץ מכיר את הגוף שלו ואת התחושות שמתלוות לריצה.

הרצים לא שמו לב שהרבה יותר קשה להם? הם מזיעים הרבה יותר? (זה נשאל כשאלה ולא כהעברת ביקורת).

ואם הם כן הרגישו שיותר קשה להם, למה הם המשיכו לרוץ? גאווה? אגו? רוח קרב?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עודד, המרתון הגדול נדחה מראש ולא התקיים היום. כל ההמולה היא סביב חצי המרתון, שבו רב (אם לא כל) המשתתפים לא מקצוענים, אלא חובבים. אם כן, דווקא את המקצה הזה היה צריך לדחות! ואת המרתון הגדול, שמכיל ב95% ממנו רצים מקצוענים היה אפשר לקיים. כי אלו אנשים שמודעים למגבלות הגוף, עם כושר אדיר והיו צולחים את המרתון הגדול.

פורסם

ואם הם כן הרגישו שיותר קשה להם, למה הם המשיכו לרוץ? גאווה? אגו? רוח קרב?

כל אלה ואולי הרבה אנדורפינים במוח.

אישית אני מרגיש את ההבדל אם בחדר הכושר הפעילו את המזגן 30 או 15 דקות לפני תחילת האימון. בודאי שמי שרץ מרחק כזה בתנאי מזג האויר של היום היה צריך להיות ערני ולהוריד קצב, אם לא לחדול את הריצה.

כדאי לקרוא מה כתבו רצים מקצוענים - גם אם האמינות של אתרי החדשות אינה שלמה: מזג האויר בשעות הבוקר המוקדמות לא היה קיצוני עד כדי צורך בביטול או הפסקת המירוץ - אבל חלק מהרצים לא מיומנים וחלקם גם לא מאומנים מספיק.

מקרי מוות במרתונים אינם נדירים, אם כי סה"כ מספרם קטן יחסית למספר העוסקים בספורט מפרך זה. חלק מהנפגעים היו ידעים כחולים עוד קודם הארוע, חלקם השתמשו בסמים ממריצים, ולחלקם היתה מחלה לא מאובחנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אותי מאד הכעיס לשמוע על הבחור נפטר ועל אלה שנפגעו.. הריי כל השבוע האחרון דברו על זה בקולי קולות.

משרד הבריאות - עירית תל אביב - המפיקים - כולם! ועדין זה קרה.

בתור אחד שרץ על בסיס דו שבועי 10 ק"מ עם ממוצע צנוע של 30 ק"מ ריצה בשבוע אני יכל להגיד דבר

דיי פשוט שכבר נרשם - מאד סביר שרוב הרצים של החצי מרתון הם חובבנים גמורים.

מי שרץ מדי פעם יכול די בקלות להגיע למצב ריצה (יותר נכון דידוי) של 21 ק"מ - הבעיה היא חוסר המקצועיות.

להתאמן לריצת מרתון דורשת הרבה יותר משמעת ומקצועיות שלא לדבר על ההקרבה.

צריך לזכור שרוב האימונים היו בטמפ' הרבה הרבה יותר נמוכה וקרירה. הרצים היום עסוקים בלהתמודד עם קור כל ההכנות שלהם

ופתאום הגוף שלהם לא רק שצריך להתמודד עם 21 ק"מ בתנאי תחרות (שזה קצב מהיר יותר) אלא גם עם מעבר לחום קיצוני.

כאן גורם "החובבנות" יכול להיות בעוכריהם.

מקווה מאד שכל הפגועים יחלימו ויחזרו לרוץ בהקדם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כדי שאחר כך יוכלו להגיד לחברים בבית-הקפה: "רצתי מרתון!", ולשים מדבקה של 42.2 על הרכב.

אהההה,אז זה מה שהמדבקה הזאת אומרת? מרתון??

ולא הבנתי למה המון אנשים שמים אותה על הרכב...:roll:

פורסם

אני מניח שרצים שנפלו אלו הם רצים בלתי מנוסים שבאו לא מוכנים: לא התאמנו כמו שצריך, לא היו רוויים במים ומלחים וכד'.

יחד עם זאת בחום כל כך כבד זה חוסר אחריות של המארגנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתמול בשרב עשו לנו בבית ספר בגרות בספורט, מצאו את היום המושלם מה אני יכול להגיד.

יש להם את כל השנה לעשות את זה, בחורף, מה לא, אבל לא, הם יבחרו לעשות את זה דווקא כשיש שרב מטורף.

ריצה של 4 קילומטר על הר, אין כביש, סלעים, עליות וירידות.

אני אחד שלא רצתי בחיים, אך למזלי עדיין בכושר, לקראת הסוף, בקילומטר האחרון בחיי שהרגשתי שאני עוד שניה מתעלף, אך המחשבה שהתעודת בגרות המלאה שלי תלויה בזה לא הפסיקה להדהד לי בראש, והייתי חייב להמשיך.

במהלך הריצה, ראיתי על המסלול ילדים חצי מעולפים, חלקם מקיאים את המעיים בצד, אחד אפילו חצי מחוסר הכרה שחבר מנסה לתת לו מים ולהעיר אותו.

אחלה של משרד חינוך יש לנו לא?

מכריחים ילדים לרוץ 4 קילומטר, בשרב, שחלקם איך נגדיר את זה? שמנים, שכושר ממה לא בעדיפות שלהם שפשוט לא בנויים לזה.

בקיצור, זוועה מה שהלך שם, לא מחזה נעים בכלל.

וד"א, למקרה שתהיתם מה יעשו כל אלה שלא הצליחו לעבור את הבגרות, תיהיה להם אפשרות לגשת למועד ב', בשיא יוני ואוגוסט.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אהההה,אז זה מה שהמדבקה הזאת אומרת? מרתון??

ולא הבנתי למה המון אנשים שמים אותה על הרכב...

למיטב ידיעתי המדבקה שייכת למועדון לילה כלשהו.

סוג של בדיחה פרטית בין אנשים בעלי צורך עז להשתייך, לא משנה למה. :?

פורסם

נכון גם לגבי מדבקת CF - הלא כן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע, אין לי מדבקה כזאת.

בכל אופן, נראה לי שלפורום הגדול בתחומו בארץ עם עשרות אלפי משתמשים יש קצת יותר הגיון במדבקה מזהה מאשר איזה מועדון עלום. מה גם שהשם carsforum די מסביר את עצמו, לעומת 42.2 שלא אומר כלום ומסביר את הכוונה רק באותיות הקטנות. מישהו שם בטח עשה איזה קורס בשיווק ועכשיו ממש גאה בעצמו על הרעיון המטומטם הזה.

אם ניקח דוגמה קצת יותר דומה, אני מאמין שחברי ג'יפולוג תמיד יעצרו בצד הדרך ויעזרו איש לרעהו בעת הצורך. אתה רואה את פוקדי אותו מועדון עושים זאת גם?

פורסם

איזה כיף שיש אנשים שרק עוקצים, שאי אפשר לשמוע מהם מלה אחת טובה על כלום.

"3000 רצים ומליון אנשים סובלים" שמעתי היום באוטובוס

רצים רק בשביל הדאווין, רק בשביל הפוזה...

אולי יש כאלה שקונים Golf GTI רק בגלל הפוזה? או מגדלים אמסטף רק בגלל הפוזה או מסתובבים עם אייפון רק בגלל הפוזה....

בכל תחום (גם בג'יפאות) יש אנשים שעושים זאת בשביל הכיף וחלק עושה זאת בשביל הפוזה. אין טעם לעשות הכללות ואין בכלל טעם להשתלח באלה שעושים זאת כדי להנות.

המוות המיותר הזה בהחלט הצליח להעיב על מצב הרוח שהיה מרומם, והיה יכול להימנע אם אנשים היו קשובים יותר לעצמם (מה שדי קשה לחובבן כי במהלך הריצה אתה נמצא קצת לא בפוקוס)

שלא נדע עוד מקרים כאלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...