Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול רכשתי רכב מסוג פולקסווגן פולו 2010 עם 30,000ק״מ.

תוצאות הבדיקה: הליקויים:

1. גיר: תיבת הילוכים רועשת לתיקון- נאמר ע״י הבוחן כי העברת ההילוכים היא לא סבירה. זאת אומרת שיחסית לרכב שעשה מעט קמ התיבה לא מגיבה כנדרש.

(אציין כי בדרכי עם המוכר לבדיקה הרגשתי רעידות בשילוב הילוך 1 לשני וסברתי כי ככה מתנהגת תיבה זו -dsg-)

2. שילדה- ליקויים בעלי משמעות נמוכה: הוחלפה דלת נוסע, לחיצות פח מסביב.

כל השאר ללא רבב.

שאלתי,

קראתי בפורומים על התנהגות תיבה זו ושקיימת בעיה בכל הדגמים של 2010 ושהאריכו את האחריות לתיבה זו.

לכן החלטתי לרכוש את הרכב.

צלצלתי למוסך מורשה פולקסווגן ונאמר לי שהאחריות היא לשנתיים בלבד. ואז אחרי שאמרתי לנציגה ״ קראתי שהארכתם את האחריות לגיר ה dsg״ התשובה: ״שניה אדוני אני בודקת״( שקר כלשהו). לבסוף הנציגה אומרת כי יש אחריות אבל לא על הכל. שצריך לבדוק ולראות איזה חלקים צריך להחליף ואם בכלל החלקים באחריות. הרגשתי סוג של התנערות.

כאילו מתחילת השיחה שאמרתי שבבדיקת קניה נאמר שיש בעיה בגיר ואם יש אחריות והתשובה היתה שלילית ושקרית , הבנתי עם מי יש לי עסק.

השאלה; מה הסיפור של הגיר הזה?? האם יתקנו לי בחינם??

פורסם

מזל טוב על הרכב

אבל אני לא מבין למה רכשתה את הרכב

לפני שהעלתה לפה את התוצאות של הבדיקה.[קצת מאוחר]

בכול מקרה כדי להכניס את הרכב לבדיקה במוסך

לפני מה שאני מבין מוסך רוןן בת"א הכיי מומלץ

פורסם

הבנתי שיש אחריות לגיר ל5 שנים. הבעיה היא שלא על כל החלקים.

יש למישהו ניסיון עם הגיר הזה? ומה מכסה האחריות בנוגע לגיר?

פורסם

בדוק במוסך מורשה אחר. ברשותי סקודה, במוסך אחד נאמר לי "האחריות מוגבלת לקלאץ'" בלבד, ובמוסך השני האחריות היתה גורפת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חבל שהם מתנערים מהאחריות הכוללת לגיר.

זה רק מחזק את דעתי בקניית רכב חדש מפולקסווגן. גם שוחטים במחיר הרכב, הטיפולים וגם מתנערים מאחריות.

איכס

• תוכן חדש...