Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לאחר שהוסיפה לתוכנת המפות הוותיקה שלה ניווט קולי בעברית, את תמונות הרחובות של Street View ותצוגת לווין, עכשיו זה רשמי - "גוגל מפות" תתחרה ב-Waze. מה דעתכם? האם מדובר בשילוב מנצח?

ynet.co.il/articles/0,7340,L-4355805,00.html

451182201001787408476no.jpg

פורסם

אצלי המכשיר מוגדר לשפה האנגלית, לא מצאתי בmaps אפשרות לשנות לעברית.

כשניסיתי לחפש "איכילוב" זה הפנה אותי ללניאדו בנתניה.

כנראה חבלי לידה.. לא יודע.

בינתיים נשאר עם Waze עד שיגיע iGO Primo בחינם בעוד שבוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אצלי המכשיר מוגדר לשפה האנגלית, לא מצאתי בmaps אפשרות לשנות לעברית.

כשניסיתי לחפש "איכילוב" זה הפנה אותי ללניאדו בנתניה.

כנראה חבלי לידה.. לא יודע.

זה גם אצלי היה ככה. כדי שתקבל את הממשק החדש בעברית, אתה צריך למחוק את התוכנה ולהתקין אותה מחדש דרך המרקט.

אני חושב שיש להם קלף חזק - כאשר אתה עושה פניה אתה יכול לראות תמונה של הרחוב ולדעת שאתה פונה במקום הנכון.

פורסם

ניסיתי את זה בבוקר. כרגע, waze הרבה יותר טוב. הניווט ברור יותר, הווליום חזק יותר, שמות הרחובות כתובים בעברית ובצורה ברורה והכי חשוב - הם יודעים את מצב הפקקים הרבה יותר טוב מגוגל.

emotion of motion

פורסם

^

מכיוון שאני רוכב על קטנוע, הפקקים לא משנים לי.

במכשיר שלי רואים את שמות הרחובות בעברית, והווליום מצוין, בקסדה שמעתי את ההנחיות מבלי להשתמש באזניות.

מאוד מאוד אהבתי, כרגע נטשתי את WAZE בשביל שני דברים:

1) בגוגל (כרגע) אין פרסומות.

2) בגוגל אין פטפטת מעצבנת טילים!

אהבתי את תמונות הרחוב כשמגיעים לבית ואת האופציה "חזור ליעד".

אופנוען

פורסם

ניסיתי אתמול. עובד לא רע וכנראה גם ילוטש עם הזמן. לי הפריע הזמן שלוקח לו לחשב מסלול מחדש.

פורסם

איזה מכשיר יש לך? ב"גלובס" היה כתוב שהתוכנה מתאימה כרגע רק למכשירי אנדרואיד סמסונג גלקסי ולא לאחרים.

^

מכיוון שאני רוכב על קטנוע, הפקקים לא משנים לי.

במכשיר שלי רואים את שמות הרחובות בעברית, והווליום מצוין, בקסדה שמעתי את ההנחיות מבלי להשתמש באזניות.

מאוד מאוד אהבתי, כרגע נטשתי את WAZE בשביל שני דברים:

1) בגוגל (כרגע) אין פרסומות.

2) בגוגל אין פטפטת מעצבנת טילים!

אהבתי את תמונות הרחוב כשמגיעים לבית ואת האופציה "חזור ליעד".

ב-waze יש פרסומות רק כשאתה בעמידה- לא נורא לדעתי.

אפשר לבטל את ה"פטפטת" וגם את התצוגה של "וייזרים" אחרים על המפה דרך ההגדרות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש לי Razr XT910, כמובן שהרום שלו באנגלית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יש לי Razr XT910, כמובן שהרום שלו באנגלית.

אז אין לך טעם להמתין כרגע לגירסה החינמית של אייגו, היא לא תתאים לך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אמת , גם בעלי נקסוס 4 יצטרכו להמתין , מי שיש לו S3 הרוויח :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בגלקסי 2 למישהו הניווט הקולי עובד בעברית?

או שצריך לסבול את הנסיונות באנגלית לבטא את הרחובות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ממבט ראשוני (שיחקתי עם התוכנה דקה-שתיים) התוכנה נראית סבירה לחלוטין ויכולה להתעלות על המתחרות עם הזמן ועם פיתוח מנגנון דיווחי תנועה כלשהו.

• תוכן חדש...