Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2006 5 ד

בהעברת הילוך מ2 ל3 או ממש לפני ההעברה יש הרגשה שהמנוע מחזיק סיבובים גבוהים גם אם אני עוזב גז....

החלפתי שמן גיר כמו שהמוסכניק אמר לי וזה לא עזר

יש לציין חוברתי למחשב אבל לא נמצאו תקלות...

פורסם
הונדה סיוויק 2006 5 ד

בהעברת הילוך מ2 ל3 או ממש לפני ההעברה יש הרגשה שהמנוע מחזיק סיבובים גבוהים גם אם אני עוזב גז....

החלפתי שמן גיר כמו שהמוסכניק אמר לי וזה לא עזר

יש לציין חוברתי למחשב אבל לא נמצאו תקלות...

פתח תקווה

פורסם

תראה ממה שאני זוכר עם הרכב הזה תמיד היה תהשהייה המעצבנת הזאת בין הילוך להילוך..

אבל מה שעוד יכול להיות שאולי הקלאץ כבר עשה את שלו ולא מוצא את נקודת ההפרדה והעליית טורים קןרת בעקבות זה..

תעדכן מה קורה..

פורסם

תודה חבר...

מישהו תיקן למעלה שזה רובטי... אבל זה אוטמט..

וזה משהו שרק בתקופה האחרונה אני מרגיש את זה יש לי את הרכב מעל שנה....

פורסם

מישהו תיקן למעלה שזה רובטי... אבל זה אוטמט..

וזה משהו שרק בתקופה האחרונה אני מרגיש את זה יש לי את הרכב מעל שנה....

שאלה אם זה הונדה סיוויק 2006 1800 5 דלתות אז זה רק רובוטי מ2009 יצא אוטומט בגירסת ה5 דלתות

גם אני חושב שבשנים הראשונות סיוויק 5 דלתות דור אחד לפני הנכחי (כלומר מודל 2006-2011) הגיעה רק עם גיר רובוטי, ולכן שינית בכותרת.

אולי בכל זאת מדובר בדגם הישן יותר 2001-2006?

אבל לא נראה לי, לדעתי סיווק 5 דלתות דור ישן לא שווקה ב 2006, האחרונות היו 2005, ה 4 דלתות הישנה שווקה גם ב 2006.

תעלה צילום של ידית ההילוכים, ואז הכל יהיה ברור.

פורסם

אני אנצל את האשכול לשאול גם שאלה.

יש לי את אותו הרכב, שנת 2006 אוטומט 1800.

בהעברת הילוכים, בין הילוך שני לשלישי יש רעידות בגיר אם הטור פחות מ 2 במהלך ההעברה.

הייתי במוסך מורשה הונדה ואמרו לי שזה בלי של הקלאץ' הפנימי, שזאת לא תקלה אלא תופעה ולא לגעת בזה, ואין שום נזק שיכול להיגרם לגיר.

יש אפשרות להחליף רק את הקלאץ' ? זה מפריע לחוויית הנסיעה ואם ארצה למכור את הרכב בעתיד זה יכול להווה בעיה.

פורסם

שלום תמיר. כן יש אפשרות להחליף את הקלאץ אבל כאמור נזק לא אמור להגרם כתוצאה מכך.

לפי דעתי עדיף לא להתעסק בזה כמה ק"מ עבר רכבך?

פורסם

עם הזמן נגרם בלאי לקלאץ' תפנה לאחר המוסכים המרכזיים על מנת שיעשו לך לימוד סטטי ודינמי לגיר על מנת שמחשב בגיר ילמד את נקודת האתחול של הקלאץ' וכמובן לסרוק אם יש תקלות בגיר שמתייחסים ל- Gear Ratio .

• תוכן חדש...