Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גימור מאזדה מיאטה NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמתי לב לרמות גימור שונות למיאטה NC בארץ.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

ראיתי מיאטות עם פנסי קסנון, מושבי עור, וגם כאלה בלי. האם יש רק שתי רמות? מה כוללת כל אחת מהן?

אני מדבר על שנתונים 06-08.

תודה.

172

פורסם

אם אני לא טועה,רמת

הגימור הגבוהה הגיע לרוב בגירסאת גג בקשיח והיא עלתה משמעותית יותר מהגירסא בעלת גג הבד.

Porsche 944 turbo

פורסם

שתי רמות. גג בד עם מערכת BOSE, קסנון, LSD וכולי. גג קשיח עם מושבי עור + חימום (ואולי עוד איזה פיצ'ר קטן או שניים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ארחיב עבור הדקדקנים.

לגג הקשיח יש אינטריור בצבע שחור משולב עם "חום בייסבול". בדגמים שלפני מתיחת הפנים (עד 2008 ) הקונסולה המרכזית גם בצבע חום, בדגמים שאחרי מתיחת הפנים הקונסולה בצבע שחור (בשניהם הדשבורד בצבע שחור/חום והמושבים בצבע חום).

גג בד יש החל ממודל 2006, גג קשיחה החל ממודל 2007.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז רק כדי לוודא שהבנתי- לגג הבד שתי רמות אבזור, ולגג הקשיח רמה אחת, שמאובזרת יותר מאלה של גג הבד.

שתיהן (אלו של גג הבד) מגיעות החל מ-2006?

תודה!

172

פורסם
אז רק כדי לוודא שהבנתי- לגג הבד שתי רמות אבזור, ולגג הקשיח רמה אחת, שמאובזרת יותר מאלה של גג הבד.

שתיהן (אלו של גג הבד) מגיעות החל מ-2006?

תודה!

לא. לא הבנת טוב. יש בסך הכל 2 רמות אבזור- גרסת הבד קיבלה רמת אבזור אחת קבועה וגרסת הגג הקשיח הגיעה עם אבזור קבועה. מושבי העור והפינוקים שציינת הגיעו רק בגרסת הגג הקשיח. מה שכן, יש מספר בעלי מיאטה שביצעו עבודות עור שונות כאן בארץ או ייבאו מחו"ל (אצלי במיאטה היה גם בד ומושבי עור...)

Lexus CT200H

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר, ואם ניקח גם את דבריו של רוני, ניתן להניח כי לכל המיאטות פנסי קסנון. יצא לי כבר לראות מיאטות ללא פנסי קסנון -> סתירה

172

פורסם
אז לפי מה שאתה אומר, ואם ניקח גם את דבריו של רוני, ניתן להניח כי לכל המיאטות פנסי קסנון. יצא לי כבר לראות מיאטות ללא פנסי קסנון -> סתירה

NC רק עם קסנון. אם ראית בלי אז זה כנראה שיקוץ של אחרי תאונה...

רגע, תן לי לתקן - הגיעו כמה NC אמריקאיות (ניתן לזהות עם פנסי איתות שונים) - לא בטוח שלכולן יש קסנון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנוסף למה שנאמר, הסופט-טופ הגיעו לארץ עם "מתלי ספורט" (בולמי בילשטיין, אנטי-רול-בר אחורי מעובה מ-11 מ"מ ל-12 מ"מ),

בניגוד ל-PRHT.

רוני, לגרסה הישראלית של ה-PRHT אין דיפרנציאל מוגבל-החלקה?

פורסם

ל-PRHT יש בולמי בילשטיין ודיפרנציאל מוגבל החלקה.

הבולמים הקדמיים זהים לגג הרך, האחוריים שונים (מ"מ אחד יותר גבוהים).

פורסם

הייתי בטוח שהגג-קשיח-מתקפל הגיעו ללא "מתלי ספורט" לארץ.

לגבי ההבדל שציינת - הוא בקפיצים האחוריים כמובן, לא בבולמים.

ד"א, בכל גרסאות ה-PRHT האנטירול הקדמי בקוטר 22 מ"מ לעומת 21 מ"מ בכל גרסאות הסופט-טופ.

פורסם

המק"ט של הבולמים גם שונה, אתה מוזמן לבדוק.

• תוכן חדש...