Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לא מבין איך בעולם המודרני שבו כל טבלט נחמד עולה 900 ש"ח מערכת לרכב עולה פי 7 (מה שרצו ממני בחנות)

במחשבים ותכנות אני די מתמצא ראיתי באיביי מערכות מסוג :

XTRONS 7" HD Car DVD Player Double 2 Din Stereo Radio RDS USB Bluetooth + Camera

במחיר של 1000 ש"ח

מערכת כזו תתאים לרכב כמו שלי A4 2007 ? הבנתי קיים חיבור לשימוש מגלגל ההגה

מה חסרונות של מערכת כזו? (אני מחפש ניווט, מוזיקה, רדיו וטלפון עדיפות לאנדרואיד בעיקר)

תודה לעוזרים

אבי

פורסם

החסרון העיקרי הוא אמינות, אין לי נסיון עם החברה לכן אני לא מתכוון לשפוט אבל לפי איך שזה נראה זה עוד מוצר סיני פשוט זול ולא אמין.

JL Audio

פורסם

לפי דעתי תלך על פיונר, זה יותר זול ממה שאמרו לך ואוליי קצת יותר יקר מ2000 שקל. ותמיד יש לך אפשרות של יד שניה, ראיתי לא ממזמן פה בפורום מישו מוכר.

פורסם

בתור אחד שניסה את המותגים הסיניים הללו אני אומר לך בלב שלם חרא מוצרים סליחה על הביטוי ובייחוד שיש לך A4 רכב יוקרתי שאני אישית הייתי שם שמה משהו איכותי יד שניה בא בחשבון אולי? אם כן תוכל לימוא בערך בתקציב משו איכותי יחסית.

שיפוצים..

פורסם

יש למישהו המלצה למערכת כזו ?

חשוב לי שתהיה יכולת לשלוט מגלגל ההגה ואמרו לי שמתאם עולה 1000 ש"ח לבדו :shock:

• תוכן חדש...