Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי מזל טוב!! תתחדש!!

האם צריכת השמן נעלמה?

לא הצלחתי להבין כמה עלה לך רק החלפת גומיות השסותמים וכמה זמן זה לקח?

מוקדם מדיי כדי לדעת ... אדווח בעוד חודש בערך

עלה אצלו 2000 ש"ח להחליף את הגומיות

פורסם

ואיזה חלקים הוא החליף לך שכללו במחיר הזה? ואיזה חלקים הבאת איתך מהבית?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני רוצה לשאול משהו אחר ,

איך אתה יודע שזה מה שצריך להחליך ב 150 אלף?

אני שואל , כי אני יודע שBMW לא מפרסמים את הפרטים של מהות הטיפול בקילומטראז' מסויים.

פורסם
ואיזה חלקים הוא החליף לך שכללו במחיר הזה? ואיזה חלקים הבאת איתך מהבית?

אני הבאתי - צינור קירור קטן , שמן מנוע, נשם מנוע + 3 צינורות,

וקניתי ממנו - בוקסת בקסס, וונוס יניקה משומש, מסנן אוויר+שמן, רדיאטור + מעבה, סט גומיות שסתומים, נוזל קירור, 4 פלאגים BKR6EQUP, ועל הדרך הוא גם טיפל בכמה צינורות מים עם ראש פגום (החליף רק את הראש)

פורסם
אני רוצה לשאול משהו אחר ,

איך אתה יודע שזה מה שצריך להחליך ב 150 אלף?

אני שואל , כי אני יודע שBMW לא מפרסמים את הפרטים של מהות הטיפול בקילומטראז' מסויים.

לגבי הטיפול עצמו - החלפתי גומים שסתומים בגלל צריכת שמן גבוהה - ליטר לכל 2000 קמ' ובכלל גומיות שסתומים כדאי מאד להחליף אחרי 100K ואני כבר ב 150K , רדיאטור וצינורות שראיתי שמתחיל לדלוף - עדיף עכשיו ולא לעלות על גרר, בוקסת בקקס שהיתה גמורה (עם היא ממש נשחקת הבקקס יכול ליפול על השאסי שמתחתיו ולעשות לו נזק) כל 100K-150K כדאי להחליף בוקסות יבשות ובושינגס קידמיים כי גם ככה יגידו לך על זה בטסט, וואנוס יניקה זה ההפתעה היחידה שמזל שנמצאה - משפיע על הטיימינג של המנוע - אין מצב שלא לתקן את זה.

ובכללי שמן גיר אני מחליף כל 50K ושמן בקקס כל 100K (למרות שהם Lifetime - שזה סתם אקט שיווקי נטו), וטיפול רגיל כל 10K.

קראתי איפשהו שזה אקט שיווקי כי רצו להוזיל את הרכב בלי לשנות כלום, אז כך הטיפולים שלו זולים יותר כי "לא צריך להחליף שמן".

מצחיק לראות שבגלל שהבקקס שלי מדגם חדש יותר חור היציאה של השמן קיים אבל מולחם בדגמים ישנים יותר ניתן לפתוח ולרוקן. אז ביקשתי שישאבו מהחור העליון.

פורסם

אם כבר מגיעים לצפון, לסוג כזה של עבודה, מומלץ לבקר במוסך מומחה ב.מ.וו עספיא, בהנהלת פריד ובניו.

ביצעתי שם גומיות שסתומים למנוע N62 V8 ללא פירוק ראשי מנוע ויצאתי מרוצה גם מהשירות וגם מהמחיר.

לצורך בדיקה אם הרכב צריך החלפת גומיות שסתומים, יש להעמיד את הרכב מונע ל 10-15 דקות,ואז

לתת פול-גז, אם יוצא עשן, אז יש צורך להחליף את הגומיות. כמובן שיש רמות של בלאי בגומיות, אך עדיף

להחליף את הגומיות גם אם התופעה רק התחילה, אחרת יגרם נזק יותר רציני והרבה יותר יקר לטיפול.

במנועי ה N42 התופעה מתחילה בסביבות ה 100 אלף ק״מ.

המחירים במרכז הרבה יותר יקרים מאשר בצפון, עבור גומיות שסתומים + עבודה במנוע N42 יש לצפות למחיר

של כ 3000 ש״ח+ מע״מ פחות או יותר.

• תוכן חדש...