Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נורא רציתי לקנות פיאט בראבה, אבל היא קצת קטנה לי ולמען האמת האישה הטילה ווטו על האוטו אז צריך לחפש משהו אחר.

כרגע אני מחפש לנסר 1800 משנת 2009, יש די הרבה כאלה. זה אוטו טוב אני יודע, סופר אמין ובהחלט יספק אותי. אבל חסר לו את האופי הזה שהייתי רוצה + הגיר המעצבן.

נתקלתי בג'טה 2000FSI משנתון 2008, יש לה בטיחות מירבית והיא חסחונית. וכמובן, אין מה להגיד זה פשוט אוטו כמו שאוטו צריך להיות. אין מה להשוואת בכלל מול הלנסר.

מצד שני, אני די בטוח שהיא פחות אמינה למרות שהיא לא DSG, ולדעתי גם החלקים יותר יקרים והשירות פחות טוב. בתקציב שלי נכנסות רק ג'טות עם 80 אלף קילומטר פחות או יותר, ואני מפחד מהאמינות שלהם.

מישהו יכול להגיד אם יש לה בעיות מיוחדות? מחלות ידועות? דברים שאני עלול לחוות בשנים הקרובות? דברים נוספים שאני צריך לדעת עליה? מה אתם הייתי עושים?

תודה תודה!

פורסם

מה בעצם אתה מחפש?

הג'טה 2 ליטר טובה אבל זכורה לי בעיה בגיר 6 הילוכים עם מנועי ה-2 ליטר.

פורסם

בנוסף מנוע 2000FSI לא חסכוני במיוחד וגם לוגם 98 בהמלצה עיקשת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה ממש מעצבן שאין אפילו רכב ארופאי אחד שמגיע לאמינות של רכב יפני. כל רכב שאני חושב לקנות שיש לו קצת יותר פילפל יש לו בעית אמינות כזו או אחרת... ממש מעצבן. הייתי קונה סיווק, אבל הם קיבלו 5 כוכבי ריסוק רק משנת 2009 וזה שנתון קצת יקר לי. אני רוצה להוציא בסביבות 60-65.

פורסם
זה ממש מעצבן שאין אפילו רכב ארופאי אחד שמגיע לאמינות של רכב יפני. כל רכב שאני חושב לקנות שיש לו קצת יותר פילפל יש לו בעית אמינות כזו או אחרת... ממש מעצבן. הייתי קונה סיווק, אבל הם קיבלו 5 כוכבי ריסוק רק משנת 2009 וזה שנתון קצת יקר לי. אני רוצה להוציא בסביבות 60-65.

כי גרמני יותר טוב וזה אומר יותר מסובך. ברור שפחות אמין....

פורסם

FaultsWagen?

:-D

אהבתי!

זה "פולקסוואגן" מהמילה פולקס כלומר אנשים, עם והמילה וואגן - עגלה

עגלת העם :-D -> גם מוצלח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשבת על פורד פוקוס?

עם קצת סבלנות תוכל למצוא פוקוס 2 ליטר, אמינות טובה, נוחות נסיעה מעולה, התנהגות כביש חביבה + וגם ביצועים טובים.

פורסם
חשבת על פורד פוקוס?

עם קצת סבלנות תוכל למצוא פוקוס 2 ליטר, אמינות טובה, נוחות נסיעה מעולה, התנהגות כביש חביבה + וגם ביצועים טובים.

זו הצורה הישנה לא? יש להן 6 כריות אוויר?

אני אבדוק, אבל הם ממש לא מדברות אלי. אין להם את הקסם הזה. החדשות זה כבר משהו אחר :)

פורסם

אכן מדובר בדגם הישן אבל אני חושב שתופתע לטובה. הוא מוסיף את מה שחסר לדגם ה-1.6 הפשוט והנפוץ שזה אבזור וביצועים ומדובר בחבילה דיי טובה לדעתי, אכן מבחינת עיצוב היא דיי פושרת אבל גם הג'טה לא כזאת דוגמנית.

בסביבות המחיר הזו אתה יכול לחפש גם יונדאי I30 2 ליטר אבל היא פחות נוחה ושקטה מהפוקוס וגם מרווח הכתפיים במושב האחורי פחות טוב. בנוסף, היא לא אירופאית כמו שביקשת.

פורסם
אכן מדובר בדגם הישן אבל אני חושב שתופתע לטובה. הוא מוסיף את מה שחסר לדגם ה-1.6 הפשוט והנפוץ שזה אבזור וביצועים ומדובר בחבילה דיי טובה לדעתי, אכן מבחינת עיצוב היא דיי פושרת אבל גם הג'טה לא כזאת דוגמנית.

בסביבות המחיר הזו אתה יכול לחפש גם יונדאי I30 2 ליטר אבל היא פחות נוחה ושקטה מהפוקוס וגם מרווח הכתפיים במושב האחורי פחות טוב. בנוסף, היא לא אירופאית כמו שביקשת.

בפנים היא באמת מגיעה לרמה הארופאית של הג'טה? אני מכיר אותה רק בגרסה של הליסינג וממש לא אהבתי.

פורסם

מה אני הייתי עושה?

מחפש הונדה סיוויק 1.8

מרגישה יותר איכותית בפנים מאשר לנסר, יותר זריזה ויותר חסכונית ממנה, עם גיר אוטומטי אמין ולא מעצבן, שמירת ערך יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי היא קצת יותר נאה מהשבלונה של הג'טה, הדמוי עץ לא נאה במיוחד אבל ראיתי כמה רכבים עם גימור אלומיניום, תלוי על מה תיפול.

מבחינת איכות זה קרוב.

פורסם
מה אני הייתי עושה?

מחפש הונדה סיוויק 1.8

מרגישה יותר איכותית בפנים מאשר לנסר, יותר זריזה ויותר חסכונית ממנה, עם גיר אוטומטי אמין ולא מעצבן, שמירת ערך יותר טובה.

הדבר הראשון שעשיתי :). בטיחות מריבית יש רק משנת 2009 שהיא ממש מחוץ לתקציב שלי. למרות שאפשר למצוא 2009 עם מעל 100K קילומטרים מליסינג ב60 אלף בערך...

פורסם
זה ממש מעצבן שאין אפילו רכב ארופאי אחד שמגיע לאמינות של רכב יפני.

נכון. יש רכבים או פחות אמינים או יותר אמינים. הרוב פחות, אבל יש רכבים אירופאיים במיוחד גרמניים מאוד אמינים שימשיכו לנסוע כאשר מרכב יפני מקביל כבר לא ישאר אפילו אבק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...